Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
BRAINDEATH je fakt docela rezba, neni to takova ta novozelandska produkce? Neznate nekdo vic filmu tohodle "zombie kill'em all" vsim co je po ruce, zanru?
....jo o vejkednu jsem videl Pribeh z Bronxu..... DOPORUCUJU, fakt libovej snimek!
Já mám nejraději takové ty filmy plné efektů -to je pak jízda např Hvezdné války - klony útoči !!!! mazeeec
a nebo nějakej ten animáč třeba kačer donald
2 lister: jo musim s tebou souhlasit ze Strach a hnus v Las Vegas je nejlepsi film o drogach, vim ze to bylo natoceny podle knizky ale tu jsem nasel na netu jen v anglictine a netusim jestli je i prelozena do cj tak se chci zeptat jestli o tom neco nevis nebo nemas-li ceskou verzi?
blockhead: jo a mam ji uz i prectenou... Hunter S. Thompson, vydavatelstvi Volvox Globator, 1995.. akorat se to nejmenuje Strach a hnus v Las Vegas ale Strach a svrab v Las Vegas. Knizka se me libila stejne jako film a je tam toho i trochu vic jak ve filmu takze se urcite zajdi podivat do nejblizsi knihovny jestli ji tam nahodou nemaji
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
BARAKA JE NAJLEPSI FILM PO ZHULENY.
MYSLIM ZE BOL ROBENY PRESNE NA TENTO UCEL.
NAJLEPSIE NA TOM JE ZE TENTO FILM MOZTE POZERAT AJ 30 KRAT (tak ako ja A DEJ JE VZDY O NIECOM INOM. VELICE DOBRE! VYSKUSAJTE! JE TO SILA.
Teď jsem se díval na Nezvratný osud dvě a takový mazec jsem zase dlouho neviděl!!!I když dneska jsem byl v kině na ŠŇUP!!!Ale to byla sada tak trochu jinak!Vřele doporučuji pro zhlédnutí kam až se dá zajít a jak se člověk může maximálně sjet!Týpek tam 5 dnů nespí a pořád smrká!Vozí vařiče a jeho děkvu!Další kundu zapomene v poutech na tři dny připoutanou a zalepené lepící páskou!Fakt sada!Ale kunda to byla P.E.R.F.E.C.T........a taky je prý hustá PAŘBA (teď to bylo na ĆT1)
Titus - hodne drsnej film co je naka predelavka Shakespearovi tragedie a dej je zasazenej do Rima. Ale jsou tam fakt brutalni sceny, treba zenska ktere usekli ruce a vyrizli jazyk... fakt brutus...
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
U mě stále vede Doba ledová (hl takovej remake - sestříhaný scény s tou šavlozubou veverkou) A pak asi jakejkoliv díl Simpsonovejch, Červenýho trpaslíka, Gorodoku a Jistě pane ministře.
jeste sem zapomel treba na Andaluskyho psa (Un chien andalou) od Luise Bunuela, scenar napsal Salvador Dali coz je muj velkej oblibenec... treba hned ta prvni scena s okem je docela drsna. Je to teda dost starej film.. tusim ze ze tricatych let ale stoji to za to...
Sledujete "Americké nezávislé léto"??? Nikdy před tím jsem nevyděle film Memento (s knihou R. Johna to nemá nic společného). V tomto filmu je retrospektiva dotáhnutá opravdu do extrému
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti.
Když řešení nemá, starosti ti nepomohou.
tibetské přísloví