Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

hele třeba sem dostal stíhu byl jsem na hiphopu a wečer ve 3 du spát a najednou se probudím we schíze, že mám v ruce v postely cígo, pak se vzbudím znova s přesvědčením ,že mi hoří vlasy, tak jsem si je
začal rukama hasit a vlastně se nic nedělo...(kalčo+pálení)

Naposledy upravil steve 29-04-2006 v 16:47 PM

Old Post 03-05-2004 v 10:46 AM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wilda
Stálý Člen

Karma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% PěstitelskáKarma uživatele wilda - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

no jeden můj kámoš se vracel pjekně vyřízenej v noci dom, nabral v lednici jídlo, odnese ho do obýváku a že maj rodiče pokoj hned vedle, nerosvěcel a snažil se posvítit si světlem od hodinek na dálkový ovládání, který hledal na stole. po chvilce motání se kolem stolu s tim modrym světýlkem od hodinek a divně vykroucenou rukou, jak fšude svítil našel ovládání, padnul na gauč a zapíná týfku ale v tý tmě si nevšimnul, že na gauči odpočívá jeho otec a sednul si mu na hlavu8-)

no a pak se mu ještě podařilo když byl na záchodě, vběhnul mu tam pes a čučel mu mezi nohama do mísy, takmu omylem pochcal hlavu. než psa stačil chytit a otřít mu to, pes vlítnul do obýváku a jeho otec ho začal drbat na hlavě a divit se od čeho je chudák tak mokrej...

Old Post 03-05-2004 v 12:30 PM
wilda je offline   Profil uživatele wilda   Find more posts by wilda   Foto galerie člena wilda   Click here to Send wilda a Private Message   Add wilda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Prow
Nový Člen

Karma uživatele Prow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Dneska sem prijel ke skole celkem hodne v kasi...vylezu z auta...vezmu bagl...a du do parku pred skolu na cigo...vytahnu z bundy cigo...vytahnu zapalovac...a snazim se to zapalit...asi po 5ti minutach zjistim ze v tom zapalovaci neni plyn......a nedoslo mi vubec ze mam bagl...bo v nem mam dalsi zapik.....tak sem ho teda vytah...a najednou...kde je cigo?...taxem ho chvilu hledal a pak sem zjistil ze sem si ho do baglu tam jaxem mel ten zapik...)...

A takovy veci se mi stavaj porad...

Old Post 03-05-2004 v 22:23 PM
Prow je offline   Profil uživatele Prow   Find more posts by Prow   Foto galerie člena Prow   Click here to Send Prow a Private Message   Add Prow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Asi pred rokom som isiel tradicne extremne zhuleny domov vlakom z Blavy do Pezinka. Ked vlak zastavil v Pezinku cumel som z okna von na stanicu a vobec som si neuvedomil, ze uz mam vystupit. Doslo mi to az ked sa pohol zo stanice.

Old Post 04-05-2004 v 11:11 AM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shwit
Nový Člen

Karma uživatele shwit - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

kamaradovi se jednou povedlo pet minut potom,co si zapalil cigo,vytahnul znova vohen a kdyz si ho zapalil a dal k cigarete,zjistil,ze uz davno kouri

do not drink and drive,
if you can smoke and fly

Old Post 04-05-2004 v 14:09 PM
shwit je offline   Profil uživatele shwit   Find more posts by shwit   Foto galerie člena shwit   Click here to Send shwit a Private Message   Add shwit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Otakárek
Nový Člen

Karma uživatele Otakárek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Sem se jednou wracel zpecenej domu a 5 minut jsem hledal na vchodovejch dverich čidlo na chipovej klíč. Baže jsem proklel všechny haranty, ožraly a smažky, který to čidlo urwali čistě jenom proto abych nemohl domu, swině ... pak mi nějak došlo, že to zkoušim o 2 bloky vedle (sídliště). No a na originál dvěřích pak už všechno v poho...

Old Post 05-05-2004 v 11:46 AM
Otakárek je offline   Profil uživatele Otakárek   Find more posts by Otakárek   Foto galerie člena Otakárek   Click here to Send Otakárek a Private Message   Add Otakárek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Registredanonym
Stálý Člen

Karma uživatele Registredanonym - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

mno byli sme u kamose, ja leze na posteli onsedel u komplu, pak sem se rozhodli a vydali do vecerky koupit neco na piti, byli sme venku hodinu, pak sme zase dosli k nemu, ja si lehl na postel, on sedl k PC, vse naprosto sedelo, jen sem lezel trosku jinak, tak sem tak ze srandy prohodil ze kdyz si lehnu takhle...(lehl sem si do puvodni polohy nez sme odchazeli ) tak nas tak trosku zamrazilo protoze vsechno bylo najednou jiny, jaksi obou pripadlo ze sme si celej nas vylet ven jen naplanovali a odvykladali a vubec nikde nebyli.
Po nake dobe zmatku jsem si vsiml piti co sme koupili, takze sen byl vyvracen ))

Joa zapalovace, ty se u me stracej furt, vsechno se mi straci, zapominam temer instantne detaily rozohvoru a ze sem se dobre zhulil poznam az tak ze si temer nic nepamatuju

Old Post 29-05-2004 v 16:47 PM
Registredanonym je offline   Profil uživatele Registredanonym   Find more posts by Registredanonym   Foto galerie člena Registredanonym   Click here to Send Registredanonym a Private Message   Add Registredanonym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Registredanonym
Stálý Člen

Karma uživatele Registredanonym - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Zapominani je casty ale takovy dejavu, to sem vlastne popsal, to mivate? ja celkem ojedinele ale vzdycky je to nakej naser )

Jo a jeste stava se vam ze nekam jdete, treba parta par par lidi a najednou se na nakem nesmyslnem miste zastavite a zakecate, treba i na hodku

Old Post 29-05-2004 v 16:53 PM
Registredanonym je offline   Profil uživatele Registredanonym   Find more posts by Registredanonym   Foto galerie člena Registredanonym   Click here to Send Registredanonym a Private Message   Add Registredanonym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaydee
Stálý Člen

Karma uživatele jaydee - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

no zapalovace mi nespominajte... stahoval som sa pred cca dvoma dnami a v izbe ... kde som mimochodom nemal zapalovace a vzdy som si poziciaval, som nasiel 12 funkcnych zapalovacov

Old Post 29-05-2004 v 17:00 PM
jaydee je offline   Profil uživatele jaydee   Find more posts by jaydee   Foto galerie člena jaydee   Click here to Send jaydee a Private Message   Add jaydee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janicka.22
Stálý Člen

Karma uživatele janicka.22 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

2 Registredanonym:
,jj,dejavu je peknej narez, obcas se mi stane, ze muzu presne rict, co se stane...treba, tamhle zpoza rohu vyleze za chvilku typek v zlutym triku a kratasech a bum...a uz de....obcas me to desi dost intenzivne, ale vlastne je to celkem sranda.

o zapominani mi ani nemluvte, uz jsem si poridila denicek a ten samozrejme zapominam doma :-)), nebo kdyz uz si vezmu zapisnicek, tak zapomenu propisku

Old Post 31-05-2004 v 11:53 AM
janicka.22 je offline   Profil uživatele janicka.22   Find more posts by janicka.22   Foto galerie člena janicka.22   Click here to Send janicka.22 a Private Message   Add janicka.22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

je to asi pět let zpátky - kluk šel ráno do školy (tenkrát asi do druhý třídy), já na balkoně bafčil špíčka. pak koukám, ten náš pitomec odešel do školy v bačkorách, bez aktovky, svačiny a klíčů. takže sem hodil aktovku na záda a mazal za ním do školy. potkal sem ho na půli cesty jak jde zpátky, protože ho učitelka poslala pro tašku atd.. bylo to fakt krásný setkání otce se synem - já na zádech aktovku, oba v bačkorách a oba taky bez klíčů...tak tak...

Old Post 31-05-2004 v 16:28 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

myslim ze je skoda ze tenhle thread zapadl, protoze sem se docela hodne nasmal pri jeho procitani. TAk ho vynasim na svetlo.

Me se stava, ze jdu do koupelny se vy... a pak najednou stojim ve vane nahatej a poustim vodu, nebo se mi taky stava, ze vezmu jidlo, na talir, do mikrovlnky, ohriva se, a ja na to dostanu desnou chut, tak to pipnu po jedny minute a sezeru to studeny.

Old Post 29-04-2006 v 11:42 AM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

Jednou jsme se z kámošem přehulil tím co mi minulý rok venku vyrostlo.
Nevím co to bylo, ale stavy byly sedativní.
Nejspíš nějaká mostly indica.
Seděli jsme v zastávce na autobus a takový dojeb až jsem usnul.
Zdálo se mi, že jsem doma na gauči kolem stolu v kuchyni, ležím tam a spím.
Najednou mi kámoš poklepe na rameno, leknul jsem se jak prase a říká, ty woe, ty už tu půl hodiny spíš.
Byla zima, venku pod nulou a já zkuřený spím v zastávce.
Luxus .

Nebo taky maras je, jak někde jdeš, zahulíš a máš třeba v kapse nějakou věc, úplně na ní zapomeneš a většinou ztratíš.
Já už jsem několikrát takhle ztratil rukavice, jak jsme zkuření hráli po lese na schovky.
Doporučuju si tuhle hru zahrát, ani nevíte jaký to je brutál.
Někdy třeba jak hledám já, tak mám výpadky, že nevím co robím, akorát se procházím po lese.
Jednou jsem narazil na kámoše, co se schovával a on byl skrčený za stromem, tak sem kapke nechápal co robí, a začel se ho ptát :
Čus. Co ty tu? A do řiti co vlastně já tu robím, v tom začal zdrhat a došlo mi, že hrajeme schovky.
Nebo taky brutal jak pikáš a prostě třeba sedíš na lávce a chytneš stihu, že někdo je za tabou a de tě zabít.
Prostě jak se sám schováváš po lese, tak to jsou stihy jak prase.
Proto radši chodíme po dvou, ale většinou při tom fest tak felíme a svíjíme, že nás každý najde !

Zatím Zdar

Old Post 29-04-2006 v 16:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

...nebo TV ovladač v ledničce

cosa nostra

Old Post 29-04-2006 v 18:00 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

No klasika prohledavani se, chozeni z bodu A do B a v B uz nevim proc jsem tam sel, vyptavam se na jednu vec treba i trikrat atd. Posledni dobou se mi ale stava ze prijdu domu pozde a hladovy (a zhuleny ) a zacnu si treba v jednu rano chystat veceri. Ac me to normalne strasne nebavi, zhulenej se na ty priprave strasne zaseknu a delam si sendvice, ovoce, tvaroh neco sladkyho taky nesmi chybet a pak kdyz si nad to sednu zjistim ze to proste nemuzu vsechno sezrat. Samozrejme to nakonec do sebe pres moc nafutruju a pak nemuzu usnout..proste kedra

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 29-04-2006 v 19:03 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

To je jeste nic, proti tomu, co za forek mi jednou pripravili kamosi, kdyz byl u me doma mejdan...

Druhej den jsem vsechno uklidil, matka dorazila, sice to poznala, ale prej OK. Pak na me s dotazem, kde prej jsou nahradni klice? Povidam, tam kde vzdycky, ne? No prej ne. Tak jsme hledali jak magori kam mohly zapadnout, matka schizu, ze je nekdo vzal a vykradou nas, uz chtela menit zamek (coz je pomerne nakladna zalezitost u bezpecnostni vlozky). Nakonec se na to vykaslala, a ja dostal sprdaka jaxvina a zaracha na mejdany u nas. Mezitim jsem utratil xxx za telefon, nez jsem vsechny obvolal, jestli nekdo o tech klicich nevi, ale furt nic. Asi za 14 dni se matka chystala udelat k obedu kure z mrazaku, na noc to vyndala, at to rozmrzne. No a hadejte co se rano naslo v kureti misto drobu? Klicenka i s klicema...ty magori to tam narvali a dali to zpatky do mrazaku, kurva kdo by to tam hledal??? :-)))

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 29-04-2006 v 19:58 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás