Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Mate dake skusenosti s policiou?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sewo
Stálý Člen

Karma uživatele sewo - 0% Pěstitelská

Palec dolů Mate dake skusenosti s policiou? Příspěvek č. 1

Ja osobne nastastie nie ... no jeden cas som mal taku haluz ze vzdy ked som si zakalil tak som stretol dakyx fizlov a tak sa na mna cudno pozerali cim to asi bude

...a co vy?

...peace...

Old Post 25-02-2004 v 15:32 PM
sewo je offline   Profil uživatele sewo   Find more posts by sewo   Foto galerie člena sewo   Click here to Send sewo a Private Message   Add sewo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ja som mal len stihy, ved na koniec som zalozil aj thread, ale asi niesom najvacsi priekupnik v nasom meste

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 25-02-2004 v 16:43 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
replikant
Stálý Člen

Karma uživatele replikant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No jednou mě na ulici sebrali městský policajti, měl sem na ně náký keci, wodvezlli mě na státní fízlárnu, ty se toho chytli a šli po mě jak slepice po flusu, vyšetřování, pak se dala do práce naše justice soud, wodvolání, další soud...a NEVINEN.
Tywoe dva roky zbytečnýho stresu, se staženou prdelí a když sem zahulil tak sem mel stíhu že po mě furt dou. FUCK.

Old Post 25-02-2004 v 18:45 PM
replikant je offline   Profil uživatele replikant   Find more posts by replikant   Foto galerie člena replikant   Click here to Send replikant a Private Message   Add replikant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Los_Meskalinos
Stálý Člen

Karma uživatele Los_Meskalinos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jo jo hnus pred dvema dny meli razii u typka vod kteryho jsme brali sem tam hash nasli u neho 625g a nejakejch 300g huleni a jde si asi sednout na 7let peknej hnuj ale za todle si muze docela sam dealerina se proste nevyplaci ale skoda ted si asi nejakou dobu hasik nezahulim a mel ho fakt dobrej. Jo holt kdo chce moc nema nic nebo jeste min

Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.

Old Post 25-02-2004 v 20:15 PM
Los_Meskalinos je offline   Profil uživatele Los_Meskalinos   Find more posts by Los_Meskalinos   Foto galerie člena Los_Meskalinos   Click here to Send Los_Meskalinos a Private Message   Add Los_Meskalinos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Jednu vetsi zkusenost s bengama mam.Kalilo nas asi 20 u jednoho kamose na zahrade-takova grill party Kolem 23hod jsme to zakoncili s tim,ze vsichni jdeme jeste nekam.Nejak se to zvrtlo-vytrhali jsme par znacek,prevratili par kosu.......a nejednou benga.Tak jsme se rozprchli....a oni odjeli.Kdyz jsme se zase sesli,tak jsme se dohodli,ze kdyz pojedou zase,tak zdrhame.Nase "akce" pokracovala a asi za 5min dalsi benga.Tentokrat 3auta.Zdrhat jsem zacal ale jenom ja,ostani se na to vysrali Zacali me honit...najednou prede mnou zastavilo auto,vylezl fizl a napral mi ji obuskem pres hrudnik.Padnul jsem...Pak me zvednul,priplac na auto....prehledaval...atd.Mezitim si uz jednoho kluka narvali do auta.
Tad prijde pointa tohohle pribehu.Ten typek jim zacal vykladat,co jako blbnou,ze odpoledne tu meli sraz nejaky nackove,ze to vsechno nicili oni....a ze zdrhli smerem k nadrazi....Ty troubove policajtsky to sezrali a jeli smer nadrazi!!!!!
Od ty doby se uz s davem strhnout nenecham a jsem hodnej kluk

Old Post 25-02-2004 v 20:54 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zarovka
Stálý Člen

Karma uživatele Zarovka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ja to mam celkem v pohode na to ze bydlim primo u hranic kde kazdou hodinu vidim fizlaka... mam souseda policajta... maji zahradku hnedka vedle nas a kdyz jsem si tam predpestovaval tak nerek ani slovo... za to kdyz jsem sel jednou z akce dom potkal me kamos fizlak ve sluzbe jeste s nejakym starym fyzlakem a prvni co bylo se me zeptali jestli nemam neco na prda... tak jsem s nema zahulil a uplne v poho )

Old Post 26-02-2004 v 09:55 AM
Zarovka je offline   Profil uživatele Zarovka   Find more posts by Zarovka   Foto galerie člena Zarovka   Click here to Send Zarovka a Private Message   Add Zarovka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

2 Gannja >
naprostej souhlas...kazdej z nas nekdy neco udelal :c)
ale s vekem ti dojde, ze i kdyz to tenkrat byla prdel tak, ze to bylo uplne zbytecny...
mno ted uz nic nenicim a kdyz nekoho vidim tak mu reknu, ze at toho necha...
nikdy nevis co znicis a kdy to budes potrebovat

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>
------------------------------------------------

Old Post 26-02-2004 v 11:12 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Já jsem klidnější, štupi u nás byli jen párkrát- rušení nočního klidu

Old Post 26-02-2004 v 11:59 AM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sewo
Stálý Člen

Karma uživatele sewo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

hmmm ... celkom sa to tu rozbehlo ... a ako pozeram tak to je fuckt zaujimave citanie

...kazdy veru urobil dake vytrznictvo ... ja osobne som par rokov robil GRAFFITI teraz si kreslim uz iba na papier a sem tam daco na most pod silnici ... ale to neberem moc ako vytrznictvo ... ale ako umenie ... ved podla mna su krajsie pomalovane mury ako keby mali byt bezfarene sive ... ... ale raz som zdrinkovany prevalil kos ... huh ...

...peace...

Old Post 26-02-2004 v 14:22 PM
sewo je offline   Profil uživatele sewo   Find more posts by sewo   Foto galerie člena sewo   Click here to Send sewo a Private Message   Add sewo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Ty znacky a kose to bylo uz davno....A hlavne to byly smerovky-kde je jaky mesto.To nikoho nezabije,ze si zajede o kilometr dal.Samozrejme to nechci nijak omlouvat.Aspon priznam,ze jsem vzdycky nebyl svatej....

Old Post 26-02-2004 v 15:57 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Pohodička Floydi Příspěvek č. 11

jedine riesenie tohto problemu(a to hovorim aj kamosom, vecsina my znich da za pravdu),je byt nenapadny nevyskakovat, nestretavat sa sproblemovimy ludmi, byt na mieste kde sa floydi minimalne alebo vobec nevyskytuju,.neroby P..ovyni,.da sa nadherne, krasne zabavit aj bez nejaky vytrznosti,. toto ja nechapem u niektorych chalanov, musia robit voku bordel vbytrznost,.bytky, vyhladavat suboje, rozbijat hulakat a neviem co este,.co sa neviete inak zabavit ked ste napity alebo HIiiGGggHHHhh,.?!ja poznam mrte sposobou jak take stavy avobec jak travit cas uuppplnnne cooolovo,.s floydmi nemam nejake skusenosti, (malo aj to sa mna moc netykalo),;prave preto lebo nerobi P..ovyny,.zabavat sa sa da (marihuana)aj bez zbitocnych blbosti,.

Old Post 26-02-2004 v 21:44 PM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Listy
Nový Člen

Karma uživatele Listy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

To já ma na benga smůlu, protož vždycky když jdeme s kamošem z jeho zahrady tak tas zastaví a maj divný keci, to už se mi stalo asi 3x

Old Post 27-02-2004 v 07:05 AM
Listy je offline   Profil uživatele Listy   Find more posts by Listy   Foto galerie člena Listy   Click here to Send Listy a Private Message   Add Listy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Listy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
replikant
Stálý Člen

Karma uživatele replikant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

ty we. me ted stojej pod woknama benga a merej rychlost radarem. kdyby tschuraci ten radar wotocili tak by se jim na nem ukazal veselej zhulenej grower za zaclonou. : )

Old Post 27-02-2004 v 09:35 AM
replikant je offline   Profil uživatele replikant   Find more posts by replikant   Foto galerie člena replikant   Click here to Send replikant a Private Message   Add replikant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Příspěvek č. 14

BohouR: Jo,uz je to nejakej ten patek....Myslim,ze kazdej udelal nejakou tu blbost.
PEACE

Old Post 27-02-2004 v 11:49 AM
Unregistered
Host

Příspěvek č. 15

To jsme takhle jednou jeli zahulit v podvečer k lesu (v Praze), v autě jsme byli tři, odbočujem tedy z hlavní do takový vilkový čtvrti (za kterou je ten les) a zrovna z té vedlejší vyjíždí vůz policie, míjíme se, oni koukaj po nás, my po nich. Ve zpětném zrcátku vidíme, jak se otáčejí, tak řidič šlápne na plyn a jelikož jim to chvíli trvalo, než se otočili atd., tak jsme se jim v té čtvrti ztratili.
Zastavíme si u takového jakoby jezírka, ubalí se brčko, v klidu ho vyhulíme - máme pocit, že jsme je ztratili - pak si ještě někteří z nás zapalili cigárko, kecáme a najednou z druhý strany, než jsme to vůbec čekali, přijíždějí ti police, skáčou z auta, jdou k nám, stahujem okénka (bylo to něgdy za fryšného podzimu), předkládáme občanky, jsou taky tři, každej si bere jednoho z nás a ptaj se, co tam jako děláme. Bylo zajímavý vidět, jak jeden policajt je hodnej a chápající, druhej pouští hrůzu a vyjmenovává možné tresty, no a ten třetí byl asi nějakej nováček, tvářil se jak jouda - ten si vzal mne. Zapsali si nás někam, mne si teda ještě ověřovali, jelikož jsem zrovna neměla doklady a zase odjeli.
Ten zlej mel prupovídky jako: Me je jasný, že tady kouříte tu marjánku, vždyť se vám ten smrad valí z auta, je to z vás cejtit, me nevykládejte, že jste zabloudili, my vás tu všude hledáme, vy jste nám ujížděli, tak doufám, že podruhý vás nepotkám, to by byl jinej mazec, tak se vodsuď kliďte. Pojedeme tudy znovu za deste minut a jestli vas tu jeste uvidime......Tak jsme se rozloučili, ten hodnej se na nás usmál, my jsme mu to oplatili a odfrčeli - vlastně to nebyl ani žádnej stres, docela jsme se pobavili. Noo, asi jsme mohli kápnout na vjetší grázly, gdo ví...
Fak divný, no, asi nás maj už uložený v kanálech....
Noo, a to se ti stane, když se nějakejm bengum nelíbí tvuj vzhled. Zákaz vjezdu tam nebyl, nic jsme neporušili....auto jsme meli zrovna v porádku...

Old Post 29-02-2004 v 10:01 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Už asi potřetí se musím registrovat, furt mne to vykopává. Než jsem dopsala předešlý příspěvek, tak jsem se stala Unregistered?

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 29-02-2004 v 10:03 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás