Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Plakátek.....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Děkuju za odpovědi a pochvalu. (I když ten plakát není na 100%).
Pro Crapa: Chápu že můžeš mít v téhle společnosti nihilistický pohled na věc (sama a tím taky občas koketuju), ale možná že by si i ty byl spokojenější kdybys ve své kritice ubral agrese a snažil se nezraňovat lidi.
pro Tomyho: Jistě, u nás nikdo za hulení nesedí, ale de Jure je to pořád nelegální. Mě nešlo o vysvobození někoho z vězení, ale o poukázání na některé chby v zákoně (podle mě to jsou chyby ).

snažící se s.Lamparezová

Pod tímto nickem píší Yawn a Getluna.

Old Post 24-10-2001 v 18:41 PM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immolator
Stálý Člen

Karma uživatele immolator - 79% PěstitelskáKarma uživatele immolator - 79% Pěstitelská

Nápad mě se tahle věc náhodou dost líbí... Příspěvek č. 18

Já si myslim že ten plakát je hustej a stylově napsanej, že to určitě dost zapůsobí, jestli se to někdy zveřejní. Takže, s. L., nic si z takovejch nepochopitelnejch crapů a jemu podobnejch nedělej, je to dobrý !! K4Y...

Immolator

Keep Growing!

Old Post 24-10-2001 v 19:51 PM
immolator je offline   Profil uživatele immolator   Find more posts by immolator   Foto galerie člena immolator   Click here to Send immolator a Private Message   Add immolator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ahoj všichni. Mě na tom nejvíce vadí, že bychom vlastně dělali reklamu cizím, zčásti dost rozporuplným osůbkám veřejného života. Jinak jsem přesvědčen, že kritiků je za korunu kornout a skutky jsou vzácné. Každý pokus naším směrem se hodnotí.

Kdo nehulí s námi, ať si klidně hulí proti nám!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 24-10-2001 v 20:02 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Nápad Chachacha !! Příspěvek č. 20

2 Crap:
Ty si děláš prdel !!
Tys tu základku nedodělal, viď............???

....snažím se!!!

Old Post 24-10-2001 v 22:05 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

Karma uživatele crap - 37% Pěstitelská

cože? Příspěvek č. 21

A kdo legalizoval ty co to ilegalizovali? Zvolili sme je, ale kdo se nás ptal, jestli je vůbec chcem volit? A kdo určoval způsob voleb?

Keep smoking

Old Post 25-10-2001 v 09:10 AM
crap je offline   Profil uživatele crap   Find more posts by crap   Foto galerie člena crap   Click here to Send crap a Private Message   Add crap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Re: cože? Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od crap
A kdo legalizoval ty co to ilegalizovali? Zvolili sme je, ale kdo se nás ptal, jestli je vůbec chcem volit? A kdo určoval způsob voleb?

Cože?

Co to má společnýho se snahou o legalizaci/dekriminalizaci?

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 25-10-2001 v 09:14 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delph
Stálý Člen

Karma uživatele delph - 13% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 23

2 crap
nevim o co di jde asi si nejchytrjsi SL se jenom snazila neco nevrhnout/udelat a ty se chovas jak magor. Jako ze s Livem ve spuste veci nesouhlasim ted ma moji plnou podporu

Old Post 26-10-2001 v 10:11 AM
delph je offline   Profil uživatele delph   Find more posts by delph   Foto galerie člena delph   Click here to Send delph a Private Message   Add delph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

legalizace je blbost... Příspěvek č. 24

...nebo aspoň legalizace v tom pojetí, jak to vidí majklovec. Vy si asi myslíte, že překecáte lidi, aby chtěli legalizovat trávu a je to tim vyřešený, jenže jaksi vám uniká, že ta vaše legalizace má jenom cenu peněz, kerý střelíme do papalášů. Když benga chytnou někoho s trávou, tak ho obvykle nezabásnou, ale šlohnou mu tu travku a třeba ho i zmlátěj. A to je nelegální a stejně ti na to každej nasere. Zvykový právo bylo vždycky silnější než psaný.

Old Post 26-10-2001 v 14:25 PM
crap je offline   Profil uživatele crap   Find more posts by crap   Foto galerie člena crap   Click here to Send crap a Private Message   Add crap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

2delph Příspěvek č. 25

Padl tu návrh s plakátkem a všichni hned říkali že je to super nápad. Já měl jinej názor a to o co mi jde je buďto ho změnit tím, že mě někdo přesvědčí o opaku a nebo si ten názor obhájït. tj.prostě se jen účastním diskuze a diskutuju.

Keep smoking

Old Post 26-10-2001 v 14:29 PM
immolator
Stálý Člen

Karma uživatele immolator - 79% PěstitelskáKarma uživatele immolator - 79% Pěstitelská

dost podivně vyjádřenej názor Příspěvek č. 26

Tady ti nikdo nebere, jakej máš názor, ale zřejmě bys měl trochu popřemejšlet jak se vyjadřuješ, protože právě tim svym psaním od této myšlenky často dost lidí odradíš a možná i někomu bezdůvodně ublížíš... zkus příště víc přemejšlet jak to napíšeš, aby to vyznělo opravdu tak, jak to myslíš...

Immolator

Keep Growing!

Old Post 26-10-2001 v 19:06 PM
immolator je offline   Profil uživatele immolator   Find more posts by immolator   Foto galerie člena immolator   Click here to Send immolator a Private Message   Add immolator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 27

zajímalo by mě podle čeho sL vybírala ty tváře?a proč tři?
a jak aktivovat statisíce?a co dál?

!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz

Old Post 26-10-2001 v 22:56 PM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

tváře..... ........podle toho o kom jsem věděla že se veřejně přiznal že kouřil.
tři..... ...... docela hezký číso.
a aktivovat statisíce? ....bylo by to hezký, ale já jen řekla že statisíce už kouřili (nic novýho)
jak dál? ..... ve středu jsem se dívala na "Klub Netopýr" a diskutovaly prognostici kteří se snažili předpovědět vývoj ve společnosti na příštích 15 let. Schodli se, že v téhle "rychlé" době se skoro nic nedá předpovědět ani na 3 roky. A ani já se neodvažuju předpovědět, co by se stalo, kromě alespoň minimálního zlepšení povědomí, po té kdyby nějaké plakáty byli v ulicích. Zatím jsem se jen snažila přispět k výše zmíněné debatě o legalizaci.

seňorita Lamparez

Pod tímto nickem píší Yawn a Getluna.

Old Post 27-10-2001 v 01:53 AM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

add GOtt Příspěvek č. 29

Karel Gott se taky verejne priznal, ze na jamaice kouril hasis. Tak bych tam pridal jeste jednoho slavika

Old Post 27-10-2001 v 20:41 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Loki
Stálý Člen

Karma uživatele Loki - 26% Pěstitelská

Obecné uz sme to tu jednou resili Příspěvek č. 30

plakaty na ulicich sme tu jednou resili viz https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1174 a naslo se dost odpurcu a dost propagatoru, jenze pak muj zamestnavatel usoudil ze aktivni hulic je nebezpecnej pro firmu a vyrazil me, proto ta odmlka, uz mam novou praci a je to tu v pohode.
Co sem ale chtel napsat hlavne. Ja sem si uz lecos zazil, v osmnacti sem odesel od rodicu a tedko je mi skoro 24 a za tu dobu jsem toho hodne naucil. Nema cenu vyckavat, protoze pak se nic neudela. Clovek ma veci delat kdyz ma na ne chut a ne kdyz se to ostatnim hodi do kramu, protoze jinak se neudela nic. Chci rict, ze ja jsem pro rychlou akci, propagaci v mediich a hlavne pro vyvyjeni trvaleho tlaku na okoli. Jinak se nezbavime severovcu kteri by jenom chteli zakazovat. Jedina cesta je presvedcit lidi, ze tu nejde vo huleni ale vo svobodu. V mim pripade to tak skutecne je. S tim nemusime cekat az kdosi cosi, muzeme zacit hned. Ty plakaty bych udelal rozhodne, s par ruznejma sloganama, ale ne se sahodlouhym textem, to nikdo necte, a hazel bych to klidne lidem do schranek a lepil na plochach. Musime to masirovat porad.

Loki

Old Post 27-10-2001 v 22:02 PM
Loki je offline   Profil uživatele Loki   Find more posts by Loki   Foto galerie člena Loki   Click here to Send Loki a Private Message   Add Loki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Já teda nejsem proti kampaním, ale chce to předtím promyslet ze všech stran. Kdybych byl přesvědčenej, že hulit JE zločin, tak by mě tenhle plakátek přesvědčil jenom o tom, že ty tři ksichti jsou taky zločinci.
Spíš bych apeloval na to, že hulení je společensky míň nebezpečný než alkohol. To by mohlo lidi oslovit, protože chlastá skoro každej. Zvlášť v česku.

Old Post 28-10-2001 v 15:17 PM
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Crap: jenze to zas naseres vsechny co chlastaj!!! Ja tenhle argument pouzil (srovnani kultury, vyroby & piti vina versus vyroba, koureni & kultura travy) a ihned jsem vytocil sefredaktora. Ten je milovnik vin a cetl clanek jako prvni - jeho reakce byly, ze preci on je na tom lepe s alkoholem nez ja s travou. Pustil se do mne aniz by si precetl vsechny clanky, ktere jsem mu naserviroval (studie WHO, vyjadreni FBI a podobne...)

IMHO nejvice zabere nejaky VTIP!!! Bohuzel me doted zadny pouzitelny nenapadl

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 28-10-2001 v 16:06 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás