Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 31 32 33 34 35 »
Autor
Téma 
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 513

Jennet: na Memento (ten film od Nolana) jsem koukal vypálenej jak čuně a vůbec jsem to nepobral...

Old Post 20-07-2004 v 10:04 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stifa
Nový Člen

Karma uživatele Stifa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 514

ja pozeram hlavne sci-fi a horori vzdi sa natom poriadne rehocem

Old Post 20-07-2004 v 12:09 PM
Stifa je offline   Profil uživatele Stifa   Find more posts by Stifa   Foto galerie člena Stifa   Click here to Send Stifa a Private Message   Add Stifa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Moje typy. Příspěvek č. 515

No zrovna před chvilkou jsem se dodíval na film Kokain (orig. Blow). Dobrej film. Zpočátku to tam Johnny Depp rozjíždí s trávou, ale později se pustí do kokainu. Doporučuju zhlídnout. On je Depp dobrej herec, třeba ve strach a hnus v las vegas hrál taky dobře.

Old Post 26-07-2004 v 14:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjafarmerbomber
Stálý Člen

Karma uživatele ganjafarmerbomber - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 516

ja mam nejradsi (co se tyce tematiky konopi) Bilou vdovu (saving grace) to je fakt vec

Jinak zhulenej jedine animatrix... to me dostava.. nebo i matrix... clovek se super zamysli nad tou pointou

Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
BY MANOWAR

Old Post 26-07-2004 v 15:02 PM
ganjafarmerbomber je offline   Profil uživatele ganjafarmerbomber   Find more posts by ganjafarmerbomber   Foto galerie člena ganjafarmerbomber   Click here to Send ganjafarmerbomber a Private Message   Add ganjafarmerbomber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 517

futeW: s Deppem jsem videl jeste jeden zajimavej film a to Deadmana.. normalne si jmena hercu vubec nepamatuju ale tendle clovek me utkvel v pameti

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 26-07-2004 v 18:08 PM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 518

Lidičky, divím se, že tu ještě nikdo nezmínil perly od Larse von Triera, jako jsou např. Prolomit vlny, Idioti, Dogwille, Království, Tanec v Temnotách atd.. Já vím, filmů je moc a psát je sem všechny, tak člověk fakt nestíhá....

Tak aspoň ještě jeden tip: Kdo se bojí Virginie Woolfové..?
Móóóc hustej filmík, starej ale fakt výborný psycho ve vztazích... kdyby ho někdo z vás měl na CD (nebo i kazetě), plíííís kontakt.... rychle...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 06-08-2004 v 08:03 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 519

Mě ten film docela nadchnul.... a ta Mila taky.... i Mel Gibson byl výbornej... celý takový úchylný... to mám rád...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 06-08-2004 v 08:44 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brkostajn
Nový Člen

Karma uživatele brkostajn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 520

best of filmy(pro me):zkurvenej patek1,2,3 dale mazaní hoši,brak,a star wars na ruby !:-)

Old Post 09-08-2004 v 00:07 AM
brkostajn je offline   Profil uživatele brkostajn   Find more posts by brkostajn   Foto galerie člena brkostajn   Click here to Send brkostajn a Private Message   Add brkostajn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele brkostajn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dart^^
Nový Člen

Karma uživatele dart^^ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 521

Kruh ! Nedoporučuji abyste se na to koukali sami...

Old Post 09-08-2004 v 06:59 AM
dart^^ je offline   Profil uživatele dart^^   Find more posts by dart^^   Foto galerie člena dart^^   Click here to Send dart^^ a Private Message   Add dart^^ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dart^^! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleepy
Nový Člen

Karma uživatele Sleepy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 522

Skvele jsem si nedavno ujel na Not Another Teen Movie (česky Bulšit), totalni parodie na vsechny Prci prci prcicky apod, nijak dokonale za strizliva, ale ve stavu v jakem jsem byl se mi to moooc libilo, i kdyz jsem si dodneska nevybavil jedinou scenu komplet )

"It´s so hard being cool!"

Jip

"Rock´n roll is our epiphany"

Manic Street Preachers

"I talk to god but the sky is empty"

Sylvia Plath

Old Post 09-08-2004 v 07:48 AM
Sleepy je offline   Profil uživatele Sleepy   Find more posts by Sleepy   Foto galerie člena Sleepy   Click here to Send Sleepy a Private Message   Add Sleepy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 523

citace:
Původní příspěvek od dart^^
Kruh ! Nedoporučuji abyste se na to koukali sami...

ja se na to koukal sam a uplne na konci filmu me zazvonil telefon dokonce jsem mel i podobny vyzvaneni

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.

Old Post 09-08-2004 v 09:05 AM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 524

Matchstick Men (Svidnliri) s Nicolasem Cagem jsou celkem husty a dale takove ty stalice: Star Wars, Futurama a buh vi co jeste ... vcera jsem koukal na ten film "Kokain" a taky mel neco do sebe

Old Post 09-08-2004 v 10:40 AM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maxwelt
Nový Člen

Karma uživatele maxwelt - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 525

NO,Strach a hnus v Las Vegas,Natural born killers,vše od ulítlého TarantinamJim Carry,Acid house.Ono je jich strašně moc.

Old Post 09-08-2004 v 11:40 AM
maxwelt je offline   Profil uživatele maxwelt   Find more posts by maxwelt   Foto galerie člena maxwelt   Click here to Send maxwelt a Private Message   Add maxwelt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Příspěvek č. 526

ted sem videl americkej dokument Bowling for Columbine, je to o americe, o tom jak tam ma kazdej vlastni zbran a vubec o cele te jejich mentalite... hodne drsnej dokument, vsem doporucuju.. docela me dostal fakt ze treba v kanade maji za rok asi 100 zastrelenych lidi a v usa jich maji 11000....

A nikdy ne sam.

Old Post 09-08-2004 v 17:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 527

Mno tak u me zarucene vitezi:

Red Dwarf + sci-fi + Lynch a jeho hodně šílený filmy .)))

Old Post 12-08-2004 v 09:13 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 528

Jako tenhleten novej Sauspark je taky dost hustej co se týče trávy. Ručníček ten je pořád skouřenej (asi z těch jeho bongů), nebo teďka nedavno díl vo drogách jak se objevovali postavičky z budoucnosti. Pěkně tam bylo ukázaný jak fšichni dospěláci mlží.

Ale zatim nejdrsnější díl pro mě byl parodie na pána prstenů, to sem fakt chcípal (sice věčinu dílů sleduju spálenej ale tenhle mě dostal nejvíc)

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 12-08-2004 v 15:04 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 31 32 33 34 35 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás