Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Requiem for the dream je fakt depresivní film, díval jsem se na to s kámošem (oba na dojezdu) a oba dva jsme to dlouho rozdýchávali. Ze začátku je to pohodička, skoro vás to pro drogy nadchne, ale pak se to rozjížeí a konec je už hardcore. Doporučuju.
Tak to ja když jsem skuřeny tak se rad dívam na filmy u kterych se fakt dobře zasměju a nebo taky na nějaky horory to jsem pak uplně v hajzlu s kamošem jsem se dival na Texasky masakr motorovou pilou a fakt jsem to nedal a tedkom se s kamošem chystame do kina na Ukřižovaní Ježiše to asi zdechnu.
Jó tak zrovna skončily ty nový dva díly Krajních Mezí (VI. série) a zase mě dostaly jako vždycky. Hlavně ty Lukavskýho promluvy na začátku a na konci, to člověka pokaždý sundá.
Akorát n@va sou pěkný ydijoťy že to dávaj takle pozdě, jiný hovadiny narvou vod osmi a tohle dílko začíná v půl druhý.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 janicka.22
No sice to patří drobet jinam ale nářez to teda fakt je, fuj
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Tak sem konecne ke sve ostude shledla trilogii The Godfather
a wow! Skvely filmy, nejlepsi prvni dil podle me....skoda, ze amici
ted tocej jenom komercni trhaky...
Opravdu jeden z nejlepsich filmu, co jsem videla...
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I