Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » kvetení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Od přepnutí na květ /12/12/.Příště více hledej.Tlačítko nahoře vpravo *HLEDÁNÍ*

Old Post 24-08-2004 v 13:47 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No já si teda pod pojmem "flowering time" představuji dobu počínající začátkem květu (tedy od objevení prvních blizen), která není to samé jako doba od přepnutí fotoperiody na květ.

Projekt šatník 250W (9. kolo - fin) • out2002out2003out2004out2006rašelina jako pH-Dědkova matkárna II Pěstuj konopí, posílíš mír!

Old Post 25-08-2004 v 22:34 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Deda Mraz takze ak sa prve blizny objavia uz pocas rastu mam zacat ratat flowering time?

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 25-08-2004 v 22:40 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No myslím, že v tom případě můžeš začít počítat přesně od překlopení fotoperiody. Začít počítat už v růstu při ojedinělém výskytu blizen určitě ne, to by měla "náskok" jen ta trocha blizniček, které ve finále tvoří jen nepatrný dílek z výsledné masy "palic".

Projekt šatník 250W (9. kolo - fin) • out2002out2003out2004out2006rašelina jako pH-Dědkova matkárna II Pěstuj konopí, posílíš mír!

Old Post 26-08-2004 v 00:06 AM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Stálý Člen

Karma uživatele Masai_Mara - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

prosím, poraďte; mám 2kytí, stáří 5ti týdnů, z řízků. Svítim 2x sodík 125. Svítim jako obvykle 18h. Včera jsem zpozoroval, že mi začli růst blyzničky, zatím jsou světlé, vždy dva chloupky. V nočním režimu při zalejvání si pod ruce svítim malou zelenou lampičkou, max 5minut. Nechce se mi věřit, že by to tim bylo, protože v minulosti jsem v nočním režimu taky svítil pod ruce tim samym zelenym světlem a no problemo:-( hnojim 1xtýdně plagronem na růst.

"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15

Old Post 27-08-2004 v 12:16 PM
Masai_Mara je offline   Profil uživatele Masai_Mara   Find more posts by Masai_Mara   Foto galerie člena Masai_Mara   Click here to Send Masai_Mara a Private Message   Add Masai_Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

folow:
yo a jinak jsou vysoký cca 30-40cm, ale je asi dooost brzo na přepnutí na cyklus 12/12. Můžu ještě ty moje holky zachránit? Třeba je vrátit do růstovýho režimu..prosíímmm, help..!

Old Post 27-08-2004 v 12:19 PM
Masai_Mara je offline   Profil uživatele Masai_Mara   Find more posts by Masai_Mara   Foto galerie člena Masai_Mara   Click here to Send Masai_Mara a Private Message   Add Masai_Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

To Jsem:No vidíš,mýlit se je lidské,omlouvám se za mylnou informaci a souhlasím s Dedou.PEACE.

Old Post 27-08-2004 v 17:20 PM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Masai_Mara: nejsou to třeba jiné modely než jsi "jel" v minulosti? Není už ta žárovka například "oloupaná" (jestli je pouze natřena na zeleno)? Jinak 30-40 cm by nemuselo být zrovna málo na 2x125W, klidně bych už přepnul a počítal s tím, že ještě o 10-20cm poporostou...

Old Post 27-08-2004 v 17:36 PM
Masai_Mara
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Mrazíku, máš recht, sou to uplně iný models, a ta žárovka je zelená už koupená a svítím s ní fakt enom pár vteřin. Taky mě napadlo, že třeba jsem nemusel zaregistrovat ňákej výpadek proudu.. mno každopádně se budu muset neska večer rozhodnout, co s tim provedu. Ale jelikož si zatim jedinej, gdo mi k tomu něco poradil, a že si tu hoodně profláknutej, tak dám na Tebe, a neska večír to přepnu na květ+hnojka. Enom bych rád pobral, čim to mohlo bejt, abych se propříště tomu vyvaroval..Napadá Tě něco..?

Old Post 27-08-2004 v 18:38 PM
Deda Mraz
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

No není lehké takhle na dálku ukázat na nějakou příčinu, ale mohl to být skutečně nějaký světelný šok (výpadek proudu by jsi měl poznat podle posunutého času na ovladači spínacích hodin, tedy pokud nemáš digitální nebo mechanické se záložním akumulátorem). Myslím, že by se dalo i zavolat energetikům a ti by ti také jistě řekli, zda nějaký výpadek v tvé oblasti byl nebo ne. Jinak nemusí to být šok jenom světelný, ty kytky mohly být stresovány i něčím jiným (otřesy, přehnojením fosforečnatým hnojivem, teplotními výkyvy - tomu by se vzhledem k počasí posledních dnů dalo věřit).

A ještě jedna věc, co mě napadla v souvislosti s tou žárovkou. Koupil jsem si totiž nedávno takovou tu příruční LED svítilnu, co svítí na magnetickou indukcí nabitý kondenzátor (je na ni reklama v TV Shoppingu). Je prakticky věčná, dá se sehnat za míň než stovku (já ji koupil za 80,- Kč) a kdybys v ní vyměnil původní bílou LED za některou vysocesvítivou zelenou, měl bys osvětlení na kytky do konce života a hlavní výhoda by byla v tom, že si koupíš zelenou LED kolem 500nm a máš jistotu, že kytky toto světlo nezaregistrují. U žárovky tuto jistotu nikdy mít nebudeš, protože její spektrum je daleko širší a barevný filtr/povlak na baňce může časem měnit svoje vlastnosti a tak se bude měnit i spektrum propouštěného světla, v němž se pak mohou objevit i vlnové délky, na které kytka reaguje.

Old Post 29-08-2004 v 10:18 AM
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Očuj Masai, a sú to určite sodíky? O vatáži 125 W HPS som ešte nepočul, robí sa 70, 150, 250, 400, 600, 1000...

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 29-08-2004 v 14:16 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

gunman: no vidíš, mě se to taky zdála divná wattáž, ale pak jsem si řekl, že Tesla kdysi nějaké takové výbojky dělala, ale to byly vlastně 110W a ne 125W (to bývají rtuťovky), takže se připojuji k tvojí otázce na Masaie: co je to vlastně za výbojky?

Old Post 29-08-2004 v 14:56 PM
Masai_Mara
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

ba né, pánové, je to TESLA 125w, mám ty lampy ze stodoly! Ale myslím, že už se asi nevyrábí..

Old Post 01-09-2004 v 10:58 AM
Serano
Stálý Člen

Karma uživatele Serano - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Vsetci sa tu bavite o tich periodach. Kto my ale povie kedy sa zacala perioda 12/12 teraz. Mam ich vonku a uz su tam celkom dlho. Dnaska som sa bol pozerat a tak to vyzera ze sa zacali uz osipovat a iba tak trosku z vrchu,musel som zaostrit aky som to videl. Kedy mozem ocakavat zber?

Old Post 14-09-2004 v 15:14 PM
Serano je offline   Profil uživatele Serano   Find more posts by Serano   Foto galerie člena Serano   Click here to Send Serano a Private Message   Add Serano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás