Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohour - hele sem si přečetl celej příspěvek od Slayera a nepřišlo mi, že je zloděj - spíš mi to vyznělo, že to je sockovina krást a prodávat...podle mě je OK
A podle ceho jste usoudili, ze to legi chce prodavat? At to ctu jak to ctu, tak bych si takovej nazor netroufl udelat. Nebo jsem neco prehlid? Kdyztak me na to upozornete, treba se mylim a taky si bouchnu.
Dik
TIME: No každej musí platit, ale mě připadá že na středoškoláka platim až moc.
SLAYER: musim zaplatit nájem, lampy krást nebudu SALUH má pravdu, platíme to ve svých daních. A ty jsou velký.
SALUH: Máš pravdu. Ale proč ti vadí díleři? Ty tě na daních neoberou, maximelně pak zaplatíš léčení, když někdo tak hulí že se mu stane něco se zdravím.
MICHAL.S: levnější bydlení tu nějak není k sehnání a nebudu jezdit někam na druhej konec světa.
PSILOS; BOHOUR: nevim proč si pořád myslíte, že to chci prodávat, kdy´byste četli co se tu píše. Hm?
¨
MR.PROPER: Já taky nevim jak na to přišli. To jen BOHOUR tu dělá dusno s nějakýma dilama.
A jen tak pro zajímavost už jsem sehnal peníze. Takže Ok. Ale pište dál je to zajímavé téma, třeba se někdy bude někomu hodit
Saluh: Já vim že léčení je taky z tvých daní proto ti to říkam . Když tě to tak zajímá, dělam finančního poradce, u jedné renomované firmy, ale nebudu jmenovat, protože hulící finanční poradci zatim moc nefrčí
Finanční poradce Kegi doporučuje půjčovat si u lichvářů...
Akce týdne: zvýhodněná nabídka luxusních skříní,splatíte pouze 2x tolik a jako bonus vám zlámeme ruce.
Tě neznám voe,ale nějak mi to všechno neštimuje,být tebou tak bych si pro začátek půjčil pár peněz od kámoše a postupem času si šetřil a dokupoval.
...tolik koupala
Původní příspěvek od Gannja
Ale to, ze nemame radi dealaky, tak si hned nemusime vylivat nahromadenej vztek na nekom, kdo navic ani dealovat nechce...(ted vychazim z toho, ze to co tu kegi prohlasil je pravda)...
To je presny, dik Gannjo za rozumnej nazor. A prijde mi docela vysilujici, hned kazdeho podezirat, ze nemluvi pravdu, ale to je kazdyho vec. Jen mi to pripada, ze se pak lidi zbytecne stresujou.
Jo , mě je vlastně do každýho hovno, asi jsem měl blbej den, tak jestli někdo cítí, že jsem ho poškodil, tak se tímto omlouvám. Jo a oceňuju kegiho za to, že mě neposlal do prdele a že se to snaží všechno vysvětlit, já bych na to neměl trpělivost. Ale finační poradce na střední škole co doporučuje lichvu?? No jseš mladej a teprve ve škole, třeba se časem naučíš víc.
p.s.vulgární slova si prosím odmyslete a nahraďte Vámi přijatelnými
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
tedka sem si pořídil 150w komplet a hádej jak sem si na ní vydělal.
3el sem makat teda brigádničit je to jednoduchý žádný pučování peněs a pak díling fúj