Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to sandoz: To mas asi pravdu, ja jsem to poprvy videla jeste na gymplu, a tam me to dostalo tak, ze jsem jeste deset minut po titulcich sedela na zidli a nechtelo se mi zvednout. Ale nedavno jsem na to vzala kamosku a na ni to takovyhle ucinek nemelo. Mas jeste nejaky vypeceny filmik v zasobe?
to Micasa: GHOST DOG. Blbě se to shání, ale stojí to za to. Je to od stejnýho rejži jako Dead Man. Možná to znáš. Já jsem na tom byl kdysi v Aeru. No a jak už jsem doporučoval nedávno, bomba je "Rozstřel".
docela dobrej film pro sfouklí lidi je Černý rytíř....je to komedie a negrovi, kterej se najednou ocitne ve středověku...do všech tam pak pálí dost drsný hlášky.Celý sem to protlemil, jinak jsou v poho animovaný filmíky (Shrek,Doba ledová,Hledá se Nemo), všichni se mi za to smějou, že se dívěm na pohádky...ale asi to neviděli zkouřený :-)
Doba Ledová a všechny podobný (viz. výše ) pak Klub Sráčů, Kdo Hulí Ten Umí, SIMPSONOVI - Homerova zelená medicínka a český filmece - Nuda v Brně, Eliška má ráda divočinu, Perníková věž, Divoké Včely, Cesta z města, pak ještě Scary Movie, Koroner (horor ) a Ghost Dog - Cesta Samuraje a vlastně všechny komedie s negrama (Zkurvenej Pátek atd. )
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
BTW Ghost Doga zkoukněte i v normálu, je to velkofilm, kterej zasraná NOVA nikdy nepustí. Jo a zapomněl jsem na Snatch (Podfuck) a filmy Quentina Tarantina (Pulp Fiction, Čtyři pokoje )
Podle me sou nejhustčí naprosto starý a suchý horory např. starý známý Evil Dead vřele doporučuju. Taky je dost v pohode seriál Červenej trpaslík zvláště díl Karanténa malem sem se u toho posral.Koukněte se na to a až uvidíte pana Filutu tak se neudržíte:-)))
...hehe - mam v zádech zaseklou sekeru střední velikosti, to člověku dokáže zkazit den....
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
AD: Red Dwarf: tam jsem se moh podělat, když Kryton vyfakoval Rimmera Nebo: „Hele, ta Vilma je fakt kost, co? Ale, co to tady řešíme, nějakou kreslenou ženskou... oba víme, že má Freda...”