Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kam by ste se nikdy nezhulily??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Majky
Stálý Člen

Karma uživatele Majky - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

nesfajcil by som sa keby som vedel ze potom budem muset slapat nakych vela velmi strasne vela km...je to hrozne...

Old Post 13-08-2004 v 11:09 AM
Majky je offline   Profil uživatele Majky   Find more posts by Majky   Foto galerie člena Majky   Click here to Send Majky a Private Message   Add Majky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Majky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

notak na pohreb by som sa fakt nezhulil asi by to bolo dosť neprijemne

Old Post 13-08-2004 v 19:04 PM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kash
Stálý Člen

Karma uživatele Kash - 16% PěstitelskáKarma uživatele Kash - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Nikdy na pohreb ......................................................................................

Old Post 14-08-2004 v 00:10 AM
Kash je offline   Profil uživatele Kash   Find more posts by Kash   Foto galerie člena Kash   Click here to Send Kash a Private Message   Add Kash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kernelerror
Grower drummer

Karma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% PěstitelskáKarma uživatele kernelerror - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

no newim.... sou tu ted nejaky divny nazory.... ja bych se na sex zkouril urcite... sou to krasny zazitky..... a kdyz mam ujit mooc kilometru tak si to bez speka nedokazu ani predstavit....

First-Time-Inbox-Grow; 150W; HYDRO-Drip; + PC automatizace <ZASAZENO>...
Project GreenHouse => OUT 04 by Kernelerror

Sviť si pro radost, bude toho vždycky dost...

-------------------------
!!! ŠHOT ME DOWN !!!
-------------------------

Old Post 14-08-2004 v 09:41 AM
kernelerror je offline   Profil uživatele kernelerror   Find more posts by kernelerror   Foto galerie člena kernelerror   Click here to Send kernelerror a Private Message   Add kernelerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

je to tak?
a nebo naopak?
hehe

Old Post 15-08-2004 v 19:46 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShamanNero
Stálý Člen

Karma uživatele ShamanNero - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

já nikdy nehulim k zubařovi,páč z nich mám panyckou hrůzu,jinak hulim kde to de,doma ve škole,u babi u tety...kde to de se zhulit tam se zhulim

Old Post 15-08-2004 v 21:19 PM
ShamanNero je offline   Profil uživatele ShamanNero   Find more posts by ShamanNero   Foto galerie člena ShamanNero   Click here to Send ShamanNero a Private Message   Add ShamanNero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

muzu rict ze pro me takovy misto tu neexistuje...

Old Post 18-08-2004 v 00:58 AM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Pro mě je obecně nepříjemný bejt zhulenej v situacích, kdy se musím chovat nějak zodpovědně... v práci, při zkoušce, při řízení apod.. A nejhorší je, když mě něco dostane fakt do kolen a já pak musím komunikovat s normálníma (střízlivejma) lidma... to je pak psycho - připadám si, jak největší vyhulenec, úplně mimo mísu... Něco, jako když potkáte někoho zpitýho na sračky, kterej se např. marně pokouší zvednout z chodníku... vrávorá, tupě a zmateně čumí před sebe a snaží se zaostřit...

No - to jsem trošku naddimenzoval, ale já myslím, že mi možná budete rozumět...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 18-08-2004 v 12:06 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 73

Jj tak asi urcite nikdy pred hlavni zkouskou nebo testem behem semestru .)

Old Post 18-08-2004 v 21:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudla
Nový Člen

Karma uživatele dudla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

shamannero mno s tym zubarom ze teda fuj..ani si to nekcem prectavit asi by som mu tam skolabovala na kresle..teda nie ani by som tam nevlezla..no to je asik fakt jedine miesto kam nikdy..jo a este nikdy ne v noci do lesa smastena po tom co by som si pozrela blair witch nevem asik som citliva povaha..a uz nikdy ne doma zatial co fotrovci su v kostole 50 metre od domu

Old Post 19-08-2004 v 08:47 AM
dudla je offline   Profil uživatele dudla   Find more posts by dudla   Foto galerie člena dudla   Click here to Send dudla a Private Message   Add dudla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tounny
Nový Člen

Karma uživatele Tounny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Poprve sem se zhulil fakt kvalitne minuly prazdniny.Jel sem se dvou zenskyma na ohnostroje co byvaji kazdej roka na Brnenske prehrade. Kamos co me chtel asi tak 2 roky zhulit a nepodarilo se mu to mi dal fakt model jako prase.Ja sem byl zvyklej na samy senoa tak sem nelenila dal si poctivych 8 prdu. Holky samozrejme taky. To co se delo potom jsem nezapsal.Vylezli jsme na strechu hotelu a zacali rvat, ze ohnostroje nebudou.Kolem cele prehrady bylo ctvrt milionu lidi.Az to skoncilo, tak se celej ten dav hrnul jednou jedinou silnici, kter amela asi tak 4 metry na sirku.takovej zmatek a chaoz sem nezazil.Potkali me znamy a ptali se jestli jsem ok....Dnes se tomu smeju, ale tenkrat mi v tom davu poprve zhulenej na 100 sracek moc good nebylo....

Old Post 20-08-2004 v 16:34 PM
Tounny je offline   Profil uživatele Tounny   Find more posts by Tounny   Foto galerie člena Tounny   Click here to Send Tounny a Private Message   Add Tounny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

já třeba nehulim skoro vůbec když je světlo..hlim jen noci sem takovej noční pták. Někdo se bojí tmy, já se bojm světla

Old Post 26-09-2004 v 11:42 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

ja som zhuleny bol na pohrebe mojho fakt skveleho dedka a nebolo mi teda MOC do smiechu, nejak ma to premohlo a cele som to prezil viac v smutku ako v zabave
u zubara som bol zhuleny tiez a to mi vyrezaval, vysekaval, vypiloval a nakoniec trhal nevyrasteny zub mudrosti . NO BRUTAL!! ale myslim keby som tam siel triezvy tak je to premna asi horsie.. neviem.
a sex je na grese aj podla mna PARADIčKA je jasne ze ked sa to prezenie s hulenim mas ine problemy ako sex ale ked si das par pohodovych slukov je to skvele
a kam by som nesiel zhuleny ? neviem, to zalezi od situacie, ludi, problemov ktore treba riesit ....

Old Post 27-09-2004 v 13:43 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

inac najlepsiu hlasku dal podla mna DUDE!!!! to som sa tu skoro vykotil zo stolicky )))))))))))))))))))))))
keby som mohol tak ti za nu dam KKKKKKKKKKKKKK++++++++++

Old Post 27-09-2004 v 13:46 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

- sem zapoměl co sem naspal...hm...že by něco ftipnýho - se podivam...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 27-09-2004 v 14:01 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolllf
Stálý Člen

Karma uživatele wolllf - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Já bych se nikdy nezhulil do prace. Jezdim se sanitou, takze to bych si fakt nedal.

Dude: Dudíku: Nevykouřil si toho dnes moc?

Někdy zapomínáme, že žijeme!

Wolf

Old Post 28-09-2004 v 21:08 PM
wolllf je offline   Profil uživatele wolllf   Find more posts by wolllf   Foto galerie člena wolllf   Click here to Send wolllf a Private Message   Add wolllf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás