Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Orageskunk
Nový Člen

Karma uživatele Orageskunk - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 33

Prostě já jsem matce nic neříkal .jednou jsem přišel domů si zebrat bundu protože byla venku zima a jsem za pomněl ganju v saklu v mikině a matka to našla otvřela sakl a řekla ty to čuháš a já na to ne já to kuřím místo cigaret.A matka ať to u mě víckrát nevidí nebo to vyhodí.Předevčírem na šla v mojí bundě sklo a nechala mi ho tam a ani mi nic neřekla.matka ví že hulím ale prostě není z toho nadšená co se dá dělat.Když řekneto matce že hulíte tak to vý na 2 den celá rodina a to se pak na vás každý kouká jinak.Na fotra seru jr nevlastní je to chuj!!!čus

Old Post 24-06-2001 v 21:07 PM
Orageskunk je offline   Profil uživatele Orageskunk   Find more posts by Orageskunk   Foto galerie člena Orageskunk   Click here to Send Orageskunk a Private Message   Add Orageskunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Karma uživatele hanuman - 58% Pěstitelská

Obecné Chce to cas Příspěvek č. 34

Hmm... Ja som to nikomu nehovoril... Prvych par rokov som mal v pazi, v pohode som si hulil, nemal som potrebu sa tym niekomu chvalit, ale potom som pochopil, ze ganju mam proste rad, a budem ju hulit do konca zivota. Nejde o to, ako casto, mne by stacilo (aj sa stava) raz za pol roka sa 2-3 krat nahulit a zas dlho dlho nic, proste ju mam rad, mam na nu krasne spomienky na naj obdobia mojho zivota, jednoducho nostalgia...

Potom som sa nejako parkrat dostal s rodicmi do diskusie o huleni, ci je to ozaj svinstvo a tak (nejaka uplna blbost v televizii), zdalo sa im, ze mam nejake nestandardne nazory... Tato, ked mu tak trochu zacalo zapalovat, povedal, ze by ma vyhodil z domu, ale si asi nebol az tak na cistom, hihihi...

No a nejak postupom casu sa to vyvijalo, tato to uz vie na 100 pro, je uplne v pohode...

Rodicia musia len na vlastnej kozi pochopit, ze aj ked sem tam zahulis, si to stale ty, nemeni sa ti spravanie, neprechadzas k nicomu tvrdsiemu, proste, ze to na teba nenasada...

To sa podla mna neda spravit nejakym jednorazovym precitanim materialov z http://www.legalizace.cz, to je otazka medziludskych vztahov a vzajomnej dovery ludi.

Ja by som zas zvolil rovnaky postup, nech sa postupne dovtipia a vidia, ze je to O.K.

Ked vas ma niekto rad, nevzda sa vas len tak. Vacsina ludi, co vas ma ozaj rada chyti take stadium, ze by vam aj rada pomohla, len nevie ako. No a v priebehu tohoto stadia pochopi, ze vam ozaj pomavhat netreba.

Na druhej strane je smutne, ked sa niekto dostava do konfliktu z rodicmi, frajerkou a pod, to by som sa na to rovno vykaslal, nechcem mat s niekym stale konflikty. Hulim aby som bol v pohode a hadat sa s niekym pohoda nie je.

Prepacte, ze je to take dlhe, mal som vela myslienok...

Ved ja hulim, len preto, ze chcem ludom dobre, hihihihi...

Jai, Jai Shree Hanuman!

Old Post 02-07-2001 v 19:27 PM
hanuman je offline   Profil uživatele hanuman   Find more posts by hanuman   Foto galerie člena hanuman   Click here to Send hanuman a Private Message   Add hanuman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psychedelix
Stálý Člen

Karma uživatele psychedelix - 100% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 35

Největší problém je myslím v charakteru rodičů. Někdo má rodiče v klídku, zjistí že hulí, seřvou ho a má to jakoby dovolené. Znám lidi, co mají šestnáct a můžou pěstovat jak se jim zachce. Já mám rodiče úplně opačný případ, hulení je prostě droga a basta. Můžu jim vysvětlovat celé dny, že alkohol je ta největší sviňárna, že tolik lidí, kolik se uchlastá, zavraždí, nabourá nebo jinak sejme pod vlivem alkoholu, nemají na svědomí ani náhodou hero a spol. Prostě chlastat se může a tudíž můžu i já, no problem. Taky jim můžu říkat o zdravotních rizicích alkoholu, o tom, že na tom může být fyzická závislost, to jim nevadí. Ale maruška je droga a basta.
Vždycky mi řeknou - ještě jednou to u Tebe najdem, nebo jenom semínka a vyhodíme Tě z kvartýru. Našli to
xkrát a nevyhodili ani jednou:-). Taky jsem se ptal, jestli budu moct hulit, až bude legalizace a prej že ne, že to je svinstvo. Mají prostě zapsáno asi těžce v podvědomí:-), že je to droga a myšlenkový vzorec - hulení - hero - smrt jim už asi nikdo nezmění. Ach jo, je to těžké. Už se moc těším, až budu mít vlastní kvartýrek, a budu indórovat:-) až se budu zelenit:-). Doufám, že to bude dřív než brzy, ale zatím tomu nic nenasvědčuje.
Mějte se a pěstěte, kdo můžete a držte nám palce při politických debatách s fotříky.....:-)

Old Post 06-07-2001 v 07:23 AM
psychedelix je offline   Profil uživatele psychedelix   Find more posts by psychedelix   Foto galerie člena psychedelix   Click here to Send psychedelix a Private Message   Add psychedelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JUPITER
Nový Člen

Karma uživatele JUPITER - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Já mam doma pohodičku. Matka hulí a pěstuje už leta.
Když sem přišel domu poprvý zhulenej tak se mi smála, protože mi bylo pěkně blbě. Dneska hulim a pěstuju s matkou, máme na balkoně skunky a do budoucna plánujeme skříň.

Old Post 08-07-2001 v 00:55 AM
JUPITER je offline   Profil uživatele JUPITER   Find more posts by JUPITER   Foto galerie člena JUPITER   Click here to Send JUPITER a Private Message   Add JUPITER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 37

asi fakticky nejschudnejsi varianta je si o tom promluvit. ja jsem to prvni rok pestovani utajil doma tim ze to je neco jinyho. pomerancovnik, rajce proste vse a dorostla. ale dalsi rok to uz proste neslo tak nastoupilo vyjednavani a takovy podobny kecy a nakonec to doma mohlo rust alevicemene jsem tajil ze to kourim.
pak jsem dostal sveho strejdu tim ze jsem prisel domu uplne nasrot a rekl jsem mu ze to je z travy a von mi veril a souhlasil ze to je svinstvo a ze bych byl blb kdybych to kouril. ale pokecali jsme a dneska mi to zalejva a stara se o to a matka taktne mlci.
asi se s tim uz smirila.
to jsem bydlel kdysi jen s ni ale dness uz sam.
je to pohoda.
zdar

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 09-07-2001 v 02:30 AM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Palec nahoru Jupiterova vesela rodinka Příspěvek č. 38

hmmm... Jupiter, Jupiter, to sa asi doma dost nasmejete.... Ked mas taku maminu, tak to musi mat radost, tie rozjasane detske ocka a stastne usmevy deti ;-)=

Jai, Jai Shree Hanuman!

Old Post 09-07-2001 v 07:42 AM
hanuman je offline   Profil uživatele hanuman   Find more posts by hanuman   Foto galerie člena hanuman   Click here to Send hanuman a Private Message   Add hanuman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Palec dolů Je to v...... Příspěvek č. 39

Tak mi máma řekla, že nesmim mít indoor. Hulit mám povoleno, ví, že to neni horší než alkohol. Bojí se, že se ňákej kámoš prokecne a že půjde sedět. Je mi 16. Kdyby něco, tak by fakt šla. Byla za právníkem a v drogový poradně.
Bohužel s tim nic nenadělám. Budu pěstovat... třeba šalvěj a na jaře udělám BRUTÁLNÍ outdoorovej útok.
Do jara budu muset porušit zásadu a koupit.
...
...
Je to ale ZKURVENÁ ČESKÁ ZEM!
...MUF...

Old Post 10-07-2001 v 16:08 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Pohodička ? Příspěvek č. 40

Jak vysvetlit rodicum ze to co si doma pestuju si chci i vyhulit? Ja sem zacal pestovat tak, ze sem si dal s matkou soutez- kdo vypestuje hezci rostlinku - no ja ji mam asi tak 10x vetsi, dokonce mi to otec zalejva, ale rekl sem jim, ze to pak dam kamaradovi, protoze oni sou moc konzervativni a ani nekourej a malokdy si nekam vyjdou. Takze je jen problem az se budou ptat- kam zmizeli ty palicky na rostlince?

Old Post 10-07-2001 v 21:57 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanuman
Stálý Člen

Obecné Ako im to vysvetlit Příspěvek č. 41

No, predpokladam, ze sa tvoji rodicia pocas pestovania mohli vnutorne zmierit s tym, ze by si to mohol eventualne fajcit... To asi pre nich ziadny sok nebude. Ja by som ich nepodcenoval...

Neobvinuj svoju maminu z toho, ze ma 10x mensiu kvetinku. Ona ma predsa kopec dalsich povinnosti - prat, umyvat riady a pod. Skus jej viac pomahat v domacnosti a potom jej s tym pestovanim pomoz. Kazdy nema talent na vsetko, bud trpezlivy.

Jai, Jai Shree Hanuman!

Old Post 11-07-2001 v 09:09 AM
Julius Caesar
Stálý Člen

Karma uživatele Julius Caesar - 50% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 42

Preco su tolkokrat rodicia proti tomu? No bars co videli v TV, bars co poculi a aj citali. Vytvoria si nazor na vec, ale co je najhlavnejsie maju strach o svoje deticky, ze oni takto sa dali na takuto, pre nich, zlu cestu. No jednoducho sa o ne boja a kedze tu toho az tak, ako teraz nebolo, tazko sa im to po rokoch nadobudnutych skusenosti zo zivota dostava na rozum.
Niekedy pomaha aj ked maminka zalieva doma kvetinku a stara sa o nu, potom aspon vidi, ze ta kvetinka rastie na podobnych principoch ako aj ostatne spolu s muskatikmi a hlavne, ze nehryzie, no ale ked potom v TV uvidi nejakeho doniceneho echt fetaka, co si moze pomysliet?
Marihuana je zakazana pretoze je nebezepecna a nebezpecna je preto lebo je zakazana!!!

Old Post 11-07-2001 v 09:44 AM
Julius Caesar je offline   Profil uživatele Julius Caesar   Find more posts by Julius Caesar   Foto galerie člena Julius Caesar   Click here to Send Julius Caesar a Private Message   Add Julius Caesar to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Julius Caesar! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné Zakladni problem... Příspěvek č. 43

Myslim ze zakladnim problemem (pokud uz to tu nekdo nepsal)
1) vlastni zkusenost rodicu
2) pokud nezkusili, tak informovanost a znalosti...
3) ochota verit a tolerovat (ale to az v pozdnejsim veku deti tj. obvykle odhadem 20 a vyse[ale jsou i vyjimky])..

Tot muj nazor.

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 11-07-2001 v 09:58 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička Hlavně všechno v klídku, upřímě a bez lhaní!! Příspěvek č. 44

Nejdůležitější je získat si důvěru, potom jde všechno jako po másle, ale zase tu důvěru nesmíš stratit, nějakým blbým činem nebo zbytečným lhaním. Jakmile Ti důvěřujou a vědí, že s nima jednáš vždy narovinu, je to úplně jiný. (ovšem jak si počteš, tak vyjímka potvrzuje pravidlo)
Já sem našim řekl vždycky všechno narovinu, že to budu hulit s kámošema a baví mě to pěstovat, že to je prostě životní styl, kterej se mi zalíbil a hodlám jím žít, a aji přesto to nemůžu pěstovat na naší zahradě (1,2 ha) nebo doma na balkecu, prostě to nebudu řešit, jak chcou, tak mají. Místo toho abych jim jezdil pomáhat na chatu, tak jezdím pomáhat ke kámošovi-prostě někteří lidi jsou takoví-a bez udání důvodu a když rozumně argumentuješ, tak řeknou, že se o tom s tebou nebudou bavit. Já jsem se snažil domluvit hodněkrát a myslím, že víc už v tom neudělám (to víš 7,5 roku hulení a rozhovorů) >teď je řada na nich, ale nebudu je k tomu nutit ani je na to upozorňovat, tato možnost je pro mě mrtvá-sice by se mi to líbilo, ale nepotřebuju to.
Říkal sem fotrovi, že zaplatím zakrytí balkecu, aby tam nebylo vidět, nefoukalo atd. Že ten balkec zazelením aby byl hezkej (ganjou jen dodatečně přes sezónu, ale i jinejma kytkama-popínavky atd.), zprvu byl pro, ale jen protože nechápal, že tam chcu dat kytky, jakmile jsem řekl, že tam chcu dat 4 rostliny tak nic-prostě NO COMMENT.
Já jen doufám, že jim to dojde-sice pozdě, ale přece. Už mám tyhle věci všechny vyřešený a jsem v POHODĚ, ale štve mě to nepochopení z jejich strany, ne to, že nemůžu doma pěstovat. Je to jako když dáš před malý dítě jídlo, který nevypadá dobře a chuťově je výborný a ono ho přesto nebude jíst i když neví jaký vlastně je-prostě neinformovanost a zkreslený informace, když v tom žiješ celej život udělají svoje.
Takže tak se věci mají s mejma rodičema.
Mějte se good
Zdarec

Old Post 12-07-2001 v 13:39 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.H.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.H.C. - 18% Pěstitelská

rodiče x ganja Příspěvek č. 45

Pěstuju první rok s kamošem ve skříni (u jeho vlastního otca na zahradě v takové kůlničce) a můj otes má dílnu hned vedle a semtam chodí na pokec za jeho otcem.
A včera se mě zeptal na ¨něco co mě úplně vyrazilo dech: co tam v té kůlničce máte že se tam přes noc svítí?
a naco tam máte ten časovej spínač? já samozřejmě vystrašenej(byl sem ještě zkořenej) tak říkám nic a odejdu nahoru do svého pokoje. Když za chvíli se staví kamoš (ten co u jeho otca pěstujem) a otec se ho ptá stejně jak mě.A on mu všechno poví, asi udělal líp než kdyby řekl jako já nic,protože o tom už určitě věděl předtím. Tak sem s ním šel vem na pivko, domů příjdu samozřejmě o něco pozdě abych se vyhnul případnému rozhovoru s mím otcem o dané problematice-na to sem ten den prostě neměl náladu. A dneska ráno se mě otec zase ptá:kolik ste toho nasušili a já říkám že skoro nic jen něco ze skříně.A otec mě říká že to tak nepude že buď s tím skoncujeme my nebo s tím skoncuje on.
Samozřejmě se nevyhnul argumentu že tráva je to první a pak přejdeš na něco jinýho a už budeš ¨ve sračkách.
Říkal sem mu že všichni takhle nedopadnou že tak dopadne jen ten co tak chce dopadnout a on zas že všichni ne třeba teď ale jednou určitě a ať si s někým takovým promluvím.Potřeboval bych od vás nějakou radu jak dál.Nechci si zas od někoho kupovat a tu skříň nemám kam bych ji jinam dal.prosím help me! (je mi 16)

Keep Smoking!!!

Old Post 06-10-2001 v 12:08 PM
T.H.C. je offline   Profil uživatele T.H.C.   Find more posts by T.H.C.   Foto galerie člena T.H.C.   Click here to Send T.H.C. a Private Message   Add T.H.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

T.H.C.

Zkus se na to podivat z hlediska rodicu. Je ti 16, hulis travu. Co oni vedi, co bude za par let. Preci jen asi nejsi jeste venku ze skoly a oni maji strach. Uvedom si, ze jsou pod tlakem negativni reklamy a navic nejspis v zivote nehulili. Ty chodis domu zcazenej a nemas chut se o tom s nima hadat. Copak si maj myslet?

Navic ONI maji za tebe zodpovednost a i kdyz nejsi malej harant, tak jses porad jejich syn.

OK, byt tebou, zkusim se s nima domluvit. Sednout si, v klidu jim objasnit kdy a proc kouris travu. Proc ji pestujes, co ti to dava. Domluvit se na pravidlech fungovani tve osoby doma a perfektne je dodrzovat. Tj. treba ze nebudes hulit odpoledne doma a podobne. Hlavne se moc nerozciluj, proste klid. Hulit nemusis, ale s rodicema to nejakou dobu budes muset jeste preklepat.

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 06-10-2001 v 12:36 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
esco
Nový Člen

Karma uživatele esco - 15% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 47

Já to vyhrál u rodičů konfrontací s alkoholem. Táta a já sme docela dost chlastali a máti byla nasraná. Teď pěstujem a hulíme a je to v poho. Máti to bere.

esco

Old Post 06-10-2001 v 12:48 PM
esco je offline   Profil uživatele esco   Find more posts by esco   Foto galerie člena esco   Click here to Send esco a Private Message   Add esco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Mě když se někdo zeptá, proč hulím to svinsto...., odpovím že považuji marihuanu za menší zlo než alkohol. Málo kdo proti tomu něco řekne, protože o trávě lidi obecně aš tak moc nevědí. Jen z TV a novin, a abych řek pravdu tak si myslím že mají v halvě pěkný guláš(jak kdo), protože se v médiich objevují protichůdné informace - NOVA/ČT....atd.
Pokud ti mohu radit, tak si myslím že by bylo dobrý říct pravdu postupně - tu pravdu dávkovat, tak jsem to udělal já. A pokud možno ať tě rodiče nepotkají zhulenýho - tím taky dojem neuděláš. Nějaký materiálek by se taky šiknul podstrčit. Možná i nějakou fotečku nějakých krasavic - pokud lidi vidí opravdu MISS Ganja na obrázku, má to efekt (jak kdy) jakého si oddémonování, lidi taky vidí že ta kytka vypadá i hezky.
Já měl situaci trošku jinou - platil jsem - co se týče drog - za bílou ovci rodiny, narozdíl od mladší sestry, která sjížděla perníkové závěje a musela se léčit. Nemohu sice říct že by mi rodiče fandili, ale aspoň uš moc neprudí, mimo nejapných poznámek otce typu: ses do těch kytek nějak zamiloval (ironie). Možná bys měl celé tohle forum vytisknout a dát jim to (anonymě) přečíst. Možná je bude zajímat jak reagují jiní rodiče.........
Bohužel je ti 16, a to s logikou na rodiče moc nemůžeš, myslísi že stejně žádnou nemáš. Nebo zkus v knihovně najít nějakou odbornou knihu..... třeba to píchne.
Měj se .......

Old Post 06-10-2001 v 16:26 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás