Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vec, na kterou se kdykoli rad znovu kouknu se jmenuje Live at Pompeii a je to takovej koncertik Pink Floyd bez světelnejch efektu a bez divaku, proste jen TY, ONI a SQWELA HUDBA!!!
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti.
Když řešení nemá, starosti ti nepomohou.
tibetské přísloví
horem pádem mě úplně nadchl, včera sem an něm byl. pokud chcete jít na něco do kina, určitě na tento film běžte. je to něco jako tragikomedie, ale prvků komedie je tam postupem času čím dál míň.
Asi skvělý dílko který já nevim proč prostě nedokážu ocenit.
Fakt nechápu, normálně s tim problémy nemám, ale tady sem fakt z kina odcházel s takovym tim nenaplněným dojmem.
Rozhodně ale nikomu tenhle film nechci znechucovat, třeba si tam přídete na svý
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Nevim, jeli sme na to do kina parta, ostatním se to celkem líbilo. Možný že to bylo tim že sem čekal čistou macháčkovskou komedii, nebo prostě něco jinýho, o filmu sem dopředu nic nevěděl ani si nic nezjišťoval a pak sem v kině trpěl jak Hus
Poznám když se u filmu nudim, a mít to na kompu tak asi vypínám.
Nicméně někerých pár hlášek je tam fakt hustých (hlavně ze začátku), sem se u nich dobře natlemil, škoda že režizér měl trošku jinej záměr...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Nejrači mám Monthy Pythony-sv. Grál, Život Briana a Smysl života. Pak mám všechny díly Červeného trpaslíka to je fuckt nářez, dobré je Město Bohů (Cita de Deus) Telefoní budka a Strach a hnus v Las Vegas na tom sem byl vypálený v kině a uvědomil sem si kolik sem toho ještě nezkusil.