Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám teďka za oknem borůvku, a myslím si že je docela v pohodě. Je z řízku, sázel jsem jí někdy před prázdnima. Musim se ale přiznat a touto cestou se jí i omluvit že jsem jí o prázdninách kapku trápil žízní. Bohužel jsem byl pořád někde v trapu a tak mi ji jen čas od času zalila máti. Už má slušný paličky, chtěl bych jí ještě nechat tejden dva na okně a pak pod 50W.
zdar, lidi, mam menší problém. Mám kytky,kterou jsemcelé léto měl na balkoně, takže přístup světla nebyluplně idealní. Co mám udělat,aby ještě pořádně dozrála?stačí když to budu dosvěcovat bodovou lampičkou(není to obyč žárovka)? A pamatujete si ještěnavě,které se říkalo horské slunko? v podstatě je to UV lampa, akorát s nějakými antibakterialními účinky. Můžuto dosvěcovat tímhle? popřípadě čím jiným? dík moc