Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to fakt BRUTAL co ti tam rastie!! Klobuk dolu, DUFAM v to ze ti to nik neukradne lebo to by bolo na infarkt !Hej, hej tebe prajem VELA stastia a slnka a cudzim co sa toho dotku NECH SKAPU
PS: este ze si to pozeram dokaleny, lebo triezvy by som tie fotky len tak nerozchodil
obtrhal som listy a nachoval som kozla. strasne mu to chutilo. zhulil sa jak delo. tak som mu doprial aj jednu sisulku,ale uz nevladal,iba gulal ocami. zhuleny kozel
tak a je koniec,navstivili ma corkariy, skurveniy, zachranil som jednu rastlinku. pisem to az teraz, stalo sa to pred dvoma tyzdnami a vobec som nemal chut na cely svet. mozno buduci rok..
To nasere jak svina. Viem ake to je. Tak isto sa mi to tento rok stalo. Pred dvomi tyzdnami. A este stale to predychavam. Najhorsie je, ze ty chuji corkarsky obmedzeny vzdy zoberu este ani zdaleka nezrelu rastlinu. Vzdy si ale hovorim, na kazdeho raz pride... Mal si to kazdopadne nadherne => K+