Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak Ibu, tohle je nádhera... moc moc moc mě to láká....
No, uvidím, třeba se to nějak vyvrbí a budu mít podmínky taky něco podobnýho rozjet... Musí to bejt krása, pohodička, když víš že ti za dvířkama tiše bublá tajemná nádoba a v ní.....
No jak je vidět na druhý fotce, tak jsem využil rad tady na groweru a trošku jsem jim před setnutím ponořil nožky do teplý vody. Ale nebojte...... nebyla zas až tak moc horká....... jen zrovna začala vařit
Jinak proběhlo už i testování a chuťově mňam mňam ovocná chuť na patře a TAKY a TAKY
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
to Mystical: já jel bez toho filtru - brzdil moc větrák a bylo moc teplo.
Jinak cítit to je dost! - ale mě to nevadí
Až paldy uschnou tak to zvážím a dám info.
tak už mám usušeno a zváženo. Jak je vidno tak to vyšlo 88g + něco co se užralo na testování - myslím že 100g by bylo. Což pěkně vychází 1g/1W - na první hydroIndoor - spokojenost !