Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zkušenosti s vodní dýmkou?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Zkušenosti s vodní dýmkou? Příspěvek č. 1

pač mě vodnice okouzlila,tak jsem se chtěl zeptat ne vaše zkušenosti...

Old Post 01-03-2004 v 09:07 AM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

jj, vodárna je hodně dobrá věc. mám s ní jenom dobré zkušenosti (neškrábe v krku, bordel jde z velké části do vody, hulení z ní chutná mnohem více). snad jediná nevýhoda je čištění a cena, jinak naím

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 01-03-2004 v 09:20 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Já jsem si jí udělal!Pokusim se to tu nějak prezentovat

Old Post 01-03-2004 v 10:22 AM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Už to mam jen newim jak připojit nákres...HELP

Old Post 01-03-2004 v 10:53 AM
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

dej si nový příspěvek a zaklikni "připojit foto", potom už uvidíš

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 01-03-2004 v 11:08 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Kurva už sem to měl a servr je přetížen a vše je v háji tagže znova...

Princip:
Kouř se filtruje přes vodu a celá ta nádoba musí bejt utěsněná...

Návod:
1.Seženeme si nádobu (já jsem požil baňku ze školy nebo ůáhev od kečupu)
2.Do hrdla dáme korek a kousek musí přečuhovat (kůli šlohounu) a do něj uděláme dvě díry.Do jedné dáme trubici a do druhé šlahoun (ten mam z pravý vodnice,ale může te tam dát něco jinýho,ale já newim co)
3.Na konci tribičky připevníme kotel (já jsem ho udělal z trychtýře,ale pak jsem ho udělal z dusítka do trumpety,ale to je trochu jinak a ten návod udělam až pak) tagže ten trychtýř (skleněnej ze školní laboratoře ) strčíte do trubice a mezery ucpete modelínou (vodu pak lijeme trychtýřem,nebo ho dáme pryč a trubičkou)!Ještě můžeme mít problém s propadáváním pála trychtýřem a to řeším sí´tkem)

Kouření:
Tagže na kotel dáme alobal (dvojtá vrstva lesklou stranou dovnitř) a do něj uděláme cca 20 dírek na alobal dáme žhavé uhlíky (dají se koupit v čajovnách za 60 kč nebo dřevěné uhlí ale to nedopuručiji)!No a pak šlahounem taháme přímo do plic!ze začátku je to hnusný pač v tom uhlíku je síra aby to lépe hořelo,ale pak je to super) no a pak uš jenom vychutnáváme high
Přeji do dobrou chuť
THCjahoda

Old Post 01-03-2004 v 12:07 PM
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Kurva ten obrázek tam neni!!!!!!!!!!!!!!!!!!§A já se stimtak sral!!!

Old Post 01-03-2004 v 12:14 PM
Jardak
Nový Člen

Karma uživatele Jardak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

To náš otec byl v Egyptě a dovezl nám fakt krásnou a malou vodnici a myslim že hulit z ní je to nejlebší co může být. Byl jsem v čajovně a tam měly dýmku která měla přes 2 metry, peklo!!!

Old Post 02-03-2004 v 19:19 PM
Jardak je offline   Profil uživatele Jardak   Find more posts by Jardak   Foto galerie člena Jardak   Click here to Send Jardak a Private Message   Add Jardak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siam
Nový Člen

Karma uživatele Siam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

vodnice je hodně o pohodě zvlášť když se do ní přídá pár kostek ledu

Old Post 03-03-2004 v 12:16 PM
Siam je offline   Profil uživatele Siam   Find more posts by Siam   Foto galerie člena Siam   Click here to Send Siam a Private Message   Add Siam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Airwalker
Nový Člen

Karma uživatele Airwalker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

vodni dymku obvykle kourim jen s tabackem,jen jednou jsem ji kouril i s hulenim a to tak ze do toho ventil( kde je kulicka) ktery jde na druhy strane od slauchu jsme napasovali sklenenku, zatesnili alobalem a takovy pokoureni jsem fakt jeste nezazil, davali jsme ji rano nekdy kolem jedenacte hodiny a jeste odpoledne v pet hodin jsem stale citil jeji ucinky !!!!mazec!!!!

Old Post 03-03-2004 v 13:41 PM
Airwalker je offline   Profil uživatele Airwalker   Find more posts by Airwalker   Foto galerie člena Airwalker   Click here to Send Airwalker a Private Message   Add Airwalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

A jakej máte nejradši tabák???Já mam rád hroznový vino,třešeň a meruňku!!!

Old Post 03-03-2004 v 17:27 PM
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Třeba pomeranč, ten taky ujde. Je jich hodně dobrých..........

Old Post 03-03-2004 v 17:34 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

A co nějaký mixy?Je toho hafo!V čajovnách to vždycky vochutnam a pak až kupuju!Tohle chci doporučit všem !

Old Post 03-03-2004 v 17:39 PM
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

tabak Příspěvek č. 14

Caute panove.Mne nejvic chutna tabak dve jablka, ten je dobry a na jazyku takovy docela sladky.jeste je dobry zeleny citron, nebo citron, ten ma zas hodne vyraznou chut. A jinak z klasiky tek asi ta ruze.nasi byli ted v Egypte, takze mam noveho vodnase i hafo tabaku. Ale proste nad vodnase neni!!!

Old Post 03-03-2004 v 18:24 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

A měl ste něgdo přícjuť haše???Hrozbový víno je takový sladký,lehký a prostě light!!!!Chci koupit fotrovi k narozkám malou vodničku!Má doma klasický dýmky tak mu tü jeho sbírku rozšířim !!!

Old Post 03-03-2004 v 19:51 PM
Pan_Ho
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Ho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Vodarna je fakt mazec.Mame u nas sice cajovnu ale strasne debilni.Vubec tam nemaj vodarny.Asi si udelam vlastni(nejdriv vodarnu a pak i cajovnu) a bude.

Old Post 03-03-2004 v 20:41 PM
Pan_Ho je offline   Profil uživatele Pan_Ho   Find more posts by Pan_Ho   Foto galerie člena Pan_Ho   Click here to Send Pan_Ho a Private Message   Add Pan_Ho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás