cru_ci_fix
Stálý Člen

|
Tiez som hlasoval!
Aj ked si myslim, ze to asi ziadny ucinok nebude mat, ale hlasoval som s tym pocitom, ktori mi dava nadej a postupne ma zbavuje myslienky, ze ludia su so vsetkym nespokojny, ale nic preto nerobia. Je to sposobene touto mentalitou naroda a je len otazkou casu ako sa to ... Preto by sme sa mali, uz konecne zamysliet nad tym, ci toho robime dost, a ci mame na viac. Ked sa o teba stat nevie postarat, musis sa postarat ty o stat. Cas je najlepsi liek a len cas neklame. Preto aj taketo male ankety, ktore posobia bezvyznamne, maju neskutocny vyznam, pretoze davaju jednotlivcovy pocit, ze v tom nieje sam. Ved v jednote je sila. A citim, ze tato sila s postupom casu a skusenosti bude rast. Ako rastlina, pred ktorou maju niektori ludia strach, lebo sa boja nepoznaneho a nepoznane je pre nich zle. Preto musime byt pre tychto ludi ako starsi brat, ktory ich postupne toho strachu zbavy. Pretoze najhorsie, co mozes urobit je odsudit nepoznane. Vsetko tu na tomto svete ma svoje miesto a treba si to vazit. Ked si nebudes vazit sam seba a vsetko, co ta obklopuje, tvoje sny a nadeje sa budu postupne rucat . A clovek je tvor, ktory si zacne veci vazit, az ked o ne zacne prichadzat a zacne sa mu po nich cniet. Zieme taky zivot, aky si vytvarame. Je zbytocne plakat nad rozliatym mliekom a zobrat si s udalosti ponaucenie, vdaka ktoremu mozeme zit lepsi zivot. Ja viem, ze ako jednotlivec nic nezmozem a preto sa ucim vnasat svetlo do zivotov tych druhych. Niekedy musis poriadne padnut na hubu, abi ti tie ruzove okuliare, uz konecne spadli z nosa. Realita je tvrda, ale tym ze sa schovame nic nevyriesime. Zivot je zalozeny na kompromisoch. Len treba najst ten medzi realitou a tvojimi snamy. Zivotom sa musis prebijat minimalne tak tvrdo, ako je tazky. Ked sa naucime vazit si zivot, tak budeme mat pochopenie jeden pre druheho. Toto pisem preto, ze uz mam dost toho ake to tu na tomto svete je. S ludi sa stavaju sebci a myslia len na seba. Nemozeme zo vsetkeho len tazit, za vsetko treba "platit", pretoze sa moze stat, ze vsetko to, co si so sebou beries bude take tazke, az ta to stiahne so sebou. Ked sa naucime vazit si zivot, budeme si vazit vsetko okolo nas, lebo ZIVOT nas obklopuje.
Tak teda "Jeden za vsetkych, vsetci za jedneho"
 |
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave
Mate doma mechur?
|