Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja osobne nemam zadny zvlastni naroky na spoluucastnika/y. Staci trocha ty inteligence a tolerance a hlavne, aby meli co prinosnyho rict... S "krasnymi lidmi" (snad vite, jak to myslim :DDDD ) si dam ionta kdykoli. Nerad hulim (a dost me to i zklamalo) s lidma, co si z cely ganjasceny delaj modni ulet. Nekam prijdete a oni "nenapadne" vybizeji majitele matrose, ze by si radi konecne dneska uz zahulili a majitel odpovi, ze si chce dat, ale nekde jinde. Na oplatku ma pred sebou kyselej xicht a opakovani vyzvy k vyhuleni "ZDE". Ale nix, positive vibes 4U ALL
PAN:DAN
for pan_dan: souhlasim s tebou, tyhle lidi mě taky serou a nejvíc mě serou takový rádoby kamarádi, co se ke mě začnou hlásit jen když mám hulení, a když nemám tak vo mě ani nezavadí, tak tyhle bych nakopal do prdele, naštěstí jich v mém okolí moc není
jinak si nejraději zahulim s kámošema co se hodně a rádi smějou, když všichni meleme kraviny, a směju se moc rád
Nejradsi s kamaradam, s kteryma si super rozumim ;-)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
hulím asi se fšema i sám
určitě je jednodušší a příjemnější hulit s lidma co jsou příjemný,ale když se zhulíme s někým ne moc příjemným(i když jak se to vezme), tak je z toho většinou tak mimo jako každej jinej,protože pak tu svoji (i společnou) atmosféru už tak neovládá a nenarušuje nějakou přetvářkou a jenom se celej cítí , nějak
nepříjemní lidi vás přece nemůžou narušit když chcete,protože oni taky jenom jsou jako každej kdo tohle čte i nečte,ale třeba si to ani neuvědomí a nebo radši jo
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
nejlepe pri nejakej vikendovce ... kdyz na to mam fakt cas a vim, ze druhej den muzu bejt klidne down a nebo muzu jet znova a znova ... a kdyz je to s partou znamejch, ktery sice nehulej, ale chlastaj a nevadi jim, ze ja nechlastam ale hulim ... a fsichni se smejem a tancujem a mame se radi ... tak to je fantazie ... a pokud se pri tom zhulime i s moji zenou, tak je to uplne top ... juheee
nejradeji s kamosema kdyz se sejdem u piva, zhulime se a pak se rechtame cely hospode,naramna prdel,a taky s moji buchtou ale to uz je o necem jinem,no proste s poho lidma.
Najdradsej s priatelmi. Ktorí čuduj sa svete vobec nehulia a sem tam mi za to i riadne vynadaju. Ale su to priatelia, ktorych mam rad a je mi s nimi dobre. Preco to obcas neumocnit nejakym dobrým brčkom.
Tiež sám ale občas to nie je dobré. Ešte tak pri nejakom dobrom filme alebo kvalitnej publicistike, či dokumente (ČT2)
Kourim rad se svymi nejlepsimi kamosi(bez nich by to ani nemelo smysl a timto jim dekuji(doufam ze karma bude pozitivni)Velice rad a casto,hulim pri dobre hude.O samote rad hulim ze sklenenky,ktere si sam vyrabim.Po dlouholetych skusenostech,uz nehulim s manikama,viz. pan-dan.Jinak s mirou.
Hulim prostě s těma, kteří jsou v klidu! Nerad hulím s vypatlanýma lidma, i když občas to jinak nejde! Ale nejraději se svýma dobrýma kámošema, kteří mají ještě něco v hlavě (ale takovejch je stále míň!!!). Co se dá dělat. Záleží na tom, jakýma lidma se prostě člověk obklopí! A potom je to prostě nářez!!!