Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedině sleduji komedie s černochami , bíli mě nezajímají :-))
třeba říše drog, zkurvenej pátek, kdo hulí ten umí , nevyhrožuj 1,2
kokain,mizerové a ještě se mi líbila komedie jestli někdo viděl černá a bílá kočka můžu doporučit hlášky jak cip :-)) celý film se jenom funí :-)))
Nejlepší sou ty animovaný filmy- PŘÍŠERKY S.R.O. na tech sme se hoooodně nasmáli a taky neni špatnej film Rezident evel.dobrejch filmů je pro mě hodně ale hlavně se unich nesmí přemejšlet,to ztoho filmu fakt nic nemam..............
Nekoukal ste někdo v úterý večer na Primu na Oheň v oblacích? Natočený podle skutečný události a jako dost drsný. Prve sem na tom byl v devadesátymtřetím v kině jako malej parchant a sotva sem strachy došel domu aby mě taky neodnesli -i
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
taker: ten film byla pekna hovadina, me prislo, ale pak jak sem sel chrapat, tak sem nemoh usnout a najednou se cela stena ozarila svetlem, zacalo me nesnesitelne piskat v uchu a citil jsem me neco zveda z postele. pak sem se probudil a nemoh usnout uz vubec. takhle realnej sen sem uz nemel dlouho.
jinak dneska 8 1/2 od felliniho na dvojce, koukat!!!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
vydělel jsem celkem hodně film a nej jsou: Taxikář, Zuřící býk, Monty python: Smysl života. Osobně doporučuju si vyřídit kartičku na projekt 100 protože tady jdou ty nejkvalitnější filmy. Sice nejsou některé známé ale jsou fakt kvalitní. navštivte artfilm.cz a podívejte se na seminář švédského filmu(MAZEC). Pro bližší informace mi napište
jsou dva díly Nevyhrožuj to je jako jednička, a potom další díl Tak Nevyhrožuj a to je dvojka :-)) jsem rád že si vzpomenu jak se filmy jmenují někdy si tam něco domyslím :-)
hele teďka na finále v Plzni byly taky slušný věci - některý filmy jsem fakt nevydejchával - jako černobílej film s 3 minutovym záběrem na stěnu - v německym originále se šílenym simultánim překladem - tomu řikam umění kurwa
ty zemědělče - ty neznáš Finále????? je to film. fesťák - spousta novinek, spousta nezávislejch filmů, profilů (včera třeba komplet krátký filmy od Švankmajera ), přijede hafo režisérů, besedy s divákama, atd...
měli jsme štěstí, že kámo byl u pořadatelů, takže jsme dělali tzv. pokrejvače - když se neprodá dost lístků, tak naběhneme my zadáčo na film, aby režisér nebyl smutnej, že mu nikdo nepřišel
btw> sem sice neviděl, ale prej bude vostrej mazed Choking hazard - Dáda zabiják
Nej rejža jepodlemě Quentin ten si dává ty filmy jedna báseň.A u nás a rád filmy jako šeptej,Samotáři,Anděl Exit ale co se mi z těch našich nelíbil tak to byl film Perníková věž ale uúspěch slavil stejně.Já to nechápu. Lidi Pulp Fiction a super Kill Bill tak Zatim čauky