Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už 2x jsem se díval během jednoho týdne na Cestu do fantazie (Spirited Away) - je to animovaný japonský film. Lepší film po špeku jsem ještě neviděl... Tohle vás určitě rozseká, kdo máte možnost, neváhejte!!! :-)
všechny Linchovy filmy-the best (Eraser head fakt psycho..)
Requiem for a dream
největší masakr=teleshoping a samozřejmě klasika-všechny
filmy Monty Python´s
jo a ten texasky masakr,kámoš na tom byl, prej hroznej brutál,ale jinak pičovina, ze to svět neviděl...huik!
V posledni dobe sem videl jeden opravdu dobrej film - Blow. Neni to zadna novinka ale ke me se destal az ted a byl sem z neho fakt nadsenej.
No a ted mam na disku jeste jednu specialitu. Je to kratkej surrealistickej snimej z roku 1929 od rezisera Luise Bunuela, scenar napsal Salvador Dali a jmenuje se to Andalousky Pes (Un Chien Andalou). Garantuju zazitek na celej zivot...
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
jsem si právě vzpoměl na jeden z nejúžsnějších filmů, kterej sem v životě viděl - francouzskej fim - 8.den - je to o úsp. byznysmanovi, kterej se naprostou náhodou potká s úžasnym mentálkem z ústavu, začne poznávat jinej pohled na svět - no snad jeden z nejkrásnějších filmů, který jsem viděl
běželo to alespoň 2x na ČT2 - kdyby to něgdo měl v počítači, please PM me!!!!
to DUDE
Já jsem ten 8.den viděl dneska, pouštěla ho nám prof. ve francouzštině a zas tak mě nenadchl. A zhulený bych se na to nechtěl dívat už vůbec, to bych se moc vcítil do toho dementa a cítil bych se blbě(jak dement).
Nejlepší jsou komedie, kde se třeba aj fetuje. Např. Černá kočka bílý kocour, to je hrubý film. Chorvati tam chlastají, boháč pořád koksuje a dělá pičoviny a poldové jednou dávají brko.
Ja nedavno videl oba dily Kostky,zhuleny samozrejme,to je shiza film,behaly mi hlavou podivne myslenky,uf.
Taky se mi nedavno moc libila Jedna ruka netleska,takovy nenarocny film pro zasmani
Taky se mi libily takove ty kreslene pohadky od Disney,ted nevim jak se to jmenuje,ale furt tam behal naky ptak a kojot ho chtel sejmout, tak vymyslel vselike dumyslne pasti a sam to vzdycky osral,chudak...to jsem se vzdycky nasmal