Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulíme "čechy"...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička ... Příspěvek č. 17

Tak já si teda myslím, že vaše debata ohledně triček je o hovnu, každej nosíme něco
Za první i špatná reklama je reklama a čím víc si lidi zvyknou to vidět, tím víc to budou tolerovat (což znamená pro nás jen a pouze pozitivum) a za druhý, přece nehodnotíš někoho podle toho co má na sobě, to by bylo dost ubohý, nemyslíš? Prostě a jednoduše je ten člověk v pohodě a nebo není a zbytek je úplně jedno-podle mě teda. Taky si myslím, že používat slovo hulič pro každýho kdo hulí je chyba, lidi by se měli naučit rozlišovat (já to tak aspoň vidím) na huliče a konzumenty. S takovým konzumentem, jichž je většina si moc nepokecáš o tom jak pěstovat, jaký máš vychytávky atd atd. Ale to je jedno. Každej podle sebe.

Mějte se good
Zdarec

Old Post 11-09-2001 v 11:17 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Karma uživatele shamanjai - 9% Pěstitelská

Trika? O čem to diskutujeme??? Příspěvek č. 18

Hele chlapy, mě vadí ti týpci co fakt nosí tyhle trika a nic o tom neví, myslím si, že každý tady na Groweru, je v tom sběhlejší....
Jinak se situace vyvíjí při starém...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 11-09-2001 v 15:39 PM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubanec
Nový Člen

Karma uživatele Kubanec - 28% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 19

vzpomeň si na svoje začátky,učenej z nebe nspad.V mem okolí začínají hulit děti od 14let,ja sem začínal hulit ve třinácti(je mi 18) a připadá mi to zvlaštní,když jim dáš zahulit tak deš sedět a když ne tak tě furt votravujou

Kubanec

Old Post 20-09-2001 v 12:13 PM
Kubanec je offline   Profil uživatele Kubanec   Find more posts by Kubanec   Foto galerie člena Kubanec   Click here to Send Kubanec a Private Message   Add Kubanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CalGon
Stálý Člen

Karma uživatele CalGon - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 20

Jo takový lidi sou šit Gdyž je potkáš tak nemluvěj wo ničem jinym než jakej hulili MODEL. Měl sem pole s dobrym českym hulenim a pravděpodobně ňáká takowáhle swině mi to vystrihala. Naštěstí to nebylo jediny pole ještě asi padesát kytek d.č.h. mi roste(zraje).
čus

CalGon

Old Post 20-09-2001 v 13:11 PM
CalGon je offline   Profil uživatele CalGon   Find more posts by CalGon   Foto galerie člena CalGon   Click here to Send CalGon a Private Message   Add CalGon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Sou a budou.......

FASTGROW

Old Post 20-09-2001 v 21:14 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Palec nahoru objednavka seminek hasise Příspěvek č. 22

Ja bych mel taky zajem o par seminek

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 21-09-2001 v 12:21 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnut
Stálý Člen

Karma uživatele hnut - 0% Pěstitelská

semeneo haš Příspěvek č. 23

jo, taky bych si pár vzal...

Old Post 21-09-2001 v 12:23 PM
hnut je offline   Profil uživatele hnut   Find more posts by hnut   Foto galerie člena hnut   Click here to Send hnut a Private Message   Add hnut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Pohodička "hulici" Příspěvek č. 24

Na me pusobi takovi "hulici" kteri o tom porad mluvi a vytahuji se pred ostatnima jako nekteri uzivatele mobilu. Takovyhle magori se schvalne vykecavaji v busu, vlaku, kine apd. Protoze mit dneska mobil je v mode, frci to a oni prece nemuzou byt mimo. Trava je ted taky IN, takze se snazi byt taky IN. Proto ta trika a silacke reci. Mimochodem takovy hulici nemusi byt nutne jenom nactileti. Jeden znamy se taky porad vytahoval ve vlaku, ze uz ma neco odhuleno a ze nejake nase ceske sracky si dava k obedu. Pozvali jsme ho na mensi akci. Pousteli jsme si SouthPark, Ceske sody apd.. Hulili jsme moji ceskou odrudu. Jeden spek koloval mezi 5 lidma. Kdyz jsme speka dokourili, tak tenhle "hulic" asi po 5 minutach vytuhnul a po ctyrech lezl ke dverim a chtel se dostal domu. Tak jsme ho vypustili jako psa . Je mu asi 26 a od te doby s nama moc nemluvi. Cert vi proc.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 21-09-2001 v 13:21 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aaron Lightner
Stálý Člen

Karma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% Pěstitelská

Semínka hašiše Příspěvek č. 25

My zase, když s jedním kámošem zahulíme a zahodíme vajgl, tak občas řešíme, jaký by to bylo, kdyby z něj vyrostl špekovník, na kterém by rostly rovnou ubalené jointy. Ale obávám se, že zatím žádný nevzešel (a to už jsme udělali pěkných pár pokusů).

Old Post 21-09-2001 v 15:02 PM
Aaron Lightner je offline   Profil uživatele Aaron Lightner   Find more posts by Aaron Lightner   Foto galerie člena Aaron Lightner   Click here to Send Aaron Lightner a Private Message   Add Aaron Lightner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Mno myslím si že špatná reklama naší vjeci moc nepomůže. Jednou jsem debatoval s jedním hospodským. a ten řek že ty maldý huličopásky (trička a atd....) nemá rád, protože mu vlezou vytlemený jak dogy do hospody a dělaj bordel(rozuměj: machrujou o hulení) a přitom kšeft žádnej. Sice s ním moc nesouhlasím ale pokud má tento názor více lidí, tak to fakt nepomůže.....(hospoda je na vesnici)!
Je tu sice naděje že se z konzumentů stanou pořádný huliči, tak jak to vidím v mém okolí. Ale co když ne...? Bude to snimy horší a ještě horší. Náš národ je v této věci dost omezený....viz TV NOVA. Snad osvěta by píchla!
Takže hoši je to na vás ..... snažte se!
Jen tak mimochodem: s některými konzumenty si taky skvěle pokecáš o hulču. A když je aspoň trochu chytrej tak se rád přiučí!
Jo a taky bych se chtěl trošku ohradit proti názvu tohoto fóra......... mno fuj (hulíme čechy) - asi nejsem ten typ. Proti buzikům nic nemam, ale tohle nejsou erotic stráky, jsou sice žhavé ale né až tak moc.....(má to bejt sranda pokud to někdo nepochopil)

Old Post 21-09-2001 v 17:34 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sunrise
Stálý Člen

Karma uživatele Sunrise - 100% Pěstitelská

Obecné vivat czech models! Příspěvek č. 27

Ad "konzumenti": blbec zůstane blbcem, i kdyby denně zpucoval gram Afghánu - A NAOPAK! Cannabis jen "vytahuje na světlo", co v sobě kdo má. Duchem chudého "konzumenta " nemusí nic hlubšího zajímat a celkově vzato, budiž mu to přáno - ať si každý dělá, co chce!!!
Ad "čechy " - osobně mám českou ganju mnohem raději, než kdejaký Class1Holland. Ten samozřejmě pro zpestření občas ano , stejně jako hash, ale zkrátka to v sobě nemá ty pozitivní vibrace, které přímo září z některých CZ výpěstků! Už z principu - nejlépe vždy chutnají plody vlastní pilné práce , (platí o huličích, nikoliv o konzumentech), či snad ne? "Čechy" sice bývají méně potentní než "značky", zato však mají hezčí HIGH. I když - jistě by se našlo pár stabilizovaných "NoNames", které zaručeně uspokojí i ortodoxní milovníky jednoprdovek. Pro ilustraci - měl jsem kdysi kytku, která se doslova nedala hulit jinak než jako haš - po zrníčkách ! Genetickým základem přitom byl (s trochou nadsázky) nějaký "skleníkový gruppensex ", o kterém není známo, kdo se jej vůbec zúčastnil (dle neověřených zpráv snad Northern Lights a Shiva Shanti v kdovíjakém křížení). A pak ať někdo pomlouvá "neznačkové" modely - to fakt slyším ze všeho nejraději..

S pozdravem "Nejen české sklo nás ve světě proslaví "

S_a_Y__N_O__t_O__T_h_E__F_E_A_R_!!!

Old Post 21-09-2001 v 21:56 PM
Sunrise je offline   Profil uživatele Sunrise   Find more posts by Sunrise   Foto galerie člena Sunrise   Click here to Send Sunrise a Private Message   Add Sunrise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Obecné ShamanJai On-line Příspěvek č. 28

Tak vám opět všem děkuju za příspěvek do mého tématu, fakt potěší, když se lidi opravdu baví...

to Kubanec: jo, asi jsme stejní (13-18) a to s těma smradama je taky pravda. často mě zaráží, že ke mně chodí fakt malý děti a chtěj po mě paper...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 22-09-2001 v 09:25 AM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aaron Lightner
Stálý Člen

Karma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% PěstitelskáKarma uživatele Aaron Lightner - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Jen abychom neskončili jako starý fotři, co nad špekem mudrujou o tom, jak ta dnešní mládež nestojí za nic. Člověk se postupem času mění (nikdy bych se nepodepsal pod to, že zmoudří; prostě se jenom mění) a to, co vám v jednu chvíli přijde hodně cool, za pár let mnohdy vidíte jako pěknou blbost. Ale s potěšením budu trochu kontroverzní: nebudu tleskat 10-letýmu klukovi za to, že pořád hulí, ale kdyby srovnatelně chlastal, bylo by to výrazně horší.

Old Post 22-09-2001 v 12:16 PM
Aaron Lightner je offline   Profil uživatele Aaron Lightner   Find more posts by Aaron Lightner   Foto galerie člena Aaron Lightner   Click here to Send Aaron Lightner a Private Message   Add Aaron Lightner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Pohodička nazor.. Příspěvek č. 30

Parkrat se tady vyskytl nazor, ze ten kdo huli vikendove se nevyrovna tomu kdo huli kazdy den..

Ja jsem jsem hulil hodne (hodne MOC) a ted si zahulim jednou, dvakrat tydne a nemyslim si, ze jsem neco min nez ten kdo se huli rano, odpoledne, vecer a chodi cely den vytlemeny a neda se snim vubec bavit, takovy lidi maj pak vygumovane mozky, samozrejme, ze ne vsichni.
Ikdyz nehulim kazdy den tak mam sve kytky rad a jsem f klidu..
A ze se z 15 leteho stane stane nekdo jiny, kdyz bude starsi, nezalezi na tom kolik ma roku, ale na tom v jake se pohybuje spolecnosti a jestli pochopi o cem to huleni vubec je.

muj nazor, aby bylo jasno....

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 22-09-2001 v 16:52 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Pohodička Blbí lidé žijou stále... Příspěvek č. 31

Dnes sem seděl s kámošem jen tak před školou na lavičce a přišel ke mně takovej kluk, kterej se jednou, ani nevím jak přicpal k naší partičce, když sme hulili, ani ho nikdo nepozval.
Přišel a řikal:
ON=" Tak jdeme někam zahulit! "
JÁ = "A ty něco u sebe máš? "
ON= " Ne, ale vy máte"

Tak sem mu slušně odpověděl, že by se měl naučit slušným chování, jinak mu někdo pošlape v lepším případě jeho nový bílý boty, nebo může taky dostat do huby.
Myslím, že slušný vychování mu docela dost chybí.

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 24-09-2001 v 20:17 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Docela mě mrzí... Příspěvek č. 32

...když už tak mluvíte, teda spíš píšete o těch mladých huličích, že jsou strašní škrti. Vždycky ví, ke komu přijít pro čoudy, nepěstujou, jen kupujou a nikdy nikoho nepozvou. Asi předevčírem jsem testoval u nás pěstovaný Durban Poison a bylo to super. Dobrý čechy...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 25-09-2001 v 15:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás