Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja docela casto letim k lednici, ze si neco uvarim, ale nakonec se pak divim ze zeru neco uplne jinyho, kdyz sem chtel varit tamto. Dalkac uz skoro klasicky nechavam na lince nebo u kompu, vobcas ho vubec nenajdu a musim prepinat bednu rucne. A nejhustsi je, kdyz se tesim ze si neco pustim nebo zaparim a pak se tak pozoruju, ze delam neco uplne jinyho...
Klasika:
1.Chci smotat brko a nemam paleni.
2.Chci smotat brko, mam paleni a nemam tabak.
3.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, ale nemam papirek.
4.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek a nemam vubec nic na filtr
5.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr ale nemam ohen.
6.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr, ohen, tak ho smotam, zkurvim, rozhodnu se to smotat znova a zjistim ze tamten papirek byl posledni...
7.Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr, ohen, tak ho smotam, povede se mi, jenze sem mezitim ztratil ohen.
Bonus:Chci smotat brko, mam paleni, tabak, papirek, filtr, ohen, tak ho smotam, povede se mi, odpalim ho, roztahnu se na lavicce a za zdi, ktera je hned za mnou vykoukne vojak a zacne do me prudit.....
...dnes ráno hledám mobil, běhám po svém rozlehlém bytě, nadzvedávám kusy oblečení, koukám do knihovny, procházím pozorně poslední místa, kde jsem ten mobil asi držela hnaposled v ruce - zaboha si nemůžu vzpomenout - běžim do koupelny, v kuchyni otvírám lednice a spíže, ze zoufalství otvírám dveře toalety, nigde nic... si říkám, třeba přítelák mi ho omylem sbalil, začnu přemejšlet, jak mu asi zavolám a zeptám se ho - nemám pevnou linku.... čas na odchod do worku se krátí, odsunuju gauče, propadám panice a pak zjistím že se válí v posteli pod peřinou
... je pátek odpoledne, čas vyrazit na wenkow, po práci dám brčko a jdu se zbalit na wejkend..... ale co vlastně budu asi potřebovat?! to je peklo, sbalit se na tři dny dopředu
.... jdu si něco uvařit, jdu nakoupit - sámoshka v baráku- vrátím se, vařím, popíjím víno, proběhne i brčko a najednou zjištuju, jaký důležitý až zásadní ingredience sem vůbec nekoupila.... včera sem v průběhu vaření odbíhala dokupovat asi třikrát - už se mi trochu smáli a říkali: ale, ale copak, ještě něco sme zapomněli?
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
muj klasicky sek spociva v tom ze treba neco uklizim a ted vezmu do ruky treba nejaky obal od tatranky a ze to hodim do kose a zaroven vezmu treba jeste nejakou sklinku ze ji dam do drezu prijdu ke kosi hodim do neho sklinku a do drezu hodim papirek a jdu se divat na televizi....
2Zeta
tak to s hlednanim mobilu je klasika, taky jsem to drive co chvili delal, pak jsem ale zjistil, jak zaridit, aby se mrska prozradil, zavolal jsem na svy cislo a od ty doby to tak delam pokazdy
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
hele 4C - já by sem potřeboval naučit prozvánět klíče - ty sou pro mě peklo - přijedu domů autem, chci si jenom vzít nějaký CDsa - tak přehrabu celej byt, protože hledam něco ultra konkrétního a nemůžu to najít....najdu, ale nemůžu najít klíče od bytu , abych se moh vrátit...všechno přeházim a najdu je....vylezu před barák a zjistim, že nemam klíče od auta....mezitim už to doma vypadá jako by tan vybouchla bomba a hledej něco
Era mno to se mi taky jednou stalo, naštěstí ale v menším, s tím vcestováním, jednou jsem se vracel z kalby pěšo domů a tak si říkám, vezmu to kurňa zkratkou, ať jsem doma co nejdřív... hohooo jenže já na tu zkratku odbočil úplně jinde než jsem měl a tak jsem se asi po třech kilomtech zase vracel a hledal tu správnou... když jsme zjistil, že tu přes noc nějak přibylo odboček a zatáček, vzal jsem to radši přímo, funny bylo, že jsem byl tak vyčerpanej, že jsem si ještě na schodech u vchodu do našeho baráku hodil dvacet : ))))))))
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
Nebo jednou... sedíme, balíme špeka, takový docela dlouhý brko... řikám kua nemám voheň, tak si dávám špek za ucho a jdu hledat voheň, nakonec jsem našel sirky, fajn, vracím se... kua kde je ten špek??? Dávám sirky do kapsy a hledám špek... kámoš mi po půlhodině hledání řek, že ho našel za mým uchem... fajn... tak to vodpálíme a von na mě... máš ten voheň? A já zase : dopr.... teď sem to měl v ruce? Kde jsou ty blbý sirky??? To už je pak věc
no tak ja vcera po carodejnicich strcil mobil do kose a nasel jsem ho az dneska i kdyz sem ho prozvanel ale proste nenasel.
A carodky taky vostry nejdriv sem rozbil matce kolo, pak kamos rozbil houpacku, ocmoudily jsme stromy (plivani ohne), a rano byla u kompu uplne rozmrdana mys a pes lezel ozralej (kamos zmrd mu nalil 3 piva) Proberu se a predstavte si todle vsechno zjistit. Mazec.
Ozralej pes hiiii hiiiii... moje čarodějnice byly bez hula ale docela jsem se bavil Málem jsme ale zapálili lesík : ))).. no, lesík... kopec.... vlastně ten les má hádám tak 10 km2 takže by to byl průser jako kráva
Tak zas jeden sek.....jaxem cetl tedka prispevek od Born2Dia..sem ho precet...a podival se na dalsi...od XaVieRa a to sem se na nej podival dolu..sem ho precetl...zas se podival dolu...ze se mrknu na dalsi...a on tam byl zase prispevek od Born2Dia...no proste sem to vubec nepochopil.....a jeste jeden sek sem mel jak mi kamos ukazal todle: http://c4rlos.borec.cz/blbosti/krecci/krecci.htm ...to je uplne delany na high..