Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 32 33 34 35 36 »
Autor
Téma 
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 529

Tak filmy který můžu jsou třeba Road Trip adt....u hororů je taky sranda
A zkuste někdy jestli máte ještě ty starý pohádky od Boženy Němcové na kazetách jak to mluví Bohdalová....pustit si nějakej filmbez zvuku a do toho tu pohádku...řeknu vám tak tohle mě dostane vždycky....
- doporučuju vyzkoušet -

Old Post 12-08-2004 v 18:32 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 530

Můžete mi někdo pomoci?...
Mám DC++ v. 0.306 ...chci se připojit na g-hub.no-ip.com a nějak mi to nejde...pise to...

*** Připojuji se na g-hub.no-ip.com...
*** Neznámá adresa

Možná je v tom jen nějaká blbost...s DC toho tolik zase neumim...plz poradte...

Old Post 12-08-2004 v 18:48 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 531

Futurama nema chybu ... a nejvic v ni kraluje Zoidberg a Bender Skoda, ze uz jsem vsechny dily videl a nove uz nebudou :/

Old Post 12-08-2004 v 22:13 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W3m3n0
Stálý Člen

Karma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 532

2firestar:
kolik je těch dílů? mám 5 cd s futuramou alle videl sem jich zatim jenom par a je to fakt pecka

"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha

W3m3n0’s indoor
W3m3n0’s chilli #1
W3m3n0’s chilli #2
W3m3n0’s svitici lednicka

Old Post 13-08-2004 v 10:53 AM
W3m3n0 je offline   Profil uživatele W3m3n0   Find more posts by W3m3n0   Foto galerie člena W3m3n0   Click here to Send W3m3n0 a Private Message   Add W3m3n0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 533

pres 60 a komu se libi simpsnovi, tak to musi povinne videt!

Old Post 13-08-2004 v 11:29 AM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W3m3n0
Stálý Člen

Karma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 534

mali nekdo zajem muzu poslat postou, piste PM
Simpsnovi sou slabej odvar

"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio

W3m3n0’s indoor
W3m3n0’s chilli #1
W3m3n0’s chilli #2

Old Post 13-08-2004 v 11:45 AM
W3m3n0 je offline   Profil uživatele W3m3n0   Find more posts by W3m3n0   Foto galerie člena W3m3n0   Click here to Send W3m3n0 a Private Message   Add W3m3n0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Palec nahoru filmy Příspěvek č. 535

Mullholand Drive, Lost Hinghway... cokolvek od Davida Lyncha. Teraz som absolvoval vikend s Matrixom... vsetky tri diely za sebou. No toooo je haluskaaaa... Ale najradsej mam hudbu. Bez obrazu. Obrazy sa tvoria v mojej hlave. Mam take stavy, ze vidim tony ako KONKRETNE geomatricke obrazy. Maju tvar, farbu, lesk, tiene. Su z konkretnych materialov. Napriklad: bicie - drevo alebo guma, gitary - kov. Klavesove zvuky su rozne hranolceky z umelečj hmoty. Samozrejme aj kombinacie..... hmmm

Old Post 15-08-2004 v 20:55 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 536

Mr.Chris:
Jo joooo Duverne znam.... filmecky i obrazce... kolikrat se mi stalo, ze ty soukromy projekce za zavrenejma ocima byly fakt husty... Napr. chlapik, se kterym jsem hulil, na mne koukal a ptal se, co to jako delam...

A ja mu tenkrat rekl: "Pssst... Nerus...."

Nastesti tam byl jeste jinej kamos, kterej mu delal spolecnost... A ja jsem si hezky ulitaval na tech neuveritelnejch, neustale se menicich barevnejch obrazcich... Btw Matrix u me zabodoval pouze prvnim dilem. Idealni by bylo, kdyby to tim skoncilo. Ale bohuzel, jak uz to byva, vyskytly se dalsi dily - druhej jeste v nekterejch ohledech byl dobrej (souboj s agentama, jak prokopou tu zeleznou branu, jizda na motorce, dvojcata s jejich vtipama a ksichtama atd..), ale treti, to byla ubohost... Musel jsem to skouknout nadvakrat, nedalo se to vydrzet...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 15-08-2004 v 21:35 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobík
Stálý Člen

Karma uživatele Bobík - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 537

no ja se treba rad podivam na Futuramu, u toho fakt chčiju ale je to serial a z filmu urcite big lebowski a taky scary movie 1, což myslím patří k základu a nějak to tu nikdo nepsal, nebo taky nevyhrožuj, já radši stupidní filmy u kterych se nemusi premyslet a jen mi lítá huba nahoru a dolu

Old Post 15-08-2004 v 21:44 PM
Bobík je offline   Profil uživatele Bobík   Find more posts by Bobík   Foto galerie člena Bobík   Click here to Send Bobík a Private Message   Add Bobík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 538

FOR chOdec: S tym Matrixom mas pravdu. Ono asi je tazko urobit pokracovanie tak dobreho filmu. V dvojke filozofovali, a v trojke urobili z Neo nejakeho novodobeho spasitela... ten slepy Neo, to uz hranicilo s trapnostou a nevkusom Made In USA...

Bobik tu spomenul Biga Leb. Urcite. Jeden z naj filmov ktore som videl. Este raz by som chcel skusit Memento (to americke... kde su sceny zoradene opacne... strata kratkodobej pamate... hmm)

Old Post 16-08-2004 v 08:27 AM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobík
Stálý Člen

Karma uživatele Bobík - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 539

to w3m3no: ja mam 40 dilu futuramy na cd s titulkama

Old Post 16-08-2004 v 09:45 AM
Bobík je offline   Profil uživatele Bobík   Find more posts by Bobík   Foto galerie člena Bobík   Click here to Send Bobík a Private Message   Add Bobík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 540

neviděl něgdo už "Věčný svit neposkrvněné mysli" - to by mohlo bejt very gute (od scénaristy "V hlavě Johna Malkoviche")??? se těšim

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 20-08-2004 v 14:26 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 541

Na pohodu stála Big Lebowski, Jackie Brownová, Na samotě u lesa, Kulový blesk, Cesta z města, Trosečník, Šest dní sedm nocí, Sbal prachy a vypadni, Eliška má ráda divočinu, včera Díky za každé nové ráno....Na hromnice o den více
Když experimentuju s pocitama tak Blair Witch, Twin Peaks, Skalpel prosím, Den pro mou lásku(1krát a nigdy více....), Tenká červená linie,

Old Post 22-08-2004 v 14:53 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 542

A celkem se těšim na Vaterland: lovecký deník. Viděl něgdo?

Old Post 22-08-2004 v 14:54 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Booyaka
Nový Člen

Karma uživatele Booyaka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 543

ja ted letim na lynchovi a cubrikovi
kresleny muzu oggyho a HAPPY TREE FRIENDS-to je ulet

jeden nikdy nestačí

Old Post 22-08-2004 v 15:18 PM
Booyaka je offline   Profil uživatele Booyaka   Find more posts by Booyaka   Foto galerie člena Booyaka   Click here to Send Booyaka a Private Message   Add Booyaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W3m3n0
Stálý Člen

Příspěvek č. 544

happy tree friends je fakt vychytaný mám asi 30 dílů a je to fakt zážitek něco takovýho vidět

W3m3n0’s indoor
W3m3n0’s chilli #1
W3m3n0’s chilli #2

Old Post 22-08-2004 v 15:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 32 33 34 35 36 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás