Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak ja nevim -dela tady ze me nekdo dylera ??!! Blbost. BohouRe - strelils mimo terc
Ale kdyz nad tim premyslim, tak se mi to huleni vlastne furt hromadi v mrazaku No jo, ale jak budu zit, kdyz nebudu mit pestirnu ? Asi teda zkusim papricky. Muzu s nima na grower? - protoze tady taky rad pokecam, no ale s paprickama tu budu za kokota
shaman: hele pokud bys ten mrazák chtěl mít prázdnější napiš na PM : ) já tě toho zbavim hehe...
jinak ten igipopův, nebo jak sem menuje : ) dotaz sem moc nestih moh bys napsat čeho.jako jestli toho zelenýho, nebo watů tag je jasný že víc.no ale zas neni špatný mít malou, útulnou pěstírničku na dvě kyti s bublákem a řádně si je hýčkat : )...to mam já, sice tam budou tři kyti, ale to je jedno...
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!