Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dyž sem včera přišel dom, tak jsem se slušně zapek u Nedotknutelných (?) (Untouchables) - slušná gangserka - Al Capone - fakt vostrej oldskoolovej filmek - když tam De Niro dává přednášku o baseballu u večeře a pak chlapíkový rozmlátí baseballkou hlavu - od Brian de Palma
Jeziš Mikrokosmos je úúúchvatnej!!! život v trávě, opravdu nádherný, skoukněte, kdo můžete. Mě to dostalo a hudba je k tomu taktéž vynikající....roztomilý gužini..
hehe slimáci v objetí - největší milostná scéna - na druhou stranu ten masakr mravenců je fakt masakrózní...
já tam jednnu z nejobl. scén jak to chrobačisko tlačí kuličku, bojuje s tim kopcem...pak kamera začne odlítávat a vidíš, že to je takovej drobeček na polní cestě - taková metafora skoro
g420: nejmenuje se ten Ptačí svět v originále náhodou Travelling Birds
? protože to je taky hodně dobrý. dokonce se mi to líbilo možná více než Microcosmos.
vim, co myslíš, to bylo taky pěkný-teď si nejsem jistá, ale mám pocit,
že to byl Cousteaův film-Svět ticha. Ale Mikrokosmos si myslim nemá konkurenci.. Bylo to s Barakou the best I´ve ever seen..
Jay a Mlčenlivý Bob a Dogma to je bomba. Myslim že jsem to viděl asi 10x. Teda pokud si to dobře pamatuju. Vřele doporučuji filmec Rostřel (GB). Je to spíš o chlastu a hospodským kulábru, ale je to fakt síla.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Dead Man je špička.
„Nemáš nějakej tabák.“
„Nekouřim. Kde jsou moje brýle.“
„Vyměnil jsem je.“
„Za co.“
„Za tabák.“
„Zloději.“
„Lháři.“
Kdo neviděl, nepochopí.