Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jako prvni (nejspis) sem napsal na oddeleni informatiky kdu-csl o tom voseru v ankete tak mi poslali 2 maily a v tom druhym stoji :
....blablabla.....
"Dovoluji si Vás dále informovat, ze v poslední době doslo k dalsímu vnějsímu ovlivňování ankety, z jedná IP adresy chodilo takové mnozství hlasů, ze je nereálné, aby byly zadány fyzickou osobou.
Jsem rád, ze mohu potvrdit, ze zádný z administrátorů webu do anket nezasahoval. Povazoval bych to za velmi neetické a musím zásadně odmítnou, byt jen domněnku, ze by k něčemu takovému doslo. Technické výpisy tuto skutečnost potvrdili. Zaroveň Vás informuji, ze vzhledem k pokusům o manipulaci ankety z vnějsku jsme posílili zabezpečení celého systému.
S pozdravem
Jaroslav Poláček
analytické oddělení KDU-ČSL"
z toho vypliva ze tech 2700 hlasu je taky falesnejch a vypada to ze tu anketu nakonec nezmanipulovali lidovci ale nejakej "protidrogovej fanatik"
Takhle nejak to je podle kdu-csl, ale kdo jim ma verit zejo
2 Bambulion : Ono to okno neni vyrazeny porad, staci se jenom zaregistrovat a prihlasit....a pak se ti aktivuje
Kazdopadne si udelal dobre ze si jim neco napsal, cernoprdelnikum
Posílal jste někdo další příspěvek do PSP? Mně odpověděli, že dopis bude předán všem poslaneckým klubům... Co se mi ale moc nelíbilo - dopis byl v příloze s mým jménem, takže asi nějak takhle: "XY - příspěvek č. 6. - DROGY" To se mi teda vůbec nelíbilo, protože jsem se do mailu samozřejmě normálně podepsal... Hned jsem jim musel napsat, že doufám, že moje jméno nebude nadále spojováno s jakýmikoliv drogami a že doufám, že kvůli mému dopisu nebudu mít problémy... Tak napište, jestli někdo dostal taky odpověď...
Gannja: jsem si říkal, že když to bude od nějaký konkrétní osoby, že se tím aspoň někdo bude zabejvat... A zabejval. Holt jsem to risknul. Víš co, nic jsem tam konkrétního nepsal, jen, že maj bordel s tou anketou... Dopis je v tomhle threadu...
tak sem si precet par rozhovoru s valecnikem Vackem a celkem sem nemoh verit jak takovejhle clovek muze pracovat v ramci protidrogovy prevence. ale po chvili mi to konecne doslo. ten clovek pravdepodobne funguje jako odstrasujici pripad. dycky nejdriv probehne naka prednaska o skodlivosti drog a po prestavce nastupuje Vacek a vsem detem musi bejt uplne jasny, ze s drogama by si nikdo zahravat nemel.
to: _the_wolf_ - mno, polemiku o podpisech jsem vedl nedavno na jiste nemene zajimave diskusi na www.juniorklub.cz, coz je stranka mladych krestanskych demokratu:-). Musim teda rict, ze jsem taky mekej se podepsat,.... proc, to vysvetluju ve zminovane diskusi. Proste pracuju ve statni sprave a neverim ze by si na mne nikdo nedoslap. Paranoia? Mozna:-))
Serte na ne. Anonymita je dobra vec, ale zneuziti mailu (treba problemy v praci) je tusim protipravny.
Doufam, ze si u nas na Slovensku nebudou brat priklad.
A jeste neco.
Legalizaci by vyplnili jejich ''diry'' v rozpoctu.
Byl by to nemalej prijem do statni pokladny, snizil by se prijem dealeru, min lidi by uzivalo tvrdy (aspon z tech co znam) a stat by mnel lepsi prehled.
tak jsem dneska zabrousil znovu na stranky kdu-csl a co to vidim!
V archivu anket slavna anketa "Myslíte si, že by se měly drogy rozlišovat na "měkké" a "tvrdé"? " znova obsahuje jiny cisla, jeste pred nejakou dobou si pamatuju ze pro ANO bylo neco pres 2000 lidi a ted.....
61% pro ANO, 39% pro NE - pocet hlasujicich 96!
Maj v tom teda peknej bordel
hh meli by KDU-CSL co nejrychleji vyhodit z vlady ... kdyz vidim jejich snahu vo prosazeni mekkych a tvrdych drog jakymkoliv zpusobem ...tak se nekdy tomu musim i zasmat ... zacnu je pravidelne sledovat