Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muzu se zhulit vpodstate kamkoliv, na svatbu, na pohreb, do skoly, doma, je to jedno. Ale nechci hulit, kdyz jsem s holkou. Kdyz je mi dobre a prijemne, tak proste hulit nepotrebuju a nechci, proc taky?
Bez ni mi uz zas tak hezky nebyva, takze se zhulim rad. A proc? Bavi me to!!! :-)
Jo, máš recht... když jdu za svou holkou, tak se snažím být v normálu. (ikdyž občas mi přijde, že už je pro mě normál bejt zhulenej) No, to taky nejni dobře, ale na to si každej přijde sám... Prostě občas si dát pauzu je vážně dobrý... Ale to už jsem zas někde jinde... Já můžu bejt zhulenej prakticky všude, akorát si to pak neužiju naplno. Třeba ve škole musí bejt pohoda, abych zahulil, jinak to nemá cenu. Přece jen když hrozí zkoušení... a já jsem úplně .. .. tak je to naprd. Hulit do práce...??? No, jde o to, o jakou práci jde. Když mě čeká makačka, tak raději počkám a dám si brčko až po ní... To je pak mnohem lepší požitek. Ale jak už jsem psal, jediný chvíle, kdy se snažim být nezhulen jsou, když jsem s mladou... Neříkám, že jsem s ní nikdy nebyl zmrsklej, ale pak to neni ono... ještě k tomu, když sama nehulí (co nadělam )
A kdybych měl vyjmenovat pár příležitostí, kam bych se nikdy nezhulil, tak by to bylo:
Na příjmačky (kamkoliv),
Před nějakym důležitym sportovnim zápasem,
K Maturitě nebo ke zkoušce,
...a
... už mě nic nenapadá
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
zhulenej (vlastne spis zmlikovanej) jsem byl jednou zkousenej a krome malyho strachu, ze to na mne ten ucitel pozna to bylo v poho, dostal jsem za jedna ) To bylo na stredni. Ted, na vejsce obcas hulim i na prednasky i na cvika a je to taky v poho, zadny problem. Takze kdyby mi nekdo pred zkouskou nabidnul brcko, asi bych nevahal...
Jsem na gymplu (ještě chvíli - doufám, že už jen tu chvíli!!! ) A taky jsem si už zažil zkoušení ve zhuleném stavu... No a taky zajedna! ... ale šlo mi spíš o ten pocit, kdy jsem šel k tabuli... nic příjemnýho! ... prostě si ten stuff raději užívám v pohodě a klídku ;-)
uz se nikdy nezhulim jaxi budu balit veci kdyz pojedu pryc, cekal na me celej zajezd 3 hodiny bo jsem si proste musela najit papirovy kapesniky, ale ty svoje) psycho
2 konopikova:
to je taky dobry :-))), ja se zas jednou balila a kecam pritom s kamoskou a ona byla narozdil ode me ve stavu nezmenenem a najednou koukam, jak na me vydesene kouka a hlasi. "ty si jako beres na 3denni vylet 8 tricek?" :-)
na pokoji sem skoncil se strasne votravnym homelessem, pak tam byl este kluk co mel chudak nastesti neco s krkem a tak s nim nastesti nemoch mluvit..hrozny
clovek pomalu myslel ze me neco corne
do nemocnice us nehci
elis to já jsem si říkala taky. Když jsem párkrát přišla zhulená dom a ona to poznala. Jenže pak začala tvořit i když jsem přišla totálně v realitě. Takže si domů chodim jak chci, je to jedno, protože ona mi vždycky řekne, že mám rozšířený zornice, červený oči. a že to mám z toho jak se bavím s těma lidma co hrajou na bubínky...:-)
Sunny tak to máš matku asi jako ta holka ze Samotářů co.. :-)) to musí bejt psycho. Moje matka ani nic neřiká když mám voči jak ředkve ale jenom mi divně kouká do očí