Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čas se nachýlil - konečně se má ruka dostala na lapač duší - takže nějaký fotečky...
Pár detailů:
0250 Waťourový kamínka
4x květináče - 3x Krásná paní aka Belladona, 1x Plešatej číňan alias Buddha (měl dva bratříčky, ty bohužel nepřežili kruté středoevropsky mrazy a po převozu do nemocnice zemřeli )
Povšimnete si flexi systému na posun kytek blíže ke světlu - vlastní vynález
Hele mam čas (čokoláda nepočká) jenom se uploadnout pár fotek - dodatečný komentáře zítra
thanx for chvála
mam trošku problém s uploadem dalších fotek - PC v práci mi nechce vstřebat muj HD - se na to kouknu ještě - musim něco odmakat napřed....
tak dam aspoň malej komentář k výše vystavenému...
1-3. celkovej pohled na pěstírnu - ten vlevo vzadu je Buddha, ostatní BD - ta krabice je tam proto - protože mam moc krátký kably a řetět a nějak nebyl čas to natahovat - vypadá to že v budoucnosti bude skříňka horizontálně rozdělena na dvě části - květírna a klonovna
4. detailíček na jednu beladonku
5. Budha
6. zase BD
7. to je zase Budha - ze začátku to vypadalo na pěknýho mrzáčka (2 bratříčci chcípli hned po převozu) tenhle bojoval - sem ho ani moc nestříhal, sem o něj měl strach a nakonec udělal velice roztomilý paličky (viz 9.) - vypadá, že dojede nejdřív
na 8. je sólo moje favoritka - má největší květináč - což je celkem poznat na množství a velikosti ovoce - navíc si laskavě povšimněte korelace mezi tvarem kyti a kořenového balu - kytka je hodně na kraji (původně jsem tam chtěl střelit ještě jednoho budhu - nebyl zrowba květináček) - kytka tudíž roste mnohem víc na tu stranu kam se může víc tvořit koření... taky tahle kytka byla nejvitálnější, tak jsem jí FIMoval a FIMoval, až sem jí možná trošku přefimoval - těch větví je tam fakt děsně
a 10. taková mořská sasanka - sem si musel přinést stativ atrošku jsem si zamakroval
serpin: to si piš, že se stavim - uděláme nějakej photosession
morgan> jo, ještě to neni uplně vono - ten foťák jsem měl v ruce upně poprvý, se učim pořád - jinak je to focený Olympus 750 - 4Mpixelů, navíc výbornej optickej zoom, jak řikam, musel sem pořídit stativ, protože fotit ze 4 cm a držet to v ruce se dost dobře nedá
jinak v růstu hnojeno nějakym levnym dusíkáčem, na květu potom OBM a každejch pár dní stříkáno Phytaminem...
snad bude nějakej update, mam s sebou mrtě foteček, ale ten zasr... HD nechce spolupracovat...
jj, sem debil - kytky sou na květu okolo 50. dnu - bohužel kvůli problémum s elektrikou dostávali asi 2x 3 dny tmy a jednou 3 dny světla
stativ od strejdy starýho fotografa, takže ani newim
hele na ty mangoloidní kytky sem zvědavej, to serpinovi tak vyfotim, že mu to budu sám závidět
hele makro ještě jo, ale supermakro - to musí mít ruku jako Terminátor
good luck on the grow
cau dude, vyzera to u teba mooc pekne, K+,
chcel by som sa ale poinformovat o pic.-och 21884 a 21892 (hned prve obrazky z prisp. 10 a 11) - mozes o nich napisat nieco viac? 1./10. - je to real fotka alebo nejaky efect (Adobe PS napr.) a 1./11. - supermakro pryskyrice - neviem sa v tom zorientovat... je to makro ganje? -pripomina to skor kaktus... co presne to zobrazuje?
dik
tuti fruti> dobrý šerloku - 1. foto je zaměněná zelená s červenou - sme dneska dali brčko u kámoše a nějak sme si s tim pohráli
to super makro je fakt kaktus - sme mysleli, že vás zkusíme zmást - si se nenechal - dobrej