Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám příšerný problém. Moje matka do mě nekonečně rýpe za věci, které vůbec nemám na svědomí. Něco třeba udělá v opilosti a pak to svádí na mě. Co byste dělali v téhle situaci? Řikám jí že byla ožralá a že to udělala, ale ona mě zase odbyde, že jsem debil. Co mám dělat? Nemám prostředky se přestěhovat. Tahle moje situace trvá pozvolna již dva roky. S otcem je matka rozvedená, on je šílenec který se musí léčit (rozvod přišel tak že mi otec bezdůvodně rozbil hlavu o zeď a já zavolal v mdlobách policii), co byste dělali žít v takových podmínkách? Nepište mi zahulit si, tohle téma myslím naprosto váně
Každopádně díky moc...
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
doporucil bych ti najit si nejakou skolu kousek od domova, abys musel bejt na intru a jezdit domu jenom pro zasoby, jestli se tvy rodice chovaj tak jak rikas, tak jim to bude urcite jedno, po skole to bude jiny
hmm, tak to je hustý....
poradila bych ti asi to co ti přede mnou...
a to sem si v pubertě myslela, jak to mám doma strašný a přitom mám nejbáječnější maminku asi teda Po smrti otce zůstala s náma sama, nevodila domů žádný strejčky, vychovávala dvě děti, nikdy nás neuhodila a když přece - byla sem drzej fracek - tak pak z toho byla tejden špatná, nikdy nezačala pít, kouřit přestala letos v lednu, grýny mi toleruje, jen občas řekne: jen to moc nepřeháněj
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
Já mám fotra naprostýho dementa. Fakt, i nezainteresovaný lidi, když ho vyděj, tak prostě řeknou, že je to vůl.... Fakt dement. (Šebík ví...) Totálně ho ignoruju a nevšímám si ho. Rada pro všechny s rodičem-debilem:
VYDRŽTE TO - NESERTE NA VŠECHNO - POSTEVTE SE NA VLASTNÍ NOHY
No s matkou mám taky furt rozpory a když už se mě snaží někdy vytočit ( nevim má to asi ráda) řeknu jí prostě : Mě dneska nenasereš, ale klidně si v tom pokračuj jestli chceš( potom ty její kecy ignoruju)
Nebo nejvíc ju baví na mě řvát tak, aby to slyšeli všichni sousedi hlavně co se týká ganji( v našem policejním státě nic příjemného ) pak na ni rozbalim: inteligent se dokáže bavit v klidu a potichu, a s idiotama se já nebavim, a ve většině prípadů mám od ní pokoj alespoň do dalšího dne kdy se to většinou začne opakovat, ale co, už jsem si zykl . Zkouší to na mě tak od 14 a už to přežívám 6 let, ale chce to pevné nervy a nehádat se s ní pod vlivem chlastu( člověk je moc agresivní) hodně štestí
Jo a s tím hulením, kdybych nehulil tak nebudu mít tak ocelové nervy a matka by už asi hnila v zemi ( hold jsem výbušná povaha- taky jsem ju po ní zdědil) a to myslím vážně
přeju ti hodně hulení a nervy aspoň z TITANU, ocel občas povolí
Je pravděpodobné, že si tvá matka na tobě léčí mindráky.Ani trochu ti nezávidím.Zkus se s ní domluvit, že budeš bydlet třeba u babičky,nebo u příbuzných.V žádném případě neutíkej z domova.Mohla by zavolat na policii a pohřešovat tě.Pak by začal problém.Zajímal by se o tento problém městský úřad a ten by celou věc popohnal dál.Mohl by ses dostat tam kam posílají tzv. problémové děti.Zkus matce navrhnout,že budeš bydlet u příbuzných.Jinak překonej psychickou bariéru a neboj se kontaktovat linku bezpečí.Tam Ti jistě poradí lépe než já.Telefonní číslo je 800 155 555.V každém případě hodně zdaru a hlavu vzhůru, kámo!