Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek growery...
Potrebujem poradiť chcem stavať novú skriňu a jej rozmery by mali byť ŠxV.H-90x125x70cm a chcem tam dať 250W a pri kvete prekrúcať 400W možu byť tieto rozmery.Dík maťo...
Mám podobný problém. Rozmery skrine 195x71x55. Sodíkovka 400W ventilátor 150m3 v Cooltube + ďalší ventilátor 150m3. Bojím sa, že na tak malý priestor bude 400W až až.
Taky bych řek že 250W by na ten prostor stačila ..... ale ještě se podívej na indor.aktualně zadáš tam jakej máš rozměr a vyhodí ti to jaká vatáž by byla optimální ........ jinak 30-40w na čtvereční stopu cca (30 * 30 cm . )
pri zvolených údajov (71x55) mi vyšli tieto hodnoty -
růstová fáze: 60W, fáze květu - maximum: 250W.
Lampu mám 400W a neplánujem kúpu inej - definitívne ma kalkulačka výkonu presvedčila o nutnosti výmeny skrine...
ďakujem všetkým za rady