Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
italskej job - neni to něco s těma miníkama???
já sem viděl tedka "Bratříčku kde jsi?" od Coenů - zase uplně jinej film než třeba Blood Simple nebo Dude, ale se mi to hodně líbilo - hlavně ta muzika to dokresluje - nádherný spirituály, gospely, blues...
Je to zvláštní, ale jak sem tak letmo projížděl tenhle thread, tak nikdo nezmiňoval největší klasiku - Trainspotting. Jasně je to strašně profláknutý a je zbytečný chválit film, kterej každej viděl desetkrát a patří pomalu k základnímu filmovýmu vzdělání. Ale co naplat je to prostě jeden z nejlepších filmů, co byly natočený. Dneska ráno sem si ho pustil na uklidnění ranní nevolnosti a zjistil sem, že se na něj dá dívat pořád dokola a pořád mě to baví. Řek bych, že film je i lepší než knížka, což se o většině filmů podle knihy říct nedá. Zvlášť drsný je to v původním znění s neodaletelným skotským dialektem . Begbie k Sick Boyovi: "Did ju bring kerdz?" ... mazec
ako pisal kolega trainspotting je ok aj kokain(blow- v tomto filme sa da vela naucit o pasovani travy atd ) Pulp Fiction !!! (moj srdcovy film )
videl z vas niekto Clockwork orange? celkom psychyatrina "I'm singing in the rain ............... "=]
jj Mechanickej pomeranč je fakt hustej.... z těch brutálních scén jsem byl fakt špatnej... a ta hudba... Ale je tam spoustu zajímavejch scén... třeba ten návrat ztracenýho syna Nebo ten jejich slang...
KARone: kdyby sis prohlídnul mýho avatara, možná by ti byl povědomej. Je to figurka Alexe DeLarge z legové verze plakátu k tomu filmu. V minulosti už tady dost lidí tenhle docela ujetej film zmiňovalo, takže Clockwork Orange určitě jo. Pokud mám zas srovnávat s knihou, tak film se jí dost drží, jediná změna oproti předloze je věk Alexova gangu, v knize je jim tak 14-15 ... .
P.S.: mohl byste mi prosííím někdo poslat pm a naučil mě postovat obrázky? Něco bych sem hodil, dík.
Sezen si Strycka Festera. Je to nejzhulenejsi film jaky znam Je to vlastne dokument nebo neco takovyho ale vubec nebudes vedet co se tam deje...je to fakt narez
uz to tu asi zaznelo nekolikrat ale stejne to zopakuju.. ted sem videl Strach a hnus v Las Vegas a ctu uz ani knizku a je to fakt parada. Krome toho ze je to strasna sranda tak je to i takovy pravdivy, coz treba v How High neni
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf