Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec palec!!!Jen tak me napadlo zeptat se par lidi(hulicu)Kam az sahaji vase meze a kam by ste se nikdy nezhulily??Ja osobne hulim kde muzu-doma,v praci,venku dokonce i na odvody:-)ale uz se nikdy nezhulim kdyz pudu ven s mladou,minule sem to zkusil a uz nikdy vice!!3 hodky sem do ni valil uplny nesmysli a proste trapas!!Tak a ted se pochlubte vy!!!!
no tak ja bych se nikdy uz nezhulil na hodinu nemciny jednou sem to udelal a uz nikdy vice mame takouvou ucitelku (ma prezdivku führer) ze kdybyste ji videli tak se asi poserete...
no ve skole si taky moc nedopravam, protoze jsem na skole v rakousku, a to bych pak tak trochu nestihal co to po me vlastne chteji... ale odpoledne si to vzdycky bohate vynahradim....
Nikdy nehulim: kdyz s nekym sem ale hulil bych sam, kdyz mam blbou naladu, na rodinne oslave...
jinak jsem si jednou zahulil doma ve vane kdyz byla mati doma, to bylo pak drsny tvarit se normalne a neprilis hlasite/potichu/divne rict ze du spat
...maturita, zkouška na vejšce, státnice ap. (asi by to pak nebylo ono)....
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
no ja nevim, mne to je tak trochu jedno, neni to vo tom jestli se nekdy nekam zhulim, to delam jen planovane na nejaky akce, ale vo tom ze proste to huleni beru jako soucast toho prostredi, chapete? ..... asi ne, no jako kdyz hrajes hru na pocitaci, to huleni je soucasti ty hry, ne mne (asi protoze toho je tolik).
no kdybych sel na pohreb, tak bych si asi nesed nekam na nahrobek a nevodpalil a kdybych byl na sracky, tak bych fakt nesel na pohreb, to bych tam asi zustal taky. Ale kdybych stal v ty bandicce smutne vypadajicich lidi a otec by predrikaval ''stastnou cestu'', a mne by nekdo stouch do ruky a podal mi speka, taxi klidne potahnu, proc ne a pak tomu typovi hodim do diry narvanou filmovku. uuuggghaaa
no tak já bych si asi nezahulil na pohřbu, a potom taky ve škole k nějaké zkoušce, státnicím. taky třeba jít na nějaký pohovor zhulený bych nedával. v podstatě to je stejný jako s alkoholem, tam kde bych šel (byť i mírně) opilý bych šel i zhulený, a naopak.