Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlape newim estli brecet nebo s smat ...kazdopadne si peknej blazen mit takovej prales ... ale je fuckt peknej nářez ... hod sem este pak par fotek ...
to audio: pokusal som sa ti poslat mail, ale nedalo sa, pocuj rad by som sa s tebou stretol, ak si od kosic, sam pochadzam z okolia, samozrejme len ak mas zaujem. momentalne zijem v nemecku a prave som sa stal majitelom growshopu. uvazoval som casom otvorit nieco podobne v kosiciach a rad by som sa stretol s niekym kto sam pestuje a tie fotky co si uverejnil ma presvedcili, je to slusne a sam nepoznam na slovensku nikoho kto by bol schopny vypestovat daco v podobnej kvalite a vobec kto pestuje indoor. rad by som povymienal skusenosti, sam to mam v rockwool. takze ak xces posli mi mail cez forum a pokecame o dalsich veciach.
to Audio + Cyber - chalani, na Slovensku je dost indoor growerov a este viac outdoor...Grow shop je dobry napad, ale v KE? neviem bolo by mozno dobre urobit na nete prieskum kde sa nachadza najviac growerow???
AUDIO, Guano viem zohnat ja odtialto zo SK, je to super kvalita, uz sa chystam nafotit aj ja moje baby, ale nemam fotak:-((
Vyzera to ze sa vyznas vo fachu s tou jungle:-)
Rad by som popisal viac, prip dohodol stretko vid Kurarna-Caute slovaci:-)
May sa pekne, nech sa dari....
no vidi sa mi to velmi pekne, respekt, ale na poslednej fotke co to je? nieje to nahodou plesen, lebo ak ano, tak by som to napadnute miesto vystrihol, je to kurevsky skodlive. Aku mas relativnu vlhkost vzduchu?
to rixo:
growerov mas urcite okolo blavy v najhojnejsom pocte ale blava je pre mna neznamym kontinentom okrem toho maju rakusko za rohom a tam zozenies vsetko. kosice a ich okolie si myslim, ze tiez niesu na zahodenie to mi nerobi starosti, to skor politicku situaciu by som nepodcenoval. ked si predstavim, ze za akekolvek mnozstvo travy je mozny trest od 1 do 5tich rokov a nieje definovana hranica pre osobnu spotrebu, tak ma to trochu desi. keby som mohol otvorit growshop na sk. ako normalnu fyzicku predajnu, tak jedine kombinovane s headshopom a samozrejme s predajom cez internet a vtedy to ze by obchod bol v ke a nie ba. by stratilo vyznam, inac sa growshop na sk. neuzivy. zatial som ale nikde nezistil, ci mozem predavat napr. vodne fajky legalnou cestou, ked sa pozries napr. vo francuzsku nieje povolene predavat vyrobky s konopnym listom, beru to ako reklamu na drogy. prave taketo otazky treba vyjasnit, kym sa vobec nieco rozbehne. mimochodom na slovensku uz existuje jeden on-line growshop deklarovany ako interier studio alebo tak nejak dostanes tam kopu veci na pestovanie marih. ale o rastline samotnej tam nieje ani zmienka, inac niektore ceny su brutalne: www.mojpodnik.sk/growshop
to cyber:
mam pocit, ze ta uz niekto predbehol. (www.greenspirit.sk) Co sa rakuska tyka - je sice za rohom, ale pre nasinca maju este stale dost mastne ceny (moj ciste subjektivny pocit studenta) Ako hovoris, maju vsetko, ale... Bol som parkrat nakupovat, ale len to najnutnejsie. Ak by sa ti podarilo rozbehnut nieco cenovo vyhodnejsie, mas plnu podporu Som zvedavy, co vznikne z toho obchodu v BA. V piatok sa idem asi pozriet a mozno zreferujem. Keep growing
Cyber ...kamo mal sopm shop kde som predaval aj vodne fajky dovazane z NL, a Indie a nikdy sim nemal problem s nejakym marihuanovym listom.
Predaj tohto tovaru nieje obmedzeny ani zakazany, ide len o tvoj vkus, ak si myslis ze je dobre predavat vsetko s komercnym listom konope? mne osobne sa tento "cannabiznis" moc nepaci, Ganja je rastlina bohov nie artikel na obchodovanie, asi len tolko ako rada:-))