Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau chlapíci, nemá někdo ten film Pink Floyd - The Wall někde na netu nebo tak, kde by se to dalo stáhnout, protože jsem to neviděl, docela mě to láká a nijak to nemůžu nikde sehnat. Dík.
Konecne jsem se rozhoupal a vytáhl tento DREAD z propadliště dějin. Nic si nezaslouži hnit TAK dlouho TAK hluboko a Pink Floyd už vůbec ne!!! Leč nevim, co vlastně dodat k tomu, co všichni znají...
Tak snad vlasni názor:
Pink Floyd jsou prostě nejlepší, a každý si v jejich tvorbě najde, co mu prostě sedí. Ať už jsou to ranné alba ještě pod vlivem Syda Barretta, jenž jsou prostě PSYCHO(delické/tropní), nebo ty novější se strhující kytarou.
No, pro ty, co neznají a znát chtějí, doporučuji sehnat si ATOM HEART MOTHER (DC++), uvelebit se se špíčkem a těšit se na 16. minutu. Poprvé mě to dost vyděsilo.
Tak se mějte a doufám že TO zas nesjede do zapomění!!!
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti.
Když řešení nemá, starosti ti nepomohou.
tibetské přísloví
Jasne, rany Pink Floyd jsou hodne psychedelicky, stejne mam neradeji obdobi, kdy tam pusobil jeste Syd Barett. Coz jsou prvni dve desky. Nebo jeho solovy desky...
jj, pánové jsou fajnšmekři mě se ta druhá (nebo první ) solovka od Syda až tak moc nelíbila...spíš ten Madmans....
my best
Piper
něco z Saucerful of secrets (ne všechno)
Atomheart
Meddle
Ummagumma (to byla asi první věc, kterou jsem na LSD nezvládl - to na mě bylo moc )
..... a jedna z nejlepších věcí ,na jednom z těch zmiňovanejch rannejch alb, je "astronomy domine" - v tý delší verzi. ...tohle je totiž skladba,kterou mi musej zahrát na pohřbu jinak mě těší fakt,že jsou tady i lidi co poslouchaj právě tuhle muziku.
Floydov možem vždy.... a mám rada tú ich roznorodosť albumov, takže vždy nájdem niečo na čo mám práve náladu...
A najradšej mám asi ten koncertík z Pompeii, možem ho pozerať donekonečna....
Ale ťažko povedať ktorý album je ten naj... ja osobne dosť často počúvam Wish you were here..... hlave Shine on you crazy diamonds je fantastická pesnička....
do pytle na Shine on you sem zapoměl
hele neviděl ste něgdo na ČT několikrát dávali koncík D. Gilmoura (z 90. let) - hodně akustický, hosté (chlapík se saxíkem...), ženský vokály
třeba Fat old sun je tady uplně NÁDHERNÁ
No, na pohřbu si nechám zahrát nobody home, comfortably numb a high hopes
Strašně rád je poslouchám, kfdyž doma balim brko... Jinka. Ty jejich první alba (mam všechny) mi přijdou spíš HC než psychedelie... Nejlepší (subjektivně) sou The Wall, Division Bell a The Final Cut; rád si poslechnu Animals. Halt tíhnu k pozdní době jejich tvorby.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
No já úplně nejrači mam ty nejpohodovější dlouhohrající skladby - Shine On You Crazy Diamond, Pigs, Dogs ap. Ale nic od Floydů mi nepříde jako vyloženě špatná věc. Vypisovat tu teď názvy alb by asi neměl cenu. A Ganja&Floydi? - existuje snad něco lepšího?
a jedem dál: ....is there anybody out of there, is there anybody out of there, is there anybody out of there.....
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."