Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » INDOOR?NIKDY!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

1). Myslím si, že negativní karmu by si neměl dávat protože se ti nelíbí cizí názor. - Já s ním z většiny taky nesouhlasím, ale myslím si, že úplně stačí, jak se na našeho aktivistu všichni vrhli jako psi.
2). Zato Seňorita Lamparez si zaslouží pozitivní karmu, protože než něco vypustí - tak o tom nejdřív přemýšlí. A de vidět, že (musim přiznat, že podle pár dalších příspěvků není úplně sama) si původní příspěvek důkladně přečetla a zamyslela se - no a po tom zjistila asi to samí co já: Že ten človíček úplně zbytečně prudí do Indoor pěstování jen proto, že je nasranej na tenhle zkurvenej svět, na konzumujicí hromady lidiček, co fungujou jako jeden velkej celosvětovej software, na to, že vyvražďujeme přírodu, že za třicet let nebude uhlí a ani nafta - jestli se tu do tý doby všichni nerozsekaj a že on chce bejt jinej, chce proti tomu něco dělat (schválně dramatizuji, abych lépe přiblížil situaci (-: ale fakt i já se takhle až příliš často cejtim)

No jo, ale v tom případě mu radím aby zaměřil svoji nadbytečnou energii správným směrem a do všeho neprudil- já už sem dávnou zjistil, že nejde jenom kecat vo tom jak mě to sere. Já sem sice pochopil, co chce říct a s většinou souhlasím, ale na druhou stranu chápu, že kritika Indoor-pěstování je tu prostě tabu. Nehledě na to, že i pěstování doma a zájem o kytičky nás přibližuje přírodě, ať už to zní jakkoliv divně.

Takže, prosím lidičky, nezabíjejte ho protože si myslí něco jinýho, ať už to podává jakkoliv blbě.

A ty chlapíku, nebuď takovej negativista a snaž se tydle věci vysvětlit lidem, co to potřebujou spíš slyšet (můžeš začit třeba u svejch rodičů) a nebo vysvětlit tak, aby tě někdo pochopil a neměl pocit, že do něho jenom kéruješ blbejma kecama. A dyž už tě bude všechno srát tak, že to nebudeš moct vydržet, tak se na to vyser taky o vodjeď třeba do Brazílie pomoct indošum bojovat proti kácení tropickejch pralesů - pak v mejch vočích budeš fakt frajer (-:.

Zatim čááágo

Old Post 14-10-2001 v 11:43 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Myslel... Příspěvek č. 18

Pane Dirda, větší nesmysl jsem ještě naslyšel... tohle fórum určitě nevzniklo kvůli tomu, aby do něj lidi psali každou kravinu, která je napadne...
P.S. nesnaž se bejt za každou cenu zajímavej...

Old Post 14-10-2001 v 12:48 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Upozornění Přesně tak... Příspěvek č. 19

Moje řeč

Old Post 14-10-2001 v 14:06 PM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
treve
Stálý Člen

Karma uživatele treve - 15% Pěstitelská

Dotaz asi kulkou do hlavy Příspěvek č. 20

pane dirda

hulim, hulis, hulime

Old Post 14-10-2001 v 15:39 PM
treve je offline   Profil uživatele treve   Find more posts by treve   Foto galerie člena treve   Click here to Send treve a Private Message   Add treve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

2 treve: Nebuď ubohej, takhle se vyjadřujou patnáctiletý fracci, maj ještě v palici zmatek.

Za to, že Roman napsal svůj názor jsem rád, jsem rád, že takový lidi existujou - minimálně to vyvolá následnou diskuzi.

Neznamená to ale, že s Romanem souhlasím. Úsporu energie bych hledal v jiných oblastech, než je pěstování konopí indoor.

[Edited by majklovec on 17-10-2001 at 08:12 AM]

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 15-10-2001 v 08:47 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Dotaz Tak to sem teda nežral...!!! Příspěvek č. 22

Rozhodně bych nemohl napsat, ža s původním příspěvkem souhlasím, to určitě ne! Taky sice zápasím se zprofanovanovaným "trvale udržitelným rozvojem" a nevidím pro lidstvo (za stávajícího stavu) v podstatě žádné východisko, ale takhle bych to prostě nenapsal.

Ale kde je alespoň náznak tolerance vás, na tento příspěvek reagujících !!! A proč nadávky a vulgarita ??
A vyhrožování negativní karmou ?? Proč si to nenecháš pro sebe, klikni negativ a basta, ne ??

A ve vašich reakcích postrádám to hlavní: jasný a stručný vysvětlení autorovi, že ne každý má na outdoor!
Prostě něco schází-třeba zahrada, balkon, les, pole a nebo naopak něco přebývá-třeba sousedi, policajti, zloději,...

Jo a abych nezapoměl- negativní černá kráva pro všechny, co nezvládli svý emoce....

....snažím se!!!

Old Post 15-10-2001 v 21:45 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strobe
Stálý Člen

Karma uživatele strobe - 100% PěstitelskáKarma uživatele strobe - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Máš na výběr...
sou v podstatě tři možnosti, jak "přijít" ke konopí:

outside, inside a koupit..

outdoor je použitelný asi jen pro lidi s barákem a zahradou, když máš byt v paneláku, těžko; jedině někam schovat a tam ti to zas někdo načóruje; a taky tam nemůžeš pěstovat high-tech modely

a když si máš vybrat mezi kupovánim a indoorem: ber na vědomí, že ty sr&%$ co to prodávaj ve velkym to taky pěstujou indoor, ale ne pod 150,250,400... ale třeba 2000W, namastěj si na tobě kapsu a plejtvaj eletrikou asi 10x víc, ale vzhledem k jejich příjmům je jim to jedno..
Tak tady nepruď do skromnejch pěstitelů, kteří ji jen získávaj hulení cestou nejmenšího zla a s trochou zábavy a zájmu o přírodu

Old Post 15-10-2001 v 23:53 PM
strobe je offline   Profil uživatele strobe   Find more posts by strobe   Foto galerie člena strobe   Click here to Send strobe a Private Message   Add strobe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Dotaz Outdoor nelze? Příspěvek č. 24

Všichni se tady jako jeden shodujete,že outdoor je neskutečně obtížnej,hlavně pro ty,co bydlí v paneláku a nemají zahrádku.To je ale jenom obyčejná výmluva!Kdo nevypěstuje outdoor,je u mě za a)línej ,za b)měl smůlu a měl by si najít lepšího fleka(a od toho ho opět odradí jeho lenost).Letos mi nejlepší flek rozsekal traktor a druhej nejlepší mi vykradli.To ale neznamená,že se na to vykašlu a vybavím si skříň!To je prostě riziko podnikání,mám dalších 5 fleků na který nikdo nepřišel a pořád hledám další.A vy co jste z města-podle mě máte naopak výhodu!Na vesnici nenajdu nikdy tolik opuštěných továren,skleníkových komplexů(ve stotisícovým městě vím o dvou) a dalších zarostlých ploch,kde se dá v poho pěstovat a vypěstovat.Nechodí tam myslivci,děcka kolem 10 let,co na vesnici prošmejdí každej kout,aby si tam udělali bunkr,sedí doma u počítače(TV,videa) nebo se poflakují po sídlišti.Neříkejte,že je to tak složitý. Když přijíždím k Praze,tak tam vidím desítky potenciálních fleků.

2 Aaron:za toho bělocha se omlouvám-"Chovej se jako průměrnej běloch!"je normální hláška(=vtipná poznámka)-tobě asi vtipná nepřipadá-á propos,zajímalo by mě,kolik je tady na growru barevnejch-pokud se někdo najde,zvu ho na špeka(bohužel je to jen obyč.KC33,WW nebo Skunk X,žádnej high-tech model nevlastním)

2 Jonatan:Víš,že s tou ledničkou máš pravdu?Není to ale tím,že bych novou nechtěl,ale prostě nemám na to každý 2 roky obměňovat el.vybavení domácnosti

Old Post 16-10-2001 v 08:31 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Upozornění Tleskám !!! Příspěvek č. 25

Tak tohle už má hlavu a patu !
Ale v tý skříni (to se mi zdá hrozně směšný, my doma tam máme hadry na sebe...), je to asi určitě o dost pohodlnější ...

....snažím se!!!

Old Post 16-10-2001 v 20:33 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
treve
Stálý Člen

Karma uživatele treve - 15% Pěstitelská

Pohodička quvik Příspěvek č. 26

to:majklovec- ja to az tak nemyslel.

to:dirda - uz ti rozumim, ale prece vzdy ma kazdy na vyber a neni to lenivost ale obrana. premyslej.

Old Post 16-10-2001 v 21:26 PM
treve je offline   Profil uživatele treve   Find more posts by treve   Foto galerie člena treve   Click here to Send treve a Private Message   Add treve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Omluva Příspěvek č. 27

Fuckt se vám všem musím omluvit protože po tom co jsem včera zažil se mi mění náhled na věc.Jedu si sklidit poslední flek a potkám tam typany s károu Š120.Říkám:"Co tady jako děláte?"A oni:"My jsme archeologové a tady na tom poli jsou častý nálezy-Keltové,Slovani a tak."Tak si říkám,jo,to je rozumný,to by žádnej čórkař nezplodil.Chlapíci odjeli,já dojdu na flek,a co nevidím-nic.Jenom díry po kořenech,pěkně čerstvý.

Nebudu proto pěstit indoor,na krádeže jsem si zvykl,ale takovou drzost je třeba trestat a dusit,a to pokud možno ručně a stručně.

Old Post 19-10-2001 v 06:24 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konart
Stálý Člen

Karma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 28

To: Roman Dirda

To mě teda mrzí. Nejseš náhodou z Brna? Právě včera se ke mě doneslo, že jeden známej škodil, ale nevím komu, a ti Keltové a Slovani by se k němu hodili. Souhlasila by aji ta Š120.

Jestli seš z Brna, zkus mě napsat do PM lokalitu kde jsi měl kytky (část Brna, nic dopodrobna) a jestli se to bude shodovat, tak vím kdo ti to udělal. Dám ti na něj kontakt.

To je sviňárna kterou nemůžu tolerovat ani u kamarádů!

[Edited by konart on 19-10-2001 at 12:30 PM]

... KonArt ...

Old Post 19-10-2001 v 07:40 AM
konart je offline   Profil uživatele konart   Find more posts by konart   Foto galerie člena konart   Click here to Send konart a Private Message   Add konart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

he, oldie but goldie

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-03-2005 v 17:04 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzivatel
Nový Člen

Karma uživatele uzivatel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

tak to by mě zajímalo,jak je na tom mr.Roman Dirda po 4letech.....bestak ted jede indor ve velkým:-D

Old Post 13-03-2005 v 21:52 PM
uzivatel je offline   Profil uživatele uzivatel   Find more posts by uzivatel   Foto galerie člena uzivatel   Click here to Send uzivatel a Private Message   Add uzivatel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ke-Guglimugli
Stálý Člen

Karma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% Pěstitelská

Re: Outdoor nelze? Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Roman Dirda
Neříkejte,že je to tak složitý. Když přijíždím k Praze,tak tam vidím desítky potenciálních fleků.

Mám pocit, že existuje termín "ekologická stopa".. Což si vysvětluju jako poměr mejch "ekonákladů" a "ekoprodukce" na život.. No a ja mám pocit, že 250w tu mojí btw. pražskou ekologickou stopu pšíliš nezatíží..
A navíc zkušenost indooru je jedinečná.. :až nevím, jakého smajla bych dal:

dude: Ňák voprašuješ poslední dobou..

Ke-Guglimugli introduces: GWS in soil under 600W

Old Post 14-03-2005 v 02:54 AM
Ke-Guglimugli je offline   Profil uživatele Ke-Guglimugli   Find more posts by Ke-Guglimugli   Foto galerie člena Ke-Guglimugli   Click here to Send Ke-Guglimugli a Private Message   Add Ke-Guglimugli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

jo že si někdo jede 250W doma v klidu tak to je špatný ale lednička, Pc, mražák, sporák, a další tohle "bílí" zboží a točí to hodinama to je v pořádku, tak místo toho aby tady nějakej "hrdina" psal o tom že živit sodík je špatný, tak ať vypne svůj počítač a taky ušetčí na el.

[size=1]

Old Post 17-03-2005 v 16:49 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás