Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj Bobíku, jedna poznámka.to sklo nemůže bejt 5mm. moc filtruje spektrum. maximálně 2. sklo nepraskne mám vozkoušeno.akorát ho nesmíš ochladit když je rozehřáté.
no tak 250W na ten prostor ye opravdu moc ... dal bych 150 to jde celkem dobre uchladit jinak scrog bo sog to uz zalezi na tobe. Kdyz pouzijes nizky truhliky tak ti to veme tak 10cm takze bys pak mohl mit tak 20cm vysoky kyti ....
a samo poradny vetrani to je zaklad. jak uz psal bubik privod vzduchu dey dolu a poradney vetrak na odtah .... udelal bych cooltubu tim usetris taky neco mista
hodne zdaru no
bubik a bobík - to je dvojka
Já myslim že na hydro je to nízký - mám 100W a je to 30cm bublák - 20L a 40cm scrog. Hlína je nahovno že to jede pomalu a zbytečně protopíš. A bubiku - i pod 100W se dá - koukni na mojí galerku.
jo fakt v poho, ted sem naky naspeedovany tak jdu dělat návrh a frknu ho sem a chci se omluvit za tu 16-tku a taky bubikovi, sorry ale byl jsem na nakých dojezdech a to jsem vždycky tak nějak podráždený
hihi, ten článek mi dal pořádně zabrat , no určitě to zkusím, jo, aspon naberu nake zkušenosti,potom si udělám velkou skřín a všechno co koupím do té malé tam pak dám, takže tohle je experiment a dík za rady
to Hrotik:nevim cim myslis ty pc vetraky, ale ja mam v kompu vetrak, ktery zvlada 180m3/h, takze muj pc vetrak ma tenhle vykon, rict ze pc vetraky jsou slaby, je celkem blbost, kdyz vezmez v potaz ze pc vetraku mas neprebernou spoustu. A ten vetrak stal 250 a je na 12V
začali se mi dělat bílé tečky na listech, což je plísen, šel jsem to ukazat do G shopu a reki mi ze je to špatným větráním skříně, takže větrat,větrat,větrat
Prosim o radu idem za skrynov postavit z hrubeho kartona malu akoby skrinku v tvare trojuholnika vysky150CM a steny asi40-50cm potreboval by som poradit co tam potrebujem dat a ako to spravit.Bobik prosimta tu mas obrazok tej skrine a urob mi nakres co by som mal kde dat.A este sa chcem opytat ci mi bde stacit na dve rasliny sodikova vybojka 70watova alebo radsej 150watova a vnutro v tom strojuholniku mam vplane vylepit alobalom
Prosim o radu idem za skrynov postavit z hrubeho kartona malu akoby skrinku v tvare trojuholnika vysky150CM a steny asi40-50cm potreboval by som poradit co tam potrebujem dat a ako to spravit.Bobik prosimta tu mas obrazok tej skrine a urob mi nakres co by som mal kde dat.A este sa chcem opytat ci mi bde stacit na dve rasliny sodikova vybojka 70watova alebo radsej 150watova a vnutro v tom strojuholniku mam vplane vylepit alobalom