Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele powaquatsi by sna měla bejt součástí nějaký volný trilogie - pamatuju si ještě jeden taky s takovymhle šílenym ménem...BARAKA je naprostej nářez, ste mi to připoměli, sem to už dlouho neviděl, uáá
rolník> kdysi byli bojovníci - to sou ty maurové na novym zélandu? jak sou tam ty vostrý bitky? jestli jo, tak to je taky hustý
ad Polák a fesťák - to by mohl bejt možná spíš Jeden Svět - z něj tu bude nějaká selekce příští tejden - se těšim
dneska jsem byla v Aeru-to kino..pokud nevite..No a davali Vesmírnou Odysseu..Bylaj sem sice fpohodě, ale je to strašný psycho, skoro , ne skoro, vůbec žádnej děj a trvá to dvě hodiny..Pořád tam skáčou opice, pka vesmírná lod, pak záber zblízka na oko, a barvičky..pořád, samý barvičky tam lítaj asi deset minut..pak velka vesmirna lod pristane v mistnosti na zidli, tam lezi stara hnusna trancka a konec..desný psycho!!!
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
hele si ten snad tříhodinovej film popsala úpně výborně - to mi připomíná, jak se ve Stýtech prodávali takový brožurky, kde byl třeba popsanej celej Macbeth popsanej na třech stránkách
každopádně ten film je fakt naprosto neuvěřitelnej/psycho/excelent
koukněte na Stealing beauty (svůdná krása) fakt pohodový nezávislý filmeček s Liv Taylor odehrává se na ňákém statku v jižní Itálii decentně se tam hulí a kalí, stojí za zhlédnutí
Dude, excelent by mi asi pripadal, kdybych si tam mohla sednou do toho pohodlnyho kresla a mela v sobe gramec huleni, tak si dovedu predstavit ze by to pro me byl super psycho film a hodne bych si z toho odnesla, to io..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
g420 - jasně - smi to připoměl, mam takovej pocit, že ten režisér byl sand něgdy před rokem v Práglu - velkej rozhovor v Reflexu...thx
ZMonika> hele to buď ráda - já sem to možná viděl něgdy když jsem byl malej, ale to jsem si pamatoval jenom jak ten počítač škemrá aby ho nevypnuli...
Poprvý jako "dospělej", když jsme jednou s kámošem děsně moc zahulil (ale děsně) a pak jsme omylem přepli na TCM a tam tohle -sme to vůbec nepobírali
2panHo: Baraka je super, troufnu si rict, ze jeste lepsi, nez trilogie
Powaqqatsi,atd..A Tarantino- Reservoir dogs-
A co Samuraj Jack? To je nejlepsi cartoon, co jsem kdy videla..
btw, Princess Mononoke je taky krasna..
dost pecka je nezvratnej osud 2.vyděl sem kousek taky na houbách psycho móóóóóóóóóć :-). taky je dobrý Kdo hulí ten umí, Pulp fiction ,Mafiani ... no vono je fšechno dobrý když sem zhulenej.