Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zkušenosti s vodní dýmkou?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Fakt si urob svojí!!!Budeš mít z toho takovej dobrej pocit !Já když jsem dodělal první vodnici,tak jsem se divil,že to funguje a teďka šetřim prachy,pač jedna šíša tě v čajovně stojí 100 kč!a tabák stojí asi 60 a máš o tak na 7-10 vodáren (záleží jak to nacpeš)!A to se vyplatí

Old Post 03-03-2004 v 20:50 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Ho
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Ho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zitra se do toho pustim.Ted uz se mi nechce.

Old Post 03-03-2004 v 21:25 PM
Pan_Ho je offline   Profil uživatele Pan_Ho   Find more posts by Pan_Ho   Foto galerie člena Pan_Ho   Click here to Send Pan_Ho a Private Message   Add Pan_Ho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

no,tak to je asi jasný !!!Kdybys potřeboval radu,tak to sem napiš já ti idned odpovim !Hodně štěstí

Old Post 03-03-2004 v 23:21 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Cez vodnu sa da jednoznacne najlepsie nafajcit. Dym je chladeny a zbaveny vsetkeho najvacsieho bordelu= nedrazdi v krku=}najvatsie prasky. Ja som si svoju spravil z odsavacej banky, ktoru som lopol v skole.

Old Post 18-03-2004 v 13:12 PM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Jo jo, vodarnu zboznuju. Na netu smokeshop.cz maji vodarnu za 900,-
Ale jenom 53cm... Kamos ma 130cm a to je tepr ono! Ty vetsi maj poradnej tah i lip chladi. Jinak tabacky sou supr, jen mi krabka vydrzi max na 5 huleni...

Old Post 18-03-2004 v 17:56 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canman
Stálý Člen

Karma uživatele canman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

taky jsem to zkousel - domaci vyroba z pet flasky celkem se to dalo

Old Post 18-03-2004 v 18:10 PM
canman je offline   Profil uživatele canman   Find more posts by canman   Foto galerie člena canman   Click here to Send canman a Private Message   Add canman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ja mam vlemi rad jahodovi, sice som iny nemal, ale bol to narez, krasna vecicka, kamos si teraz kupil novu, tak to pojdeme testovat

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 18-03-2004 v 19:27 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrec
Stálý Člen

Karma uživatele Skrec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Vodní dýmka je fakt dobrá věc ale v některých čajovnách to je fakt na ... Dávají málo tabáku, jedna hadice na všechny příchutě a tak.

Old Post 18-03-2004 v 19:55 PM
Skrec je offline   Profil uživatele Skrec   Find more posts by Skrec   Foto galerie člena Skrec   Click here to Send Skrec a Private Message   Add Skrec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

dobej tabák je jabkovej.
hulení přes vodárnu je pohodový.Já teda hulim přes takový improvizovaný-z PET láhve, nebo z malýho 2dc džusíku v krabičce (to je FUCK mazec, doporučuju )

Old Post 20-03-2004 v 09:40 AM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pooh
Stálý Člen

Karma uživatele Pooh - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

potřeboval bych radu: udělal jsem si vodničku z promývačky 250 ml a když se naplní vodou a strčí se tam joint (kotel zatím nemám udělanej) tak to hrozně ale hrozně škrábe (kuckají i ti nejotrlejší) nevíte co s tím? když jsem tam strčil půlku filtru z cigára, tak to bylo lepší, ale jak byl kouř dokonale zchlazený, tak se dehet neukládal ve filtru rovnoměrně a ucpal trubičku v místě jeho začátku

pooh's growbox 150W hlína

pooh's outdoor gallery 2002 & 2003

Medvídek Pú je v tý pohádce pořád zmaštěnej, že jo?

P.S. Již ve starém zákoně se přinášely oběti žehem...

Old Post 31-03-2004 v 21:57 PM
Pooh je offline   Profil uživatele Pooh   Find more posts by Pooh   Foto galerie člena Pooh   Click here to Send Pooh a Private Message   Add Pooh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

No lidi já mám doma 2 bongy, jeden 30 cm keamika a druhý nový z plexiskla vysoký asi 70 cm... ale v naší čajovně mají ty arabské hookah (šíšy) a to je teprve nájeb!!! Btw. vodnice vyrobená narychlo z flašky... taky není špatná

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 23-04-2004 v 17:47 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d-loveCZ
Stálý Člen

Karma uživatele d-loveCZ - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ja sem delal z maly pullitrovi flasky udelal sem pobliz hrdla diru na brcko, tam sem strcil brcko aby slo az skoro na dno a do nej vrazil cigo hrdlem sem pak nasaval, celkem mazec jen nedoporucuju foukat

Old Post 24-04-2004 v 20:55 PM
d-loveCZ je offline   Profil uživatele d-loveCZ   Find more posts by d-loveCZ   Foto galerie člena d-loveCZ   Click here to Send d-loveCZ a Private Message   Add d-loveCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele d-loveCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Jojo, kámoška mi jednou foukla do vodnice a ten žhavej matroš mi propálil slipy

Old Post 25-04-2004 v 09:12 AM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kegi
Stálý Člen

Karma uživatele kegi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

To já jednou koupil vodnici za 1500,- fakt hustá 20cm vysoká a uvnitř z kotle 15 cm dlouhá spirála o průměru 2cm, nalejval jsem do toho finlandia vodku, 1:1 s vodou ale musí bejt ledová, a do kotle pěknou paličku (nebuly), výtlemy faktycky uplně nejvíc, byli jsme vygebeny tak 2-3 hoďky !!! Ale už se rozbyla byla skleněná ((

Old Post 25-04-2004 v 17:37 PM
kegi je offline   Profil uživatele kegi   Find more posts by kegi   Foto galerie člena kegi   Click here to Send kegi a Private Message   Add kegi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Nojono, já mam novou z plexiskla za 700 je asi 70 cm vysoká

Old Post 25-04-2004 v 17:51 PM
kegi
Stálý Člen

Karma uživatele kegi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

bounty_killer: Taky dobře, já jsem nějak o větší nepřemejšlel protože si myslim, že se s ní musí špatně manipulovat, ´to jí máš pořád doma, nebo jí vozíš sebou v autě?

Old Post 25-04-2004 v 19:02 PM
kegi je offline   Profil uživatele kegi   Find more posts by kegi   Foto galerie člena kegi   Click here to Send kegi a Private Message   Add kegi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás