Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jakou si mám pořídit skříň a lampu?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
hop
Stálý Člen

Karma uživatele hop - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Za kolik si to kompletně celé pořídil ten 150w sodík ze starterem tlumivkou a výbojkou..co tě to stalo?

hop

Old Post 27-02-2001 v 19:18 PM
hop je offline   Profil uživatele hop   Find more posts by hop   Foto galerie člena hop   Click here to Send hop a Private Message   Add hop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hop
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Kolik by mě stála elektřina kdybych si pořídil tak 150w sodík a svítil bych 18 hodin deně tak to je 558 hodin svícení měsičně tak prosím vás kolik bych pak dal za elektřinu za ten měsíc?A kolik bych pod něm mohl dát kytiček?

hop

Old Post 27-02-2001 v 19:25 PM
hop je offline   Profil uživatele hop   Find more posts by hop   Foto galerie člena hop   Click here to Send hop a Private Message   Add hop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Mel jsem to z velkoobchodu za 800Kč( 150W sodik+tlumivka+starter)
Elektrika je podle toho, za kolik mas kilowathodinu. Napis to a ja ti to napisu.
Ja mam kWh za 3,16(asi)....to je 363 za měsíc. Nejsem si jistej,jeste napisu.

Old Post 28-02-2001 v 08:03 AM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Jo a taky bych rád věděl, kolik pod to můžu dát kytek.

Old Post 28-02-2001 v 17:50 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hop
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Múžu mít dobrou urodu pod 150W sodíkovkou HPS..Tak na kolik kytek a jak mohou vyrust aby byly O.K?

hop

Old Post 28-02-2001 v 19:50 PM
hop
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Ahoj lidi nevíte někdo o nějakym internetovim serveru,kdy se dá objednat komplet celá sodíkovka tak 150-200W?

hop

Old Post 01-03-2001 v 17:09 PM
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 23

150W HPS pokryje 4 čtvereční stopy při 40W na stopu. To by mohlo stačit... takže pokud chcete mít jednu kytku na 30cm2 dejte tam čtyři. Já osobně - pokud máte dostatek řízků/sazeniček bych dal 8 stylem Sea of Green. Problém u týhle lampy je efektivní dosah - zhruba 35cm. Takže (u SoG) přepněte 12/12 hned jakmile kytky slušně povyrostou na 10 čísel.

Pokud tam dáte osm kytek, vegetativní fáze bude prakticky nulová, nebo dejme tomu týden než si kytky zvyknou v květináčích pod lampou a začnou trochu růst. Pokud dáte míň (třeba čtyři - jednu na stopu) prodloužíte tak o dva týdny vegetativní fázi a pomocí zaštipování dosáhnete stejného výsledku.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 01-03-2001 v 22:52 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hop
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Takže zasadim za par dní mi vyrostou na 10 cm ,a pak je mám přepnout na 12/12?To se mi nevyplatí ani svítit ne?To když koupim tak to vyjde levnějc
I když je zase nádhera pozorovat jak rostliny rostou a sílí..to je nejlepší věc co muže bejt..
Kolik tak mužu vymáčknout z takhle malí kytičky?
To znamená že bych sklízel rostlinu která má 30cm?

hop

Old Post 02-03-2001 v 12:31 PM
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Nevim za kolik kupuješ hulení, že píšeš že se ti ani nevyplatí svítit ale je lepší koupit.
Když máš 8 kytek a z každý dostaneš minimálně 10g tak pokuď se nemejlim tak v Praze je g tak kolem 200. 80*200=16000 úspory tak nevim ale řek bych že se svítit vyplatí.
Jo ta kytka když jí přepneš na 12/12 tak roste jako blázen. A vůbec nezáleží na vejšce: máš 1m vysokou vytáhlou kytku nebo 40cm malou - na vobou můžeš mít nakonec stejně palic. Takže vejška není důležitá.

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 02-03-2001 v 21:21 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chucky
Nový Člen

Karma uživatele Chucky - 50% Pěstitelská

SCHAIZE ZASE SE MI TO SERE Příspěvek č. 26

Nazdar lidi tak jak se pestuje.
opet bych k vam mel otazku.

Pestuju v Mistnosti 1x1.25m
Sodikovku sem sehnal na jednom starym parkovisti v lampe ale byla to jenom 50 w svitim si na tu kytku ale ta kytka misto toho aby rostla tak de silene do vejsky a musim ji podpirat aby se nezlomila a ma jenom 3 maly listky asi to bude malo svetla co?????
Myslite ze kdybich ji dal vetsi svetlo ze este zacne rust????????

A jaky byste mi doporucily diky moc.

Old Post 05-03-2001 v 16:50 PM
Chucky je offline   Profil uživatele Chucky   Find more posts by Chucky   Foto galerie člena Chucky   Click here to Send Chucky a Private Message   Add Chucky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Simisim
Nový Člen

Karma uživatele Simisim - 41% Pěstitelská

Nápad Svetlo Příspěvek č. 27

Nejsem sice zadnej expert ,ale kdyz si to tady trochu prohlidnes ,tak zjistis ,ze na takovej prostor ma byt 600w sodikovka ,takze 50w bude asi celkem hodne malo,ale zase kupovat 600w sodikovku ,to bude asi slusna palka a k tomu jeste ty prachy za elektiku.
Mam dojem ze na ty hydroponieplus.cz dily na 600w vybojku ,vcetne vybojky stoji asi 5000.

Old Post 05-03-2001 v 19:24 PM
Simisim je offline   Profil uživatele Simisim   Find more posts by Simisim   Foto galerie člena Simisim   Click here to Send Simisim a Private Message   Add Simisim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hop
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Kámoš mi dal nějakou lampu..vubec tomu nerozumimna tom kulatim stříbrnym je napsáno pro výbojky SHC70W a 50W tip TZ-10na výbojce je napsano Philips belgium jo Son-T 70w
Je to k něčemu mužu pod tím pod malim prostorem pěstovat třeba 2 kytičky?má to dobrý barvy ..prostě jestli je to vhodný k pěstování tak 2 kytiček?

hop

Old Post 05-03-2001 v 20:31 PM
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 29

Ja myslim, ze jo. Rozjel sem dve kyticky pod 50W sodikovkou /to je to co mas ty/ a kyticky po 20 dnech vypadaj seriozne. Pod necim silnejsim by to urcite bylo lepsi, ale todle stoji za pokus. Ja hodlam na kvet pridat jeste 1x50W tzn. rust 1x50W, kvet 2x50W=100W. V maly mistnosti sou dost problemy s teplotou, tak to chce dobrej vetrak. Necekam toho moc, ale par g potesi

Old Post 05-03-2001 v 21:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Nápad Lampa Příspěvek č. 30

Jesli mas jen vybojku tak potrebujes este starter + tlumiku. Neco o tom tu urcite nekde najdes.

Old Post 05-03-2001 v 21:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hop
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Jak sqvěle popiš to prosím..kolik pater kolik cm kolik větví jak tlustej kmen ..dík

hop

Old Post 06-03-2001 v 12:31 PM
Chucky
Nový Člen

Karma uživatele Chucky - 50% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 32

Nazdar vazeni.

Opet tenhle tyden se ozivam.
Chtel sem se zeptat nakeho zasvecence mam v panelaku na starym hajzlu sem si udelal pestirnu rozmer je 1x1,25 a vejska asi tak 2m ale to uz je jedno.
Blahove senm si myslel ze na jeden BUBLER my bude stacit 50w sodikovka z lampy na verejnym osvetleni.
Nestacila.
Kytka sice roste jako blazen ale jenom do vejsky po listech neni ani znamka krom trech zakrsliku nahore.
Takze jestli by byl nikdo tak ochoten a rekl my jakou lampu mi doporucil,ale berte v uvahu ze mi na to koukaj rodice a tak potrebuju aby to zralo co nejmin energie.

A jestli by mi nikdo vypocital kolik by mi zrala penez pri rezimu 18/6 kazdej den kdyz mi tady navrhnete nakou tu sodikovku byl bych rad kdyby sem se dostal pod 200W.

Jo a tu kytku ted mam za oknem nez mi neco poradite jelikoz pod tou padesatkou se akorat kurvila.

A bubla mi to tak dohromady 9 hodin v ruznejch intervalech jelikoz to vrci a sere to rodice.

Dekuji moc za odpovedi a doufam ze konecne neco vypestuju.

[Edited by Chucky on 06-03-2001 at 08:49 PM]

Old Post 06-03-2001 v 19:47 PM
Chucky je offline   Profil uživatele Chucky   Find more posts by Chucky   Foto galerie člena Chucky   Click here to Send Chucky a Private Message   Add Chucky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás