Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednou jsme dávali do vodnice houbičky a bylo to fakt zajímavý...docela parádní záseky a pak mimo to jsme zkoušeli i normálně travku ale to bylo jak kdyby se hulila
extra provizorni vodarna:
pomucky: 1/2l flasa od koly (kofoly, fanty spritu, znacce se meze nekladou ) - hlavne at je z plastu, sklo (normalka trafika 10kc), a pokud podelate diru (nebo pro hnidopichy) tak treba izolepa nebo neco na utesneni (zvejka apod.)
postup: v pulce flase udelate diru tak, aby tam tak akorat pasovalo sklo a dalo se naklonit, dolejete vodu....
Žil jsem v iluzi, že svět hulícího nádobíčka je jednoduchý a přehledný, ale teď jsem dost zmatený....
...Co přesně znamenají tyto pojmy, jsou snad některé synonymní?-
vodní dýmka(=vodnice,vodárna,vodník?)
(vodní,suchý)bong(=bongo?)
přebublávačka
sklo(=skleněnka?)
suchý drink
šlukovka
hehe skusim objasnit kedze som mal podobne problemy s zargonom
vodna fajka-dim sa sa v nej premyva vodou
bongo netusim co je to suche bongo ale neva
slukovka taka mala fajocka
sklo????
suchy drink -este som neskusal
mam celkom rad vapik ale nie az tak ako vodnu fajku:-)
1.slukovka
2.bongo
3.vodna fajka
ak mas zaujem urcite na g najdes opisany princit fungovania tychto nastrojv:-)
Dík moc, já možná zas takový defo nejsem, ale chtěl jsem to vědět stopro. ještě jednou dík, a kdybych tu někde našel tlačítko pro karmu, určitě pošlu
A ještě takové upřesnění...u bonga se kouř pouze chledí, ale vodou neprobublává?
...
Nicméně zůstává problém probublávačky-je to taková ta fajka s baňou, do které vodu(minimum) nalít můžete a nemusíte, je to synonymum pro vodárnu či ůplně nějaké jiné zařízení???
A proto zůstaňte s námi a sledujte výsledky pátrání,
privezl jsem si vodnika z egypta a proto se mi zda nejlepsi,kdyz se tam hodi bud cista voda, nebo matovej caj, nejlepsi nana (dolů), a kousek hasku nahoru. Pak to ma zajimavou nejen chut. Beduini to tak tak fici.
" Hulením afgánského haše proti americkému imperialismu."
to pj
hehehe za toto si karmu nezasluzim neboj nemusis sa namahat hladanim:-)
u bonga sa dym neprebublava a ibe podla mna o to dostat cely objem dymu do pluc naraz cca 2L co je poriadny nakop:-)
Jeden kamarád, kterýho osobně beru jako odborníka na vodnice, tvrdí, že člověk si musí vybrat, co z vodnice bude kouřit - to aroma travky je pak prý chca nechca pořád trošku cítit, i když už z milého nástroje hulíte už jen tabáčky a pletí to i naopak.
Mě to zní logicky, ale kdo si bude pořizovat za těžký háky další vodnici, jen kvůli nějaké pochybné, sotva znatelné příchuti, že jo.
...no jak se tak koukám, je to hodně konstruktivní příspěvěk
to pooh
vsimni si ten kusok oranzovej hadice vo vnutri premyvacky je tam na upevnenie kuska takej jemnej latky (neviem ako sa vola) rozbija to bubliny na uplne male premyvanie je dokonalejsie a dym je chladny a neskriabe:-)
ten kusok latky sa po kazdom pouziti meni nic ine sa nezanasa
no do vody by jsi právě alkohol ani žádný olej/tuk vůbec přidávat neměl, protože ty jak známo na sebe váží právě thc. takže místo toho aby jsi do sebe nacpal co nejvíce thc, tak ho část necháš v probublávaném roztoku (pokud se ho potom ovšem nechystáš konzumovat, ale to by byl hnus největší).
Pit urcite nie!
Ale kvoli chuti je to dobre pouzit.
Ozaj pocul si uz o alkoholovom tere? Odparis a mas cokoladku.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem