Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulíme "čechy"...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

teenagers... Příspěvek č. 33

no, me osobne to taky vadi, videt mladez kolem sebe v modnim opojeni a nalezitym image... Nebo ne vadi, spis je mi smutno. Ale ja zamlada jsem byl taky takovej zmrd, sice jsem v ty dobe nehulil (kolem 15ky) ale byla tu spousta jinejch vlivu (to vite, chvilka po revoluci).
To, ze za mnou prichazej deti, jestli nemam na ionta (a ty co vedej tak chodej temer denne [fuck]) me taky trosku sere. Ale zase vylejvam negativa, sorry...

A ad topic: skunky jsou gut, hasis je gut, ale nejsou tak variabilni, ja po nich mam (relativne) stejnej stav. Kdezto dobra ceska outdoorovka je o necem jinym. Jina chut a sirsi spektrum zazitku... Kdyz se kytka povede, mam vetsi radost, nez kdybych na ulici nasel 20 deka hasise... no... NO.... :)))
PAN:DAN

Old Post 26-09-2001 v 12:02 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dave UBG
Nový Člen

Karma uživatele Dave UBG - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Nazdárek lidičky,zatím je to od první stránky slušný počteníčko. (jenom nevím,až za dva roky budou příspěvky na padesát stránek, kdo se tím prokouše ).
No můj názor na oblečení s listama je ten ,že je to šílenství nosit na sobě reklamu na duno a mít přitom v kapse plnou filmárnu.To si takovej typan rovnou říká o basu.Já se tedy raději takovému oblečení striktně vyhýbám a raději nosím něco neutrálního.O to je to pak ale větší šupec, když máme soukromí a můžem si to kouření krutě užít.
Nóó, a ještě k tomu oslovení huliči a konzumenti.Kdo viděl film" Strach a hnus v Las Vegas"tak ví o čem mluvím(jo ten film stojí za zhlédnutí:je to o dvou týpcích kteří se v sedumdesátém roce vidají do Vegas a užívají drogy plnými doušky.Loučí se tak s bouřlivými šedesátými léty v Kalifornii.)Tak ty lidi jsou v tom filmu rozdělený podle svých kvalit a kuřáckých zkušeností takto
1)nejníže stojí "huliči",to jsou lidé kteří s kouřením teprve začínají a ještě nezjistili vo co jako de!
2)výše stojí "pohodáři",to je člověk ,který má to svoje huličský období za sebou.Ví co marihuana obnáší a už se plně orientuje v kuřáckém prostředí.
3)Nejvíše stojí "modýlek" a to jsou lidi jako Shamanjai a mu podobní jako tady na Groweru.
Ale prosím Vás, toto rozdělení rozhodně nikumu nevnucuji a ani nikoho nechci do nějaké té škatulky zařazovat.
Jste v pohodě lidi a dobře se mně s Váma takhle na dálku plká.

Old Post 27-09-2001 v 22:06 PM
Dave UBG je offline   Profil uživatele Dave UBG   Find more posts by Dave UBG   Foto galerie člena Dave UBG   Click here to Send Dave UBG a Private Message   Add Dave UBG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dave UBG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pupkyn
Nový Člen

Karma uživatele pupkyn - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

toz unas na morave aj tu travu mame dobru (hahaha)
) seminka hasise :to bych chtel(

pupkynztrávi

Old Post 27-09-2001 v 22:32 PM
pupkyn je offline   Profil uživatele pupkyn   Find more posts by pupkyn   Foto galerie člena pupkyn   Click here to Send pupkyn a Private Message   Add pupkyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Je to marný, ale domov a mámino mléko nenahradíš. Místní zelí je grunt, klonovanej skunk ať je špunt. Hlavně, když je u toho pohoda. A nezapomeňte! Kapitán Morgan, ten slavnej jamajskej rum, je u nich doma jen obyčejnej Tuzemák. monty

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 28-09-2001 v 12:45 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gekon
Nový Člen

Karma uživatele Gekon - 10% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 37

Já nevím, proč každej radobydrsňak, aby byl IN musí hulit skunk nebo hash. Já jsem docela spokojenej s českým domacím materiálem /i když nejsem vlastenec/ a nedám na něj dopustit.

Jooo jasně parkrát jsem zkoušel nějakej brutální skunk a hashis, ale nikdy mi to moc nesedělo. Zmastil jsem pokaždý jako hovado všech hovad. A ty stavy za moc nestali - byly moc negativní. Joooo domací huleníčko to je jiná. To mě vždycky nahodí do pohodičky, že jsem spokojenej jako blecha v psím kožichu:-))) No prostě je to vono a basta.

Old Post 29-09-2001 v 16:15 PM
Gekon je offline   Profil uživatele Gekon   Find more posts by Gekon   Foto galerie člena Gekon   Click here to Send Gekon a Private Message   Add Gekon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Karma uživatele shamanjai - 9% Pěstitelská

Asi to někdo špatně pochopil... Příspěvek č. 38

Já nemyslel, že někdo musí být in tím, že hulí jen skunky nebo hash, já myslel to, že dnšní huličská mladá generace nepěstuje, kupuje, zná jen hlášky typu: hash, skunk a čechy, nosí trička s listama a dělají ze sebe cannavševědoucí člobrdy. A to mě prudí, já nemám nic proti českým modelům. Tuhle jsem hulil český Durban Poison a to byl nářez jako sviň. Jinak dík...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 30-09-2001 v 17:15 PM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matrix
Stálý Člen

Karma uživatele matrix - 28% Pěstitelská

EVERYBODY SMOKING - SOMEBODY THINKś Příspěvek č. 39

čágo, docela zajímavý - považuju za důležité se k tomu vyjádřit i když vím že o to pár lidí nestojí!Poslední 3 roky jedu outdoor,6 - 15 kytí.Začínal jsem s holou prdelkou a můžu Vám odpřísáhnout,že můj první špek byl právě z mý kytičky!!!První 2 roky jsem jel "NO NAME" - dárky od kámošů,tento rok jsem měl tu čest poznat pár dobrých týpků,kteří mi pomohli sehnat "značkový semena" , takže teď se to pěkně suší a já jen čekám.Zároveň jsem zatopil 400 w v almaře a vím jakou to dá práci si to všechno pěkně sehnat a o všechno se starat,než příjde ten pořádnej high z jednoho brčka.Ganju a skunky hulím 3 roky,poslední 2 zkouším dělat chuťový mixy - na jedno brko třeba 3 modely a testuju jak se snášej,ladím jejich chutě .A móda alá lístek na triku mi leze krkem,když čumím na 14 floutků na parkovišti,vlastně ani nevím jestli hulej,spíš se cpou peřím a bobulema,ten lístek je holt v módě ....

Hele zkoušeli jste nějaký mix do špeka?Máte to už vychytaný?Jestli Vás to bude zajímat,tak založím nový téma.
Mějte se moooooc fine .......keep smiling ........keep growing ......and then keep moving...

[Edited by matrix on 03-10-2001 at 09:51 AM]

Old Post 03-10-2001 v 08:42 AM
matrix je offline   Profil uživatele matrix   Find more posts by matrix   Foto galerie člena matrix   Click here to Send matrix a Private Message   Add matrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné to matrix Příspěvek č. 40

no, neco se namichat proste musi, treba kdyz mas nejakou outdoorovku, tak ta v krku tak pálí, že se tam musi dat i něco jemějšího, to máš samý i u SuperSkunk, je to strašnej škrabák v krku a nutí tě kašlat, tak WW ho docela zjemní

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 03-10-2001 v 19:42 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Ohledně těch lístků - před tejdnem jsem si koupil bejsbolku (čepku) s nádherným lístkem....... No prostě nádhera (a ty barvy). Ale stejně mě ani nenapadne ji jen tak nosit na veřejnosti (lidi nějak divně čumí). Ta je určená jen a jen na akce........... tam teprv má ten pravý smysl - dycky se děsně spotím a lýtaj mi vlasy, takže skusím čapku.....

Jinak si myslím že české modely většinou vycházejí z těch zahraničních, zde jsou opr..ny vším možným, aš nikdo neví co je co. Takže i čechy jsou dost brutální, jeden mě před tejdnem extrémě zkosil (to bylo poprvý co jsem po hulení zvracel). Každopádně se dnes u nás rozděluje na modely těch co je mají na svědomí.....
např, Krabatova, Síčusova..... atd. Kdysi jsem jen s kamarády skoušely Čechy - čerstvý Holandsko. Jak to dopadlo to nevim, měli jsem problém vylést schody. Já bych řek ža každý má svý..... spíše bych děli trávu na špatnou-dobrou-exklusiv.
Jinak se mi podařilo, z jednoho NONAME (ani nevím kde jsem k němu přišel) semena vypěstovat kytí o jakém jsem snil - žádná uspávačka, žádné stíhy, dokonce se dá i mluvit, no prostě energetické HIGH, čistá euforie.
Ostatní kytí je taky OK, silné, ale jsou jiné a uš je znám, maj moc brutal nájezd - takový motavý. Já radši pohodičku.....
Tak se mějte ......... třeba fanfárově....

PS: etsli potkáte Bobíka z grupenČtyřlístku - pozor na něj je to děsná smaška....... Psali to v TRIPMAGU.....

Old Post 06-10-2001 v 16:57 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Daris
Nový Člen

Karma uživatele Daris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

lidi, fakt nechapu proc tady resite veci typu proc nosi lidi tricka s travou, at si kazdej nosi co chce ne? ja nic podobnyho nenosim ani nikde nevykladam ze hulim, ale at si kazdej dela co chce ne?

Old Post 07-10-2001 v 23:46 PM
Daris je offline   Profil uživatele Daris   Find more posts by Daris   Foto galerie člena Daris   Click here to Send Daris a Private Message   Add Daris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás