Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak filmy který můžu jsou třeba Road Trip adt....u hororů je taky sranda
A zkuste někdy jestli máte ještě ty starý pohádky od Boženy Němcové na kazetách jak to mluví Bohdalová....pustit si nějakej filmbez zvuku a do toho tu pohádku...řeknu vám tak tohle mě dostane vždycky....
- doporučuju vyzkoušet -
Mullholand Drive, Lost Hinghway... cokolvek od Davida Lyncha. Teraz som absolvoval vikend s Matrixom... vsetky tri diely za sebou. No toooo je haluskaaaa... Ale najradsej mam hudbu. Bez obrazu. Obrazy sa tvoria v mojej hlave. Mam take stavy, ze vidim tony ako KONKRETNE geomatricke obrazy. Maju tvar, farbu, lesk, tiene. Su z konkretnych materialov. Napriklad: bicie - drevo alebo guma, gitary - kov. Klavesove zvuky su rozne hranolceky z umelečj hmoty. Samozrejme aj kombinacie..... hmmm
Mr.Chris:
Jo joooo Duverne znam.... filmecky i obrazce... kolikrat se mi stalo, ze ty soukromy projekce za zavrenejma ocima byly fakt husty... Napr. chlapik, se kterym jsem hulil, na mne koukal a ptal se, co to jako delam...
A ja mu tenkrat rekl: "Pssst... Nerus...."
Nastesti tam byl jeste jinej kamos, kterej mu delal spolecnost... A ja jsem si hezky ulitaval na tech neuveritelnejch, neustale se menicich barevnejch obrazcich... Btw Matrix u me zabodoval pouze prvnim dilem. Idealni by bylo, kdyby to tim skoncilo. Ale bohuzel, jak uz to byva, vyskytly se dalsi dily - druhej jeste v nekterejch ohledech byl dobrej (souboj s agentama, jak prokopou tu zeleznou branu, jizda na motorce, dvojcata s jejich vtipama a ksichtama atd..), ale treti, to byla ubohost... Musel jsem to skouknout nadvakrat, nedalo se to vydrzet...
no ja se treba rad podivam na Futuramu, u toho fakt chčiju ale je to serial a z filmu urcite big lebowski a taky scary movie 1, což myslím patří k základu a nějak to tu nikdo nepsal, nebo taky nevyhrožuj, já radši stupidní filmy u kterych se nemusi premyslet a jen mi lítá huba nahoru a dolu
FOR chOdec: S tym Matrixom mas pravdu. Ono asi je tazko urobit pokracovanie tak dobreho filmu. V dvojke filozofovali, a v trojke urobili z Neo nejakeho novodobeho spasitela... ten slepy Neo, to uz hranicilo s trapnostou a nevkusom Made In USA...
Bobik tu spomenul Biga Leb. Urcite. Jeden z naj filmov ktore som videl. Este raz by som chcel skusit Memento (to americke... kde su sceny zoradene opacne... strata kratkodobej pamate... hmm)
Na pohodu stála Big Lebowski, Jackie Brownová, Na samotě u lesa, Kulový blesk, Cesta z města, Trosečník, Šest dní sedm nocí, Sbal prachy a vypadni, Eliška má ráda divočinu, včera Díky za každé nové ráno....Na hromnice o den více
Když experimentuju s pocitama tak Blair Witch, Twin Peaks, Skalpel prosím, Den pro mou lásku(1krát a nigdy více....), Tenká červená linie,