Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
, tak kdyz je co hulit a je toho trochu vic, tak to nejni zas tak spatny se pjekne v klidu doma odbourat.
Doma 1 s rodicama:
nejlepsi strategie zalizt ke komplu a pred tim si vzit co nejvic papani, nebo papani a knizka, nebo papani a ala postel .
Doma 2 s pritelkyni:
tezka pohoda, muzete se zhulit kdy chcete a jak chcete, sice obcas neni takovej velkej vyber zradla, ale neco se obcas uvari a je to taky dost v klidu. Nejlepsi vec je, kdyz pridete s kalby ve 4 rano a vstanete v 10:20 jeste totalne na kary kvuli zizni. Kdyz uz pak nemuzete usnout a nahle se zacnou projevovat post alkoholicke stavy, date si v klidu mikro speka a je to v cajku, viz prave ted... .
PS: ponauceni z tohoto prispevku je, abyste nevstavali v nedeli v 10:20 jeste dost na sracky a pak nemohli usnout .
no ja to riesim povecsinov vecer okolo 21,22 a tak,vtedy to ma fakt echt naadych,osvetlenie svieckove tiez doda na haluzi a hudba to zavrrsii,.fakt sa na tie vecery tesim jak mali chlapec,.
Česte lidi!
Hulíte doma?
Znáte to, rodina odjede a vy a rodinný přislušník(ci) (bratr, sestra, strýc) si nabijete sklo/ubalíte brčko atd.. a ihned zavoní kouř zapáleného konopí ve vašem pokoji popřípadě jinde.To je představa hezká a u mě praktikovaná!Znáte ji?
doma skoro furt co je tak hnusně tak se nědá vypadnout někam ven (v lese je hulení naprostý luxus) a přecejenom, je to asi nejpříjemnější odpočinek
btw i když ste doma sami rozhodně není dobrý nápad rozložit si "balíci stanici" na stolku v obejváku... člověk si řekne že to pak uklidí ale zapomenout na to zhulenej není nic těžkého
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Doma hulím často, je to docela v klidu!
Když jsem doma zhulený nejraději poslouchám nějakou dobrou music. Je mi docela jedno co. A dobrý je taky, pustit si nějaký film z DVD na systému 5.1...Když mě zvuk obklopí ze všech stran, když jsem zhulený to je paráda!!!
PHP:
Nezáleží na tom kde jste a co tam zrovna děláte, ale na tom jestli jste u toho parádně vykouření>>>
Doma fufám nejraděj.To ye fuckt luxus,pustit si věž 2x120W (RMS ).Nawic se smim wyčoudit do howen a jít žrát .Mam doma taky wodnici a když přijdou ty zmaštěniny,co se mnou fufaj,tak to narwem,až nám w palicích trititá a weyráme na neony a spoustu diod,co u mě blikaj.Je to fuckt prasopal ale to byste museli widět live