Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tráva je kráva
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Mr. Mojo Risin
Nový Člen

Karma uživatele Mr. Mojo Risin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To Realist: Proč bych na to jako nemohl přijít sám? Kdyby tam řešili zrovna tohle, tak bych na to asi znal názor odborníků a nepátral po tom. Navíc to dávali na dvojce :-) Nikoho z vás nenabádám ktomu, aby přestal a jestli si myslíš, že tohle forum čtou jen lidi co hulej, kromě policajtů apod., tak si to mysli. Pro mnoho těch, co přestali hulit nebo to jen párkrát zkusili, je marihuana zajímavá a čtou tady ty vaše fundovaný příspěvky.

S tím, že jsem se od vás, kromě pár světlých vyjímek, nic moc zajímavého nedozvěděl se prozatím loučím, tedy dokud zase nevymyslím něco, co by některé z vás mohlo pobuřovat jako tohle. Takže si tu dál nerušeně pište o tom Vašem oblíbeném listu.

Old Post 04-08-2004 v 20:34 PM
Mr. Mojo Risin je offline   Profil uživatele Mr. Mojo Risin   Find more posts by Mr. Mojo Risin   Foto galerie člena Mr. Mojo Risin   Click here to Send Mr. Mojo Risin a Private Message   Add Mr. Mojo Risin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
newton
Nový Člen

Karma uživatele newton - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Pravdepodobne som tu jediny krestan a jediny veriaci clovek....tak bz som sa chcel tiez zapojit do diskusie....: 1. Marihuana je droga a tak ako vsetko na tomto svete je k dispozicii cloveku a nie clovek marihuane....je na kazdom ako ju zvladne...
2. Alkohol - vid bod c1....poznamka:podla mna je horsie ovladatelny ako ganja.
3.Krestanstvo je jedna vec a viera v Boha druha...vidim ze ste tu vsetci ateisti a hadzete vsetkych krestanov do jedneho vreca...takze trochu teorie: Cirkev (krestanska reformaciami delena na dalsie - rimskokatolicka grekokatolicka evanjelicka,....) je bozsko-ludska institucia zalozena Jezisom Kristom. to ze je bozska znamena ze funguje fugovala a vzdy bude fungovat lebo to Boh chce...a to ze je ludska znamena ze je omylna...pretoze pozostava z ludskych jednotlivcov a kazdy sme nejaky... v historii je tych omylov obrovsky kopec a mnohe z nich su jednoznacne a mnohe z nich aj nie...ale na tom sa nevedia dohodnut inaksie fundovane hlavy ako sme my.... taka poznamockam, terajsi papez Jan Pavol II sa oficialne ospravedlnil a prosi o odpustenie za vsetky historicke zlociny cirkvi.
4. Viera a jej zmysel....vidim ze vacsina z vas vnima krestanov ako natuplych skrachovancov ktory chodia do kostola a par babiek ktore nemaju co robit.... Viera je zmysel zivota...iste si kazdy z vas polozil otazku preco je tu a kde sa to tu vsetko zobralo. Malo kto sa uspokoji s tym ze som tu preto aby som zil nejaku dobu a potom umrel a koniec. Viera je o tom ze ten kratky cas ktory tu travis je skuska a po smrti za nu budes hodnoteny....a budes ZIT... Kazda civilizacia ma svoju vieru a Boha (bohov) a kazda veri v nieco co je viac ako clovek...to nieco by sa obecne dalo nazvat Absolutne bytie...dokazom absolutneho bytia su aj tzv cesty ktore sformuloval Tomas Akvinsky( vyznamny filozof btw tiez krestan).nejdem ich tu rozpisovat lebo sa mi nechce. Absolutne bytie je teda to co mi krestania volame Boh, moslimovioa Alah.....atd... ateizmus je "nabozenstvo" ktore do nasich koncin priniesli komancovia a je to totalitna zalezitost ktora potlaca cloveka ako takeho...vobec neodsudzujem ludi ktori v nic neveria lebo za to z velkej casti moze ich okolie v ktorom vyrastali a aj minuly rezim....na zapade sa vsak s takym ateizmom stretnete len tazko...
5. to ze krestania ficia na alkohole je dobre ...uz davno som sa tak dobre nepobavil...aj to lsd v chlebe..mal by si vydat nejaku zbierku vtipov...

Old Post 05-08-2004 v 09:19 AM
newton je offline   Profil uživatele newton   Find more posts by newton   Foto galerie člena newton   Click here to Send newton a Private Message   Add newton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jediny verici tu zdaleka predpokladam nejses. Jen se tu ostatni proste nevyjadruji pac jak sis nejspis vise vsiml vubec to nema cenu...

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 05-08-2004 v 10:16 AM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Karma uživatele iNVADER - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

newton: tak ted jsi pobawil ty mne )))...... PREDPOKLADAM ZE TA NARAZKA NA VETU ZE SI KRESTANI FRCI NA ALKOHOLU BYLA SMEROVANA NA MNE a i kdyz uz jsem tu nechtel prispet (protoze se mi nelibil zpusob, jakym zkreslil mou prvni reakci uz autor tohoto threadu), tak se MUSIM OHRADIT. Nic takoveho jsem nenapsal...to je proste demagogie jako swine..nezlob se na mne. Ja jen narazel na poznamku, ze krestani nic neberou. Nejsem ochotnej prijmout jiny dukaz nez seriozni analyzu , ktera by vyvratila me tvrzeni ze DRTIVA vetsina kerstanu bere obcas drogy - alkohol, cigarety. Nikde jsem netvrdil ze si krestani na necem fici.....rekl jsem to v uplne jinem smyslu a hlavne jsem na neco REAGOVAL a takove prekrucovani musi bejt kazdymu se zbytkem mozku v hlave k smichu a ja si to proste nenecham libit. Taky mi vadi Tve zamerne zesmesnovani ateistu. Ze ateismus je zalezitost komunistu a na zapade s nim nesetkas????............tak to jsi zase rozemal ty mne )))))))))) hehe, kdyz uz mluvis o te sbirce vtipu, zkus vydat vlastni...urcite to bude mit uspech to je totalni nesmysl.
Tvoje vety, ze jako ateista "neveri v NIC"...to jsi uplnej fanatik, nezlob se, vyvracej mi to , ale je to tak....ja bych tak radikalni odsouzeni vsech krestanu, jake jsi ty udelal nad ateisty nedokazal...ale kazdej mame asi jinej zaludek.
Jsou proste lide kteri "veri" v jine hodnoty nez je buh potazmo "absolutni byti". A muzou to byt presto velmi vznesene hodnoty (tim ted samozrejme nemyslim huleni..tak prizemni nejsem ))))))))))))) ) a ti lide opravdu dokazou byt stastni.......a mozna jsou vyrovnanejsi nez ty se svou cirkvi s jejim bohem a nemene velikou TEMNOU minulosti. Ale to jsme se dostali od puvodniho problemu nekam jinam.......... preju vsem................... stesti (i nam mensine nevericich ) )

Old Post 05-08-2004 v 11:30 AM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Mojo - ty si huustej -exkluzivni doklad toho ze by se to s hulenim opravdu nemelo prehanet,protoze prohulit se do krestanskyho ouchyla-tvuj ton mi pripada opravdu agresivni-nemuzu si tech par vet odpustit i kdyz je to zbytecny-mi nerikej ze na tohle
si prisel sam-ze by strazna vez,nebo poselstvi gralu nebo nejaka
jina picovina?
nikomu jeho viru neberu(sam tuhle otazku nemam vyresenou,ale to je nadlouho) ale FUCK OFF krestanska agitka
Ano tvuj problem neni ze si prestal hulit,ale spis mi prijde ze s novym
zajmem to hodlas prehanet jako s tim predeslim-soude podle tvych
neadekvatnich reakci(viz treba reakce na Invadera ktery pise-to co je pravda-a ty se z toho muzes posrat)
Me mozna stejne ale spis sere propagace nabozenstvi ve jmenu
ktereho se 1000let delali svinstva-jo uz je to dlouho ale sory to je relativni.

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 05-08-2004 v 13:30 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jenom poznámka : to nejsou křeče ! Jsou to bolesti různejch charakterů, nejčastěji však velmi nepříjemný píchavý tlaky v jednom místě. Ale děte s tim k doktorovi... "Dobrý den. Pane doktore, vždycky, když hulim, tak mě něco bolí, co s tím ?..."

Old Post 05-08-2004 v 14:17 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

iNVADER: klídek. Není třeba se rozčilovat. V tomhle případě bych tady nemluvil o demagogii, protože to slovo má trošku jinej význam než si myslíš, protože ho používáš nevhodně. Nechápu proč se tady hádáte o náboženství. Někdo prostě věří někdo zase ne. Za to, že velká část obyvatel tohoto státu je ateistická částěčně komunismus může. Tyto režimy nemají náboženství rady. Hodně lidí se prostě podřídilo a na víru se vykašlalo. Kdyby tě třeba rodina vychovávala tak, abys věřil v boha, tak bys tady teď psal něco trochu jinýho

Old Post 05-08-2004 v 14:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

futeW: hmmmm....ok necham si poradit jake mam psat..a verim ze bych byl lepsi clovicek, kdybych byl vychovavan k vire v boha (joke)...to jsem ted nemyslel vazne...popravde.........neverim )...... opravdu zbytecne se hadat.............
DEMAGOGIE................ ech ? .....demagogie jak ji definuje slovnik cizich slov: "zamerne zkreslovani skutecnosti"......newton ZAMERNE ZKRESLIL to co jsem napsal ke svemu prospechu TAK, aby jeho prispevek lepe vyznel........ jak jsi myslel ze jsem to slovo pouzil nevhodne??!!!.... Hlavni je delat hodne chytryho..tomu celkem rozumim, ale nerozumim proc me napadas, ze bych byl jinej (ve smysly jak jsi to napsal "lepsi" kdybych veril v boha ??. Ja taky nerikam ze bys byl lepsi, kdybys byl ateista (pokud teda nejsi, podle tve posledni vety jsem jen odhad ze ne...ael muzu se mylit...wuuubec te neznam) ). At si kazdyho vychovava rodina jak uzna za vhodne. Mozna ze jsem, ac ateista slusnejsi clovek nez ty, prece me neznas. Mam dojem ze je to tu fakt krestanska agitka. Ver mi, ze se nerozciluju..i kdyz to tak muze vypadat...pisu to s usmevem na rtech...... zitra jedu na sazavafest..tak se nemuzu dockat..a naladicku mam rozhodne VICE NEZ dobrou Budeme se verici a neverici navzajem radejc tolerovat a nebudem si cpat sve "viry" navzajem do hlavy ... stejne jsme od puvodniho tematu uz dost uhnuli at neni mojo nasranej ) .....ju??? ))PEACE

Naposledy upravil iNVADER 05-08-2004 v 17:21 PM

Old Post 05-08-2004 v 15:28 PM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

invander: Mno to je jedno. Demagogie: ovlivňování jedinců, skupin obyvatelstva národa líbivými frázemi, nesplnitelnými sliby, nabízením zdanlivě jednoduchých řešení, využívající různých předsudků, neznalosti, sociálních těžkostí apod.. , zaměřeno na získání obyvatelstva.
Když už se odvoláváš na slovník cizích slov.
Proč si myslíš, že nejsu ateista?

Old Post 05-08-2004 v 17:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

ach jo.......boze)).....ja si myslim ze vsichni vi co jsem tim chtel rict...ja mam pred sebou slovnik cizich slov kde se pise ze demagog je clovek, kterej zamerne zkresluje skutecnost za zamerem vlastniho prospechu.....taky ci ji citem mohu v nekterych pripadech nahradit slovem "manipulace". Budeme se ted hadat o slovicka, o vydani a autory slovniku cizich slov, ja do nej nakouk jen kvuli tobe ....vzdyt je to fuk.....uplne fuk......nebo ............aspon....mne je to fuk...ale hadej se o to...... ja myslim ze vyznam ve kterem jsem to pouzil ma smysl..ty myslis ze ne.....oki...
Jinak s tim ateistou....mno jak pisu v tom mym prispevku....nevim to....muzu se mylit ) doslova jsem to tam radeji napsal..abych podobne otazce predesel..........ale nepredesel ) sakrys ...proste jsem to jen odhad podle tve posledni vety v predelem prispevku to te vychove....ale fakt nevim..... nechtel jsem te urazit
Dovolim si radeji mile growery odpoutat od techto plku radeji na diskusi o czech teku taktez v kurarne, kde se objevuji linky na opravdu zajimave clanky. Nic neni tak jak to vypada, hlavne TV HOVNA informuje obzvlaste zajimave zkreslene..........demagogove ) Techno sice neposloucham....ale ucastnici a poradatele maji v tomto pripade me maximalni sympatie

Naposledy upravil iNVADER 05-08-2004 v 18:34 PM

Old Post 05-08-2004 v 17:44 PM
Masai_Mara
Stálý Člen

Karma uživatele Masai_Mara - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

to XaVieR : promiň kluku, ale islamía mi nepřijde jako spolek sektářů. Vůbec chápu islám jako tolerantní náboženství. Spíš záleží na interpretaci ( ale to asi ve všem, stejně jako křesťanství ) a na doktríně. A argument, že věřim vlastně na něco, co nikdo nikdy nedokázal, je dosti scestný, jelikož v tom je ta pravá SOULPOWER!!!
Prostě pokud si v sobě našel víru, nepotřebuješ si nic dokazovat!

"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15

Old Post 05-08-2004 v 19:48 PM
Masai_Mara je offline   Profil uživatele Masai_Mara   Find more posts by Masai_Mara   Foto galerie člena Masai_Mara   Click here to Send Masai_Mara a Private Message   Add Masai_Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
newton
Nový Člen

Příspěvek č. 28

to: Born2die
v minulosti bola cirkev taká aká bola a spoločnosťs ňou bola plne prepojená ale nemá zmysel rozoberať minulosť...napokon aj dnes má cirkev svoje problémy...a ešte k tomu spasitelskému komplexu...neviem kde si to nabral ale myslím že žiadny normálny inteligentný kresťan ti nepovie že pretože si ateista nebudeš spasený...to je proste hlúposť (veď uvidíš po smrti )... kresťanská viera hlási lásku k blížnemu a po smrti budeš súdený za to ako si žil bez ohladu na to či si veril v Boha alebo nie... možno si si to pomýlil s hinduizmom...oni veria že len hinduista( ktorý sa musí narodiť nemôže sa ním stať) má šancu sa dostať z bludného kruhu reinkarnácie.... ale to je zas o niečom inom...proste spasitelský komplex je hlúposť...a ešte k tej tvojej viere...plne ju rešpektujem i keď neviem ako si k nej dospel ale ja verím že človek má aj nejaký hlbší význam ako individualita ako taká...preto si myslím že po smrti bude tvoja duša (samozrejme aj moja) zachovaná a verím že sa dostanem akoby na vyšší level..lebo podľa mňa človek je dosť obmedzený...jeho duševné schopnosti sú ohraničené ale myslím že je tu potenciál ktorý sa uplatní práve po smrti...
to Smallholder:
vobec sa ti necudujem...keby som bol ja ateista tak krestanstvo by bolo asi to posledne kam by som vstupil ale verim ze cirkev sa uberie k lepsiemu a prestane ludi stracat ale ziskavat...podla mna by to chcelo trochu liberalizovat.... no a ty ludia co umreli...to ze umreli k voli Bohu je silne tvrdenie...zabil ich Boh? myslis si ze Boh chcel aby umreli?nezabudni na to ze tu na zemi zavrazdi cloveka len jedna bytost: clovek....

Old Post 06-08-2004 v 08:24 AM
newton je offline   Profil uživatele newton   Find more posts by newton   Foto galerie člena newton   Click here to Send newton a Private Message   Add newton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
newton
Nový Člen

Příspěvek č. 29

to iNVADER :
sorry asi sme sa nepochopili....ja som nepochopil tvoju narazku a ty si nepochopil mna (co bolo asi sposobene mojou zlou interpretaciou) urcite som nechcel odsudit ateizmus a ten ateizmus o ktorom som pisal som myslel to co sa ti (respektive tvojim rodicom) snazil 40 rokov nabulikat rezim...proste ze neexistuje nic iba tento kusok zeme kde ludia pracuju a umru..vela ludi tak u nas jednoducho zije... ale samozrejme ze je vela ateistov ktory v "nieco" veria a ja ich urcite neodsudzujem...

Old Post 06-08-2004 v 08:39 AM
STUFFY.N.STUPID
Nový Člen

Karma uživatele STUFFY.N.STUPID - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Já teda uz tu vlemi dlouho nebyl, pripojim ovsem svuj nazor. A ten je nasledujici: jedine v co bych rád doufal je, ze Papez velmi brzy zdechne a nebude nikdo po nem. At si kazdy sam veri cemu chce, at se przni jak chce, jen at nezaklada zasrany "organizace VIRY". To je to (dnes mimoradne aktualni) co nas zene leda do pjekny prdele. V to se dá samozrejme zapocítat i politika protoze i to je jakasi forma viry, i kdyz velmi nadnesene (viz napr. skinheads, ku-klux klan a spousta dalsich - i to je rozhodne politika, i kdyz mensinova). Mam nezamenitelny pocit, ze kazdy, kdo se rozhodne pouzit slova jinych pro utváření vlastních názorů je blb. Nechci moralizovat. Mam s tim dlouholete zkusenosti. Ma pritelkyne je muslimka. Muj nejlepsi kamarad je tvrde verici krestan. Nekdy nemuzu uverit jak víra neurčená sebou dokáže pokřivit názory na cokoliv. Mozna je to tim ze sám jsem ateista, tedy nechápu. Ovšem i já mám víru ve spoustu veci. Nepotrebuju k tomu ovsem chodit do kostela ani se modlit. Po celá staletí kážou vodu, pijou víno. Kdy konečně pojdou?

Old Post 06-08-2004 v 15:21 PM
STUFFY.N.STUPID je offline   Profil uživatele STUFFY.N.STUPID   Find more posts by STUFFY.N.STUPID   Foto galerie člena STUFFY.N.STUPID   Click here to Send STUFFY.N.STUPID a Private Message   Add STUFFY.N.STUPID to your buddy list     Navštiv homepage uživatele STUFFY.N.STUPID! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

tak taky neco do kramu.

kdyby mel nekdo nevyvratitelne dukazy pro svoji viru tak by to jiz nebyla prece vira. vetsina z nas co tvrdi, ze jsme ateiste verime v dobro, prirodu nebo cokoliv jinyho, takze vlastne ateiste nejsme. pouze nemuzem byt zarazeni do nejake cirkevni skatulky.
vetsina nabozenstvi je dle meho nazoru zalozena na etice (castecne odlisne v rozdilnych castech sveta). nemusim byt krestan abych vedel ze nemam nikoho zabijet. muslimove nejedi prasata z prosteho hygienickeho duvodu.
souhlasim se Stuffym a nelibi se mi organizovani viry, nicmene v historii to byla velmi dulezita vec, ktera dokazala lidi udrzet pohromade. vira je velmi subjektivni vec. a stejne tak jako se mi nelibi od nekterych registrovanych vericich ze me litujou, ze neprijdu do nebe, tak nikdy neodsuzuju nici viru. holt nikdo nevi kdo ma pravdu. a proto i tento thread nemuze mit nikdy konec.
ja svuj zivot zakladam na toleranci a zasadach, ktere sou mne vlastni, ale netvrdim ze sou objektivne spravne, ja je pouze povazuju v tento okamzik a tuto dobu za nejlepsi.
vetsina nabozenstvi pracuje s necim jako hrich, spatna karma atd. to je pouze me svedomi. pokud bych byl krestan nebo muhamedan a hulil bych, tak by stejne zalezelo pouze na mne, jestli si to pripustim jako hrich ci provineni proti necemu. pokud se s tim dokazu vyrovnat a ospravedlnim si to, tak v tom nevidim problem.
jo a jeste neco off topic - strasne me stvou ty dlouhy prispevky, kdo to ma porad cist?

Old Post 06-08-2004 v 16:11 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
newton
Nový Člen

Příspěvek č. 32

to stuffy> v co veris ty?aky je tvoj zmysel zivota?

Old Post 06-08-2004 v 16:36 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás