Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 chicta: jedno pivko denně je zdravý, stejně jako jeden paňák za čas, ale tohle je rozumný pití. Ne jako lidi, který jdou ráno do hospody a ve dvě odpoledne se potácejí po ulici a provokujou lidi. Já bych radši viděl smějící se obličeje lidiček, který si vesele poletujou po ulici a nikoho neserou.
K tématu: Doma mam tři kytky v bubblerech a v pohodě. Někdy kolem vánoc u mě naši našli papery a hulení mi zakázali. Já na to sral a hulil dál a pak tohle. Jednou mi takhle matka podvídá: "hele co kdybys mi takhle sehnal nějakou marjánku, ať vim jaký to je." Zakazujou mi to spíš z toho důvodu, že je to tady nelegální a moh bych mít průser.
Moji rodici uz to vi davno viz https://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=6625 a vedeli to jeste predtim a to brali buhuzel ted kdyz mi hrozi provar meni nazor a kdyz jim to reknu nebo snazim vysvetlit tak to nepochopi....Takze nevim jak jim to mam rict pokud na to brzy nepridu tak nastane den a ja jim to vpalim....
2 co moc hulí: zkus jim to vysvětlit z týhle ztránky: pokud nechcete abych se dostal do propasti (=k tvredejm), tak mě nechte si to pěstovat, nedostanu se tak k dealerům. Nic jinýho ti poradit nemůžu.
ja to mam taky vklidu.rekl jsem ji,ze to budu prodavat a ze ji po sklizni koupim nejakou kabelku nebo kabatek.nakonec jsem ji koupil auto.vydelek za lonsky rok byl180 000.!!! a vyslo to!
kwak: Jako sorry, ale tohle je hnus a jeste se s tim chlubit tady . Nepreju ti nic spatnyho, ale zamysli se nad sebou, treba zjistis, ze prachy jsou na howno a jeste ke vsemu vydelany okradanim lidi . Doporucuju precist si neco o bonismu, budhismu, Castanedu, nebo i Poselstvi od protinozcu
Jinak ja bohuzel jeste doma pestit nemuzu, mama ma o me strach, ale veci na skrin uz jsou nakoupeny
to kwak
jestli si chces kvakat takovyhle blbosti tak si je kvakej jinde jestli se nepletu tak tohle je pestitelskej magazin a ne zadna vyplatni paska a verim tomu ze kdo tady pestuje a prispiva delato z lasky ke kytkam a ty ho naplnujou urcitou zivotni kulturou nebo aspon ja proto pestuju a ne abych ji potom prodaval a chlubil se kolik se si vydelal ....K-
freetimer> maminku mam velice tolerantní, gdyž jsem domů přitah halogen do skříně, tak to bylo v poho - ale nějak mi to pod nim nerostlo, teď bydlim sám, ale když přijde na návštěvu, tak se dycky pochlubim, jak mi to roste
2 Sufan> hele zkus spočítat todle, tady moje tři semestry statistiky nějak přestávaj stíhat
citace:
Původní příspěvek od kwak ja mam 70-ti watovku a loni jsem vypestoval 1500 gramu.neplati:cim silneji,tim lepsi.musis se o ni starat.šak to znate...