Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to já si taky napálim tak v 10 večer, pak sedim u kompu nebo koukám na Discovery, ňáký podmořský dokumenty, to je nádhera. Ráno sem pak fresh a jedu do práce. Optimální. Se spaním žádný problémy nemám.
Taky s váma sdílím tento koníček. Hulím vždy tak po 10.hodině, to už jsou naši v pelechu a nehrozí, že budou strašit s něčím ještě u mě v pokojíku. Otevřu svůj šuplík, pak okno, pak hubu...
Ale když si zahulím, tak se mě spat ještě nechce, tak du většinou na Groowra, nebo se dívu na Simpsny. Akorát ráno su celý ještě domrdaný, hlavně když mám školu na sedum.
Ja sem si zahulil vcera na noc.Teda na rano mely jsme tridni sraz u me doma bylo nas tu 6 a kecali jsme.Tak kolem 1:00 jsme sli vsichni spat ale pred tim jsme si dali jedno žbré na dobrou noc.
Prijemne se usinalo.
noo jasnee v noci je to haluz mam rad dejchanky po veceroch, vnoci,.
tesim sa na tie chvile, v parte je to zas oniecom inom ale aj doma v noci ma svoje caro,.
jo jo jo jo jo, podle me je to jedno z obdoby kdy by se fakt melo, clovek si tak lehne do postylky votpali si brcko, lezi pokuruje a pomalu si necha svoji predstavivost roztejkat do okolnich smeru, a nejlepsi sou obrazky nebo vyjevy ktery muzete tesne pred tim nez usnete vydet jenom zavree oci a zacnete putovat nejakym svetem kterej si muzete zvolit sami de o to si to jenom vychytat.