Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
určitě to podpořte! je to šílená demagogie, ta jejich strana i ta diskuze na jejich stránkách: woni budou pořád dokola opakovat ty svoje bleky a budou je oblíkat do vznešených slov. přijde mi to dost průhledný. hnusný. fuck off populismus!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
aktualni stav k 21.3.2004 19:18 ANO - 175 NE - 153
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Samozřejmě,že ANO. Ale lidi víte v čem je problém? Já jsem připojen přes proxy servr /síť LAN/ a včera jsem hlasoval ze stéjného compu a dnes kamarád taky. tudíž to vzalo celkem 2x ANO. Je to tím, že používám Anonymity 4 Proxy? Pokud ano může toho úmyslně někdo z KDU-ČSL zneužít!
Aha, už vím čím to je, nechám si to pro sebe, protože by to byl návod na zneužívání něčeho.Stéjně dle mého názoru anketa je jen pro informaci /hrubý odhad/, ale je to vážně bordel.Nemají to vůbec zabezpečené a pokud člověk bude chvilku přemýšlet, příjde na to.Oni, KDU asi věděli co dělají,vědí totiž, že by mohla nastat převaha v lidech hlasujících pro rozlišování.Konec konců posuďte sami v archívu hlasování KDU-ČSL.www.kdu-csl.cz/default.asp?page=73
Je to celý vo hovně, už si stejně rozhodli podle svýho. Ale to ANO sem tam stejně kliknul pro klid v duši....
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Jo to jo, nějaký replikanti by jí měli vymazat z tohohle světa
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
hele nevim jak dlouho tam tu anketu maj, ale součet 369 hlasů nesvědčí wo moc velký návštěvnosti stránky těch zkurwysynů. hehe. jediná pozitivní věc na tý sajtně
...duele la realidad, duele...
...la fantasía sólo se queda en los sueńos...
na chozeni do kostela neni niz mozkovyplachovyho. mozna ze kdyby tam ty mamrdi chodili tak by tolik nemagorili.
este nez se se mnou zacnes hadat tak te upozornuju ze do zadnyho kostela nechodim
ale stou prihlaskou je to dobrej napad. myslim ze kdyby sme se prihlasili fsichni groweri, tek bysme mohli wodhlasovat zruseni vlastni strany. myslim ze moc clenu nemaj. hehe
...duele la realidad, duele...
...la fantasía sólo se queda en los sueńos...