Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 59 60 61 62 63 »
Autor
Téma 
mykee
Stálý Člen

Karma uživatele mykee - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 961

jo,to ja mam negdy vodklapeci hlavu,coz spociva v tom ze mlcim cucim a mam pocit ze se mi vodklapi hlava.a takle si jednou zapaluju cígo sirkama a najednou koukam,ja žádný cígo nemaam...nebo kámoška na mě:"mykee máš papír?"-"jo,mam."-"mykee a dáš mi ho?"-"jo,dam."-"mykee,ten papír!"-"jo,ten papír!"-"mykee tak dáš mi ten papír?"-"jo počkej,ten papír!"-"mykee tak dáš už mi konečně ten papír?"-"jo ty si chtěla ten papír!"

vymrdej!!!

Old Post 14-07-2004 v 20:04 PM
mykee je offline   Profil uživatele mykee   Find more posts by mykee   Foto galerie člena mykee   Click here to Send mykee a Private Message   Add mykee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CarloSSS
Stálý Člen

Karma uživatele CarloSSS - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 962

Já jsem byl teď nedávno na jednom hotelu v Beskydech s dvouma kámošema a mladou od jednoho z nich!!!Měli jsme PERFEKT model z holandu!!!(BB)skouřili smme se tak že oni dva chtěli pořád schánět KANÁL :-::::-- ... a tak se je poslal někam...vzal jsem Leenku a jeli sme na takovou vesnickou kalbu ((...zasrané DISCO)dali sme tam nějaké piva a já UŽ jsem dostal zase chuť na dalšího prdka!!!Nabil sem minimálně sklíčko a rozjel jsem HO!!!1. 2. 3. 4. 5. a 6. prd!!!COŽE???MARASz!!!nohy a špička nosu mi brněla a se sklem sem se natáhl nA KÁMOŠKU a zavřel sem oči!!!Hudba hrála strašně nahlas a já jsem viděl nějaké pičoviny se zavřenýma očima, ale nevěděl jsem co to je!!!Nedokázal jsem to popsat, ale bylo to rychlé a hýbalo se to!!!byl to zvláštní pocit!!!Když jsem po pár minutách otevřel oči, podívám se na kámošku(nehulí)a ona v křeči smíchu....dala si jednoho prda a dvě hodiny se řezala a culila!!!Oni pro nás měli přijet v deset a NIC!!!Źůstali sme do 12, protože to jeposlední BUS!!!ještě sme museli jít 3km pěšky!!!Nabil jsem si mírně sklo a pokuřžoval po cestě!!!Bylo mi nádherně!!!Raush!!!když jsme došli na hotel, zjistili sme že tam ještě nejsou!!!Smíření s tím že budem spát nac pohovce na chodbě sme sedli a najednou Leenku napadlo že by sme mohli přelézt pře prádelnu přes okno!!!A vyšlo to...spokojení, že sme aspoň na pokoji sme se domluvili že se TOtálně skouříme...vzal jsem tak na 4 skelka a začal stříhat na špeka...v tom přišel jeden s kámošů, že se omlouvá, ale že..............(((pouze FETis kecy.......((())):::dal mi tak g do brka (jeho noname skunk:::400w)))a já smotal as vytahovacích OCB tak 20cm špeka...když sme ho tak po hodině neustálého smíchu dohulili, kámoš během 5 vteřin usnul!!!Já jsem se začal dívat do jednoho místa a FARAT nad tím jak sem moc na kaši!!!ale bylo mi dovbře, tak COOO!
zavřel sem oči a začas BRUTAL!!!viděl jsem cokoliv mě napadlo!!!ale jak kdyby se to 1000x zrychlilo, ale stíhal jsem to vnímat!!!Byl to mazec!!!třeba pohled zwe vzduchu na krajinu, hory a města (obrovská...)))ale rychlostí zvuku...tísíce různých věcí během vteřin!!!Na chvíli sem otevřel oči a vše bylo OK!!!tak jsem pokračoval!!!Učil jsem se to ovládat, protože to byla prdel jak CIP!!!učil jsem se to tak že sem si chtěl představit kostku, ale najednou sem viděl 1000000 kostek různých velikostí a barev vedle sebe, ale zase to jelo strašně rychle a piořád se to měnilo!!!Pak sem najednou začal vidět barevnou hypnotickou projekci!!!takové ty ,marasy co jsou na PARTY!!!to už byl velký mazec!!!už jsem se nikam nevracel, zůstal jsem swe zavřenýma očima sedět a nikdo neví jak dlouho sem v tom mohl být!!!Cestoval jsem po různých místech!!!viděl jsem i ohňostroj, ale hustýýýý!!!

Tak to byl můj BRUTÁLNÍ zážitek na ...přehulu... to už FAKT záhul nebyl!
ale zážitků je hromada každej den... često

Old Post 16-07-2004 v 11:27 AM
CarloSSS je offline   Profil uživatele CarloSSS   Find more posts by CarloSSS   Foto galerie člena CarloSSS   Click here to Send CarloSSS a Private Message   Add CarloSSS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 963

CarloSSS: SSSSSlušššššnnnnnýýýýýýý

Fakt jsem nadšenej, výbornej popis... K+
Moc jsi mě potěšil... kvůli takovejmhle přízpěvkům se vyplatí sem každej den čumět

...... aha, karmička se tu nerozdává tak já ti jí dám za jinej přízpěvek...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 16-07-2004 v 13:08 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TruMAN
Stálý Člen

Karma uživatele TruMAN - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 964

raz som v brutusalnom stave chytil take kladivo, ze som si sadol k najblizsiemu autu a oprel sa o koleso. Po malej chvili som zistil, ze v aute su neaky ludia a prave sa vybavuju. Chcel som odist, no bol som v takom okne ze som nemohol. Tak som tam sedel, ....

Nepi, nejedz, zahuľ si a odleť !!

Old Post 17-07-2004 v 12:14 PM
TruMAN je offline   Profil uživatele TruMAN   Find more posts by TruMAN   Foto galerie člena TruMAN   Click here to Send TruMAN a Private Message   Add TruMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 965

To co pise CarloSSS tak me se talo kdysi neco podobnyho kdys zacinal hulit, je to us takovy 3 roky, byl sem brutus prehulenej. Bylo to v zime tak kolem paty hodiny odpoledne, ja sem s ostatnima mluvil jak kdys us je noc a us pudu spat. S dvema lidma sme lezeli na pokoji a poslouchaly nakej vyber ambient triphopu (prevazne Portishead, Massive Attack a Tricky..), bezelo to fsechno z takovyho oldschool kazetaku kterej mel blikaci reproduktory, blikaly akorat do pomalyho tempa muziky.. po case ruznejch uvah o vsem moznym sem se do ty muziky zaposlouchal a pri zavrenejch ocich sem videl podle kazdyho tracku ruzny svety a planety..fakt husty

asi sezenu nakou ambient music, fakt nejlepsi muzika, doporucuju, da se to poslechnout na winamp shoutcast inet radiich pres winamp
supr relaxacni muzika

Old Post 18-07-2004 v 12:35 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hybrid
Nový Člen

Karma uživatele Hybrid - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 966

Zkuste mrknout sem:http://www.zooass.com/games/honeybe...bear_demo.shtml

Old Post 21-07-2004 v 17:49 PM
Hybrid je offline   Profil uživatele Hybrid   Find more posts by Hybrid   Foto galerie člena Hybrid   Click here to Send Hybrid a Private Message   Add Hybrid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 967

...libovka!!!

lObOtomI

Old Post 22-07-2004 v 07:41 AM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 968

Nejedná se sice přímo o zážitky po hulení, ale přece s ním má hodně společnýho....

Zkuste můj thread... Odvíjí se tam celkem zajímavej příběh... třeba vás zaujme...

Těch brutálních zážitků je tam dost a dost...

Jak jsem lezl na stromy...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 23-07-2004 v 13:52 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kash
Stálý Člen

Karma uživatele Kash - 16% PěstitelskáKarma uživatele Kash - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 969

nejbrutalnejsi zazitek mam prave ted po sklach WW ... a dost tohle kruty

Old Post 23-07-2004 v 23:44 PM
Kash je offline   Profil uživatele Kash   Find more posts by Kash   Foto galerie člena Kash   Click here to Send Kash a Private Message   Add Kash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 970

tedka kdyz nehulim asi 10 dni,kurva!!!!!!!!!

Old Post 25-07-2004 v 23:33 PM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
arbi
Stálý Člen

Karma uživatele arbi - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 971

citace:
Původní příspěvek od swen
tedka kdyz nehulim asi 10 dni,kurva!!!!!!!!!

tak to se di léčit

Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude

Old Post 27-07-2004 v 19:16 PM
arbi je offline   Profil uživatele arbi   Find more posts by arbi   Foto galerie člena arbi   Click here to Send arbi a Private Message   Add arbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1350g
Nový Člen

Karma uživatele 1350g - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 972

Já sem se jednou tak z nudy tak skouřil ľe sem se palzil po chodníku a vąechno se semnou kymácelo tak to sem si říkal ľe je v pohodě. Pak přiąla kámoąka ale já sem jí nepoznal protoľe vypadala jak ąmoula a mluvila jak kdyby v sobě měla helium.

Lopaȇk

Old Post 29-07-2004 v 02:02 AM
1350g je offline   Profil uživatele 1350g   Find more posts by 1350g   Foto galerie člena 1350g   Click here to Send 1350g a Private Message   Add 1350g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 973

zazitkou je moc len neviem ktory by bol ten NAJ....
skusal uz niekto zahulit a ist potom malovat elektricke stoziare...
asi tak 35m nad zemou s 10l farby zavesenymi na boku je to celkom HARD CORE!!...alebo, byval som vtedy na intraku a dost neprijemne som si zlomil ruku. poradili mi ze si mam zahulit aby to tak nebolelo a tak som sa vybral nieco zohnat. kamos mi dal fakt malu susku, ze vraj to je tak pre mna samotneho. ale ja dobry hulic som sa rozdelil este s kamosom a jednou holkou. dokaleni sme potom sli pozerat TV ale co sa dialo potom sa neda opisat... sedel som na fotelke a zdalo sa mi ze zacinam s nou pomaly naberat rychlost a za chvilu odletim - presne ako v Startreku ked naberali rychlost, a tak som len cakal co bude.
cim dlhsie som tam sedel, tym viac sa mi zdalo ze fakt odletim oblokom von a tak vravim kamosovi ktory sedel vedla mna ze ja asi odletim aj s fotelkou von, ze mam BRUTAL stav. a on na mna cumi a nechapal co mu hovorim lebo mal svoj tiez PEKELNY stav. tak som sa nakoniec po dlhom vnutornom monologu presvedcil ze musim a mozem vstat a pomaly som sa vliekol po schodoch hore do izby a pri tom som sa stale musel drzat zabradlia lebo som si nebol isty uz nicim. ani tym ze nespadnem a ani tym ze neodletim. NO KAŠA!
brutalny zazitok mam aj s hubami, ale to je na ine a dlhe rozpravanie
majte sa a NECH VSETKYM RASTIE!!

Old Post 05-08-2004 v 09:51 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 974

když sem začínal hulit cca 7-8 třída tak sem si zahulil s kámošem a když sme dohulili tak mohlo bejt tak 7:55 tak sem mu řek že pojedu busem a von šel pěšky a já si šel sednout na zastávku a byl sem celou dobu nezhulenej a tak po 5minutách sem byl totálně v káších a měl sem haldu že tam sedim třeba dvě hodiny a ten bus už dávno ujel,a jak sem tak seděl tak sem kolem ramen hlavy a kolen vyděl modrý peůhledný štíy který my vysílali brnění do těch částí.za ňákou chvíly sem se zved a šel sem do školy a měl sem an každym přechodu haldu že neuvidim auto že jede a přejede mě. asi dest minut před koncem hodiny sem přišel do třídy a tam se dívaly na dokument o operacích těla a z toho sem chcípal uplně nejvíc a víc si už fakt nepamatuju.nevi m jestli se vám to zdá brutální ale mě v tý době docela dost.

Old Post 09-08-2004 v 01:23 AM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudla
Nový Člen

Karma uživatele dudla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 975

moj uplne najlepsi zazitok je asik dva roky stary ale doteraz nevem ci sa mam smiat abo plakat z neho...proste volny byt kamarati bongo klasika spek dalsi spek a dalsi a este jedno bongo uz som bola v takom stave ze som nenavidela fsetkych chlapov(dodnes som neprisla na to preco) a vykopala som ich na ulicu akurat jeden zostal a drzal mi potom vlasy ket som bola ovisnuta cez vanu no nemam sa cim chvalit..mno a potom to zacalo..moj drahy kamarat odisel tez mal dost a nejak skorej sa vratila mama aj s tatom.v byte bol ukrutny zapach lebo ja zmleta hlava som nechala spak a bong na mojom stole a som lezala mrtva na posteli.tak matka vosla a nasla to sprudila ma jak sirotu a dala bong fotrovi na prieskum a moj kokotny tato ho ocuchaval polhodinu potom zobral pilku no original pilku a prerezal ho a skumal dalsu hodinu..no a jak som tak lezala na posteli neschopna pohybu tak matka zacala do mna hucat neco ftom ze krsna ma videla fajcit a ze co zrobili zle z mojou vychovou a take tje dristy..tak ja som akurat zahlasila ze ja za to nemozem ze moju sestru maju racej jak mna a to bol konec..si budem pametat do smrti.mno a asik o mesiac na to moj tato prisel na to ze uzivam marihuanu a to bol fakt iny bordel

Old Post 10-08-2004 v 09:36 AM
dudla je offline   Profil uživatele dudla   Find more posts by dudla   Foto galerie člena dudla   Click here to Send dudla a Private Message   Add dudla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svickar
Stálý Člen

Karma uživatele svickar - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 976

No nevim jestli si to vubec nekdo precte..ale muj nejhorsi zazitek bylo peklo na invexu..Hulil jsem chvilku a tesil jsem se ze se konecne nekde poradne odhulim a stalo se..Nemam vypravecsky schopnosti takze se to neda poradne popsat,ale bylo to peklo...ty masy lidi,pavilony s cervenyma kobercama...myslel jsem ze jsem v peklo a prozival jsem hotovou hruzu..prochazeli jsme Zetkem a ja sel nevim proc 1.,taky to tak vypadalo asi hodinu jsme chodili jenom dokola(ve skutecnosti asi akorat 10 min.) kamos za mnou si neuveritelne frcel na tom,ze me drzi za batoho a clouma se mnou pres celou cestu,ja vrazim do lidi a vybuc si toho nefsimam,trvalo to chvilku asi jenom,ale mezitim sem srazil dost kolejmdoucich:-))))))riakm neda se to popsat..vsechvo bylo obrovsky a strarsidelny...proste peklo..to je to slovo co se k tomu nejvic hodi

ale jinak zazitku hodne vcetne haluzi,ale nic nebyl takovy hardcore

Old Post 22-08-2004 v 13:20 PM
svickar je offline   Profil uživatele svickar   Find more posts by svickar   Foto galerie člena svickar   Click here to Send svickar a Private Message   Add svickar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 59 60 61 62 63 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás