Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš to fakt moc pěkný. Taky sem měl všecky svoje kyti fialový, ale teď mám pjekný hovno, protože to ňáká swině sklidila za mě to fakt nasere střílel bych je ale jinak karma 4 you.
hezké... moch bych to dát k posouzení své mámě - je profi fotograf a nafotila kuchařku.... KU4
GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
Tak se ti to koukam podarilo, tve tema je opet nahore. A ja ho ted opet vytahnu na svetlo... protoze nevim, jak je mozne, ze jsem si toho driv nevsimnul. Ale fakt mas moc hezky fotecky. Opravdu moooc hezky. Urcite tak hezky, ze si ode mne zaslouzej k++++++