Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

g420: to sem ani nevědel že 1984 bylo zfilmováno - ale knížka je skvělá! napsal to v roce 1948 (přesmyčka tvoří i název) a pak hnedka někdy umřel.
tak sem si to našel na imdb.com a myslíš radfordovu verzi z roku 1984 (příznačné)?

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 21-03-2004 v 09:09 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

citace:
Původní příspěvek od Killer_Queen
28 dni pote jsem videl....ale nejak zvlast me to nenadchlo.Vcera jsem byl na POSLEDNIM SAMURAJOVI-doporucuju

no posledni samuraj...fakt nic moc...nedoporucuju

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-03-2004 v 08:18 AM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

g420: nemám doma sice hobita, ale první animovanou verzi pána prstenů, tak kdybys o ni měl zájem, tak to nějak domluvíme

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 22-03-2004 v 08:43 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

No já byl teďka naposled f kině na Gotika - huhuhůůůů bubáci a duchovéééé

Řek bych něco mezi Kruhem a Šestým smyslem. Ale jako jóó, ty prachy za to stály! Sranda byla jak lidi strachy skoro křičeli, asi slabý nátury

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 22-03-2004 v 16:17 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 293

Taker: na filmu Gothika jsem byl v pátek v kině... Byl fyzicky, duchem vůbec... :-) Před filmem jsme dali docela pekelný bambo, který mě totálně rozsekalo... Viděl jsem jen začátek a závěrečný titulky. Ne, že by to byla blbost (to říct nemůžu, když jsem neviděl), ale byl jsem tak rozsekanej, že jsem to komplet prospal. :-) Druhej den jsem na to chtěl vzít jednu roštěnku, ale jelikož jsme si dali bambo, tak už jsem nechtěl podruhé vstoupit do stejné řeky. No - počkám na dvd.

Old Post 23-03-2004 v 17:27 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

Jinak všem doporučuju film DRACULA z roku 1992 od Coppoly na dvd. Výbornej zvuk, výborná atmosféra - prolínají se tam temné hororové pasáže s téměř zasněnými kompozicemi připomínajícími tajemnou pohádku...

Old Post 23-03-2004 v 17:33 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

Taker,Udl: Gotika me nejak zvlast nenadchla....Podle ukazek a co jsem slysel jsem to proste cekal lepsi.Nasralo me,ze jsem hned vedel,jak to skonci...ze ten tlustoch znasilnoval ty holky atd.
Ale celkove to nebylo zase tak zly

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 24-03-2004 v 11:44 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

dj dury: Co se ti nelibilo na POSLEDNIM SAMURAJOVI?Nemelo to chybu....

Old Post 24-03-2004 v 11:46 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

Nuda v Brně, moc dobrej filmeček..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 24-03-2004 v 19:18 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chemik
Stálý Člen

Karma uživatele Chemik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

Viděli jste Podfu(c)k, režíroval Guy Rutchie? Je to trochu s nadhledem o anglickém podsvětí, nelegální zápasy, vraždy a pachtění po ukradeném diamantu, vše s decentní dávkou humoru. Ale myšlenka je, že každý vyjebává s každým a nikomu se nemá věřit. Což je i obvyklé mezi lidmi pohybující se kolem konopí (bohužel). Docela stojí za to.

Old Post 24-03-2004 v 20:06 PM
Chemik je offline   Profil uživatele Chemik   Find more posts by Chemik   Foto galerie člena Chemik   Click here to Send Chemik a Private Message   Add Chemik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 299

Podfuck je dobrej
Ale nedávno sem zhlédl dva filmy. A to Americkou krásu - tomu filmu bych dal, ač to nikdy nedělám, tak 10/10. Film mě úplně dostal. Můžu jen doporučit. No a druhej film byl Donnie Darko. To je taky docela zajímavej.

Old Post 24-03-2004 v 20:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 300

co taqhle TEXAS CHAINSAW MASACRE.Zrovna dneska sem si ho vypalil a neni to spatne B)
Nebo RESIDENT EVIL,
STRACH A HNUS V LAS VEGAS,
PHONE BOOTH. atd atd....tedka je spousta dobrych filmu

Old Post 24-03-2004 v 21:12 PM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

citace:
Původní příspěvek od Killer_Queen
dj dury: Co se ti nelibilo na POSLEDNIM SAMURAJOVI?Nemelo to chybu....

jo a rekni mi co se ti na tom libilo? nejebu do tebe jenom me to zajima...

OSTRAVA JEDE...

Old Post 25-03-2004 v 08:16 AM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Příspěvek č. 302

dj dury: Co se mi tam libilo?Dobry herecky obsazeni,supr muzika-proste idealni ke kazdy scene.A melo to hlavne dej....

Old Post 26-03-2004 v 08:24 AM
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

včera jsem skouknul starší film od S:Spielberga s názvem Colour Purple. je to hodně dobrý filmeček, kde debutuje W.Goldbergová. má sice asi 2,5h ale stojí to za to, doporučuji.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 26-03-2004 v 08:40 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CalGon
Stálý Člen

Karma uživatele CalGon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 304

Jak tak kukam panove, cumite na samy HalivuudHowna.. Rika vam tra neco jmeno Stanley Kubrick?? Jinak samozrejme ceska tvorba jako Nuda.v.Brne, nebo Brak,mimochodem,nedavno jsem zkouknul jiz starsi ceskej snimek Spalovac mrtvol s R. Hrusinskym v hlavni(absolutni) roli..vrele doporucuji

CalGon

Old Post 26-03-2004 v 11:41 AM
CalGon je offline   Profil uživatele CalGon   Find more posts by CalGon   Foto galerie člena CalGon   Click here to Send CalGon a Private Message   Add CalGon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás