Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám asi 3 tejdny starou kytku, v režimu 18/6, přesazeno, stonek silný asi 1,5cm a je 22cm vysoká a má asi 6 pater, spodní patro ustřiženo- špatné listy. Pro přiblížení obrázky. Už to mám zastřihnout? a Hlavně jak, v indooru sem nováček. Díky moc startér.
Tak mám to pod 20W spořivkou v režimu 18/6, v substrátu na muškáty a už je to přesazený. Zpočátku byly nějaký problémy s prvníma listama- nějak se nechtěli rozbalovat, ale už je to v poho. Je to nějakej skunk z Holandska, přesnějš nevím, ale ze tří se mi chytnul jenom jeden. Doufám že to bude samice, jinak sem v prdeli.
Tak Zdary
Jo tak s tim ti nepomůžu, je to nějakej skunk z Holandska, ale to už sis moch přečíst nahoře. A mám je od kamoše, kterej byl v Holandsku na prázdninách. Jestli to bude samice, tak bych mohl poslat řízky, kdyžtak se ozvi.
PS: je to fakt paráda, teď má 4tejdny a nějaký ty drobný a má asi 45cm a nějaký další 4 patra- hodně stříhám. A už celkem zastavuje růst, no prostě pohoda- v příštím tejdnu du na květ.